reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej:D:D:D

My juz w domu :D

bylismy w spzitalu dzien dluzej, bo mala miala podwyzszone CPR [czy CRP] ktore jak wiadomo moze wyskazywac zapalenie pluc. Ale jest ok :D

Wesolych Swiat :*
I różne inne cholerstwa i satny zapalne. Dobrze, że jest ok i , ze juz w domku.
No. Sprzątnięte, popakowane prezenty, ostatnie ciacho się piecze, jak wystygnie to je przełoze kremem i wsio. Jeszcze rybke w folii upieke.

reklama
Kochane, wszystkiego dobrego na te święta, które dla każdej z nas są wyjątkowe ( dla mamusiek wiadomo, a dla zapakowanych w oczekiwaniu na maluszki).

Lwiczka - trzymam kciuki :))

Ja właśnie skonczylam sprzatanie chaty i padam po prostu...chwila odpoczynku, potem kapiel i do rodzicow na Wigilie :))

Meldujemy się już w domku. Własnie się wypakowaliśmy i już siadamy do Wigilinego stołu. W ostatnim momencie się zdążyliśmy rozdwoić na ostatną chwilkę przed świętami. To tyle narazie. Jutro się odezwę. Trzymam kciuki za rodzące w tej i najbliższej chwili.

ha-nn-ah - no to super, ze jus w domku :)))

ja tez cos dzisiaj czuje, jakby sie powoli klulo. nie wiem, czy po tym staniu w kuchni, czy to cos naprawde sie zaczyna. w kazdym razie czuje skurczybyki co jakis czas, nawet nie wiem co ile, bo ciagle cos robie i nie mam czasu usiasc spokojnie ... jak to w swieta ;)

Lwiczka - trzymam kciuki!!!!

Radosnych, szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, pogody ducha, rodzinnej atmosfery dla Was Kobietki i waszych rodzin:-)

Wszystkim mamusiom, tatusiom i maluszkom, tym które już zdecydowały opuścić się cieplutki brzuszek mamusi i tym, które jeszcze się na to nie zdecydowały, wszystkiego dobrego. Niech maluchy rosną zdrowo, a noce dla ich rodziców będą jak najspokojniejsze.

Zastanawiam sie, czy jak skurcze będą częste, a nie będzie plamienia to też spokojnie mozna sie zacząć wybierać do szpitala.
Ha-NN-aH udało Ci się. Spędzisz świeta juz z całą rodziną.

reklama
ja chyba zaraz jade na IP, bo wzielam kapiel i skurcze mam tak co 5-6 min. musze jeszcze poczekac az moi rodzice przyjada do malej, bo nie bedziemy jej budzic w srodku nocy. trzymajcie kciuki :)))) jakby co bede pisac do mamolki

Do góry