myangel - ja wlasnie czekam na ta chuste, ktora mi polecilas.
a jak ubieracie dzieciaczki do spacerow w chuscie? i wkladacie pod kurtke maluszki czy na kurtke?
my dzis dopiero pierwszy spacer zaliczylysmy - godzinka na razie. po spacerze Alija spala jeszcze 2 godz.
Gufi mysle, ze bedziesz zadowolona, my sie dzis chustowalismy i nawet moj maz chce sprobowac chociaz z Julka sie chustowałam regularnie ale nie chciał .
Ja miałam dzis wyjsc z małym na spacerek w chuscie a bo slonka nie było ale jakos sie nie zebrałam, ale wybieram sie na plaze w tym tygodniu wiec na pewno wozka targac ze soba nie bede. Mam zamiar kupic wiekszego polarowego pajacyka z kapturkiem i po prostu ubrac go tak jak w kombinezon na normalne ubranko, jak dzis chodzilismy po domu to było strasznie nam obojgu ciepło, wiec mysle, ze pajacyk wystarczy, kilka warstw chusty a ja bede zakladac kurtke na chuste bo tak wygodniej.
myangel - jaką chustę kupiłaś?
Zamowilam tę Pentelka Chusta elastyczna WIOSNA 54cm TANIO !!! (1394618872) - Aukcje internetowe Allegro ale niestety nastapila pomylka w kolorze i dostałam tę Pentelka Chusta elastyczna CAPPUCCINO 54cm (1415838663) - Aukcje internetowe Allegro, tamta mi sie bardziej podobała ale nie bede juz stad odsylac bo koszta wysylki przewyzsza koszt chusty w koncu ;-) Jestem bardzo zadowolona
Dziewczyny pytam po raz drugi, bo na wczesniejszy post nikt mi nie odpisal-jaki sklad ma plantex? Bo Jas ma straszne kolki i nie wiem czy tu cos takiego dostane.Caly dzisiejszy dzien to katastrofa.Padam a Jas dalej nie spi
sluchaj a nie moze Ci ktos Plantexu przyslac? Gdzie mieszkasz?