reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
missiiss boszeeeee jak to zleciało. Pamiętam jak się wybierałaś na założenie szwu i jak dodawałyśmy Tobie otuchy a teraz już zdjęty...&&&&&&&&&&&&&&&&&

p.s. ładnie waży ten Twój Jasiu:)

No to teraz będę siedzieć jak na szpilkach ;) Mississ &&&&&&&&&&&&

A jeśli z tego przejęcia sama zacznę rodzić? JEszcze nie! Nie zrobiłam ostatniej miorfologii i nie mam podkładów. Chyba czas wziąć się za siebie.

Agbar morfologia sie nie przejmuj, w szpitalu laboratorium maja hi hi hi. Po podkłady marsz!!!! No jak jedna sie rozpakuje to z górki.

witam w dwupaku - tylko na chwilkę wpadam się zameldować
kurcze już mnie to wkurza bo nic tylko czekam i czekam i liczę i liczę i nic. Poszłam nawet połazić po sklepie żeby się przegięło albo w tą albo w tamtą stronę bo w końcu oszaleję od tego wsłuchiwania się w najmniejszy symptom. Missi - kurcze trzymm kciuki

hello ja tak na ddchwile. sciagnelin min szew :D przewd chweila :) bolalo jak diabli ale chwile teraz tylko krwawie. i powiedzieli ze albo pojdzie jeszcze dzisiaj albo pozniej :) jasiek ma juz prawie 3kg wiec i rrodzic mi pozwolili normaln ie
:)

Kochana to sa super wieści :*:*:* Wcale bym sie nie zdziwiła, jakby Jaś, któremu sie tak spieszyło (jak naszemu Adaśkowi) teraz się zaparł i jeszcze trochę w mamusinym brzusiu posiedział ;-)

No dobra dziewczyny, dziś 15 jak juz któras zauważyła ;-) ;-)

No, która pierwsza chętna :p :D

Witam

Nie było mnie troszkę bo mamy padnięty komputer więc teraz raczej rzadziej będę się odzywać. Będę się starała pisać z mamy komputera tak jak teraz. Jak Alek zechce wyjśc to natychmiast was powiadomię oczywiście. Na razie siedzi grzecznie w brzuchu :) Wczoraj jak sprzątałam brzuch mi się zrobił jak kamień i do tego bolał mnie cały aż mi się niedobrze zrobiło. Leżałam godzine zanim się uspokoił. Brzuch coraz częściej twardnieje i szyjka mnie kłuje od co jakiś czas. Ciekawe czy się jeszcze rozwarła. Zostało mi 2 tygodnie.... Jeszcze tydzień i będę tylko leżeć i oczami ruszać bo nie mam już siły tak mnie wszystko przy każdym ruchu szczyka.
Nastał 15listopada :) a my dzielnie się trzymamy ale to chyba dobrze w końcu grydniówki jesteśmy :)
miissiiss to wychodzi na to że ty pierwsza. Trzymam kciuki żeby szybko i sprawnie poszło &&

reklama
Do góry