reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jak o nas to by kopa dostala
w ogola jak ja czytam to ze styczniowek o tej blondii to mma dechy haha widac w 5 tygodniu ciazy mini ludzika haha to juz jest mocne
w ogola jak ja czytam to ze styczniowek o tej blondii to mma dechy haha widac w 5 tygodniu ciazy mini ludzika haha to juz jest mocne
Pauluś89
Grudzień 2009
HEH zaintrygowałas mnie wczoraj tą "blondi" i zajrzałam na wątek, w szoku jestem, niezła laska, ale co lepszego znalazłam to juz wam kopiuję....
"
Napisał Klara M
I ja Was kobiety witam i życzę szczęśliwych 9 miesięcy i szybkich, łatwych i bezbolesnych porodów, a na zakończenie takie szczęścia jak ja mam w domu!!!
Szczególne gratulacje dla Ciebie blondi- trojaczki - super....
Mam do Ciebie sentyment bo ja też jestem grudniówką 2009, choć termin miałam na styczeń 2010 ;-)
dziekuje slicznie... udzielalas sie na grudniowkach albo na styczniowkach????
ja nie udzielalam sie na grudniu bo tam jakies dziwne dziewczyny.. stale jakies afery maja kloca sie i sa zawistne.. no i moderator ich bardzo sie rzadzi...... nie pytajac dziewczyn o zdanie.. ostatnio je podczytywalam.. teraz pozamykal;ay watki itp...... "
powiedzcie mi czy to o nas czy ja żle zrozumiałam bo jeśli o nas to czy ja jakos mało bystra jestem i nie zarejestrowałam że wy wichszycielki jesteście noż kurna uwielbiam takie laski
Mój niuniek dzis do przedszkola pojechał z tata a ja spałam do 9.30:-), matko co za rozpusta.....zaraz biore sie za góóóoorę prasowania
Hej ja jestem grudniówką 2009 i w tej gadce co jest skopiowana chodzi o mój wątek(grudzień 2009) więc się nie przejmujcie. Były u nas kłótnie bo były afery z wykorzystywaniem danych i dlatego wątki stworzyłysmy zamknięte. Mam nadzieję, że nie jesteście złe, że tu tak wparowałam, ale mam sentyment i lubie czasem zajrzeć i przypomnieć sobie jak to było u mnie na początku ciąży. Pozdrawiamy z Alusiem.
Pauluś89
Grudzień 2009
Aha a mam pytanie mogłaby, któraś przesłać mi linka do tego posta????
Salomii
Fanka BB :)
dla mnie tez to bylo dziwne szczegolnie ze w 5tc bylo widac serduszka u calej trojki ale poniewaz brak mi doswiadczenia jako takiego probowalam znalezc na necie i nic o serduszkach w 5 tyg nie znalazlam , wiec pytalam was ale mnie olalyscie heeheheh zertuje wiem ze tu natlok, w kazdym razie czekalam na rozwoj wypadkow bo niewiem dlaczego ale na mysl o Blondi mnie trzeslo przez jej wypowiedzi, i niestety okazalo sie ze jest wstretnym trollem! Oby sie do nas nie przytelepala chora persona pod postacia grudniowki
ewwe
Fanka BB :)
Salomi myślę, że jak wejdzie i sobie o sobie poczyta to zrezygnuje z dalszego wczodzenia na nasze grudnióweczki no chyba, że lubi dziewczyna być powodem do śmiechu, to może nawet się odezwie
P.S.U mnie w piątym tygodniu jak byłam na usg było widać płeć dziecka heheh
P.S.U mnie w piątym tygodniu jak byłam na usg było widać płeć dziecka heheh
sarka
trójkowa mama
Pauluś prosze to ten link https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/styczen-2011-a-39876/index19.html
salomii ja też mam taka nadzieję, powiem szczerze że czuję się troche niepewnie, bo to forum jest dość popularne, jak widać dostęp ma każdy, a takich trolli nie brakuje niestety, myslę ze tez powinnyśmy pomyśleć zeby pozamykać wątki, wtedy kazda czułaby się swobodnie.
salomii ja też mam taka nadzieję, powiem szczerze że czuję się troche niepewnie, bo to forum jest dość popularne, jak widać dostęp ma każdy, a takich trolli nie brakuje niestety, myslę ze tez powinnyśmy pomyśleć zeby pozamykać wątki, wtedy kazda czułaby się swobodnie.
witam was
u mnie wszystko ok, jestem troche zabiegana.. doczytalam tylko dyskusje na temat blondi ze styczniowek... jak tylko pierwsze posty przeczytalam na styczniowkach odrazu jak sie pojawily to mi podpadła ta laska ale nie chcialam odrazu kogos skreslac.. w 4 tygodniu na usg bardzo czesto nic nie widac.. w 5 tym nie ma mozliwosci zobaczenia serduszek dzidzius ma max 2mm i jest to tylko pecherzyk ciazowy czesto jeszcze bez zarodka... szkoda ze tacy ludzie zapisuja sie na fora i sieja taki zament nie wiadomo po co-jak dla mnie sa chyba chorzy psychicznie...
ja spie od 22giej do 9,30 :/ nie mam mdlosci, ani wymiotow.. mam jak juz to kotras tu chyba pisala "sieć rzeczna na piersiach" i mega urosly-musze kupic nowy stanik bo moje małe A to są już bardzo małe.. zaczyna mi rosnac gula pod brzuchem ;-)
milego dnia i nie denerwujcie sie taka blondi bo szkoda nerwow, mozna sie tylko posmiac ;-)
co do pozamykania watkow, to ja bym zamknela watek wiesci z wizyt, zdjecia z usg, pozniej pewnie zdjecia brzuszkow, baa a nawet watek poznajmy sie bo po co maja o nas wiedziec wszystko wszyscy... jak sie da to niech te watki sa na haslo tzn jak ktos chce cos napisac to ma haslo ale nie wiem czy tak sie da.. w ogole mamy jakiegos moderatora? przydałby sie jak nie ma? tylko najlepiej z zewnatrz bo potem jak trzeba jakies posty pokasowac jak sie jest zżytym to tak łatwo sie nie da :/
u mnie wszystko ok, jestem troche zabiegana.. doczytalam tylko dyskusje na temat blondi ze styczniowek... jak tylko pierwsze posty przeczytalam na styczniowkach odrazu jak sie pojawily to mi podpadła ta laska ale nie chcialam odrazu kogos skreslac.. w 4 tygodniu na usg bardzo czesto nic nie widac.. w 5 tym nie ma mozliwosci zobaczenia serduszek dzidzius ma max 2mm i jest to tylko pecherzyk ciazowy czesto jeszcze bez zarodka... szkoda ze tacy ludzie zapisuja sie na fora i sieja taki zament nie wiadomo po co-jak dla mnie sa chyba chorzy psychicznie...
ja spie od 22giej do 9,30 :/ nie mam mdlosci, ani wymiotow.. mam jak juz to kotras tu chyba pisala "sieć rzeczna na piersiach" i mega urosly-musze kupic nowy stanik bo moje małe A to są już bardzo małe.. zaczyna mi rosnac gula pod brzuchem ;-)
milego dnia i nie denerwujcie sie taka blondi bo szkoda nerwow, mozna sie tylko posmiac ;-)
co do pozamykania watkow, to ja bym zamknela watek wiesci z wizyt, zdjecia z usg, pozniej pewnie zdjecia brzuszkow, baa a nawet watek poznajmy sie bo po co maja o nas wiedziec wszystko wszyscy... jak sie da to niech te watki sa na haslo tzn jak ktos chce cos napisac to ma haslo ale nie wiem czy tak sie da.. w ogole mamy jakiegos moderatora? przydałby sie jak nie ma? tylko najlepiej z zewnatrz bo potem jak trzeba jakies posty pokasowac jak sie jest zżytym to tak łatwo sie nie da :/
Ostatnia edycja:
sarka
trójkowa mama
:-d:-d:-dp.s.u mnie w piątym tygodniu jak byłam na usg było widać płeć dziecka hehe
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
bleeee pies mi kupe zrobil
ide sprzatnac bbbrrr
ja sie zgadzam z tym pozmykaniem watkow
ej a jak ja mysle o tej blondi to mkoze ona mowi prawde tylko ....
jest z innej planety ???
ide sprzatnac bbbrrr
ja sie zgadzam z tym pozmykaniem watkow
ej a jak ja mysle o tej blondi to mkoze ona mowi prawde tylko ....
jest z innej planety ???
Ostatnia edycja:
Podziel się: