reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ciekawe co tam u Wiolci - ostatni sms byl 4 godz. temu, to juz moze Krzys sie pcha porzadnie na swiat :)

a co sie dzieje z aluśką??? dawno jej nie widzialam na forum ...

reklama
A mi dziewczyny tak internet zamula że się zastanawiam czy ja wkońcu mam 16 czy 1 mega dzisiaj buu. Normalnie szału dostanę:-(
Wiem co czujesz... mnie w połowie miesiąca się kończy transfer!!! Ale tylko do końca listopada bo już wypowiedziałam umowe!!! I biorę stacjonarny.

Ja dziś poszłam na SR. Oczywiście mój P. nie chciał iść... prawie wszystkie babki były z facetami :( ehhhh
Poza tym położna OK. Ma dyżur w dniu mojego porodu, więc obym na nią trafiła - nie ma to jaj znajoma twarz :)
Pokazała jak oddychać i porobiliśmy trochę ćwiczeń.

no to super wieści od Wiolci... hehe a tak jak bym wiedziała tu jeszcze zajrzeć... no to już dwa chłopaczki nam są :D

ŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaa Wiolcia kciuki kciuki :-D :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja juz wróciłam, wdtąpiłam jeszcze w podrodze do Yska i wydałam 100 zł :-/ ... pare pierdułek...

Wiktor mój diabeł niemiłosierny ale pogadaliśmy sobie i wyszło że ma obawy że jak się Milena urodzi to będzie dla mnie ważniejsza i ją bardziej będę koechać!!!!!!!!!!!!!! aż mu łezka poleciała:(......... wyjaśniliśmy sobie co nieco, jeszcze dziś oglądaliśmy film z pierwszych dni życia Wiktorka, więc miałam się czym podeprzeć, że przecież nim też się musiałam b. dużo zajmować jak był malutki itp, niby zrozumiał ale gdzieś w tym małym serduszku widać tli się obawa, cholera:(

No to rozpakowanie pełna para idzie!!! A ja jak do mnie dotarło, ze juz praktycznie zaraz moge byc po to...Zaczełam się bac jak cholera, szczególnie o Lolka...

ale patrzcie- każde kolejne usg "mówiło" że miał być taki duży a tu taka kruszynka się urodziła :)

ale jej zazdroszczę że już ma Krzysia po tej stronie brzuszka!

wynalazłam że 2,5 tyg temu miał ważyć prawie 3400g :)

Ostatnia edycja:
ŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaa Wiolcia kciuki kciuki :-D :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja juz wróciłam, wdtąpiłam jeszcze w podrodze do Yska i wydałam 100 zł :-/ ... pare pierdułek...

Wiktor mój diabeł niemiłosierny ale pogadaliśmy sobie i wyszło że ma obawy że jak się Milena urodzi to będzie dla mnie ważniejsza i ją bardziej będę koechać!!!!!!!!!!!!!! aż mu łezka poleciała:(......... wyjaśniliśmy sobie co nieco, jeszcze dziś oglądaliśmy film z pierwszych dni życia Wiktorka, więc miałam się czym podeprzeć, że przecież nim też się musiałam b. dużo zajmować jak był malutki itp, niby zrozumiał ale gdzieś w tym małym serduszku widać tli się obawa, cholera:(

ojj ciężki orzech do zgryzienia - w końcu od ponad 5 lat był oczkiem w w głowie rodziców, a teraz musi się podzielić i miłością, i uwagą rodziców. To musi być trudne. Najważniejsze to wciągnąć go w rolę starszego brata- bardzo potrzebnego , wręcz idealnego. Trzymam kciuki żeby wszytko się ułożyło jak najpomyślniej!

reklama
Do góry