reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć brzuszatki,tyle napłodziłyście dzisiaj że nie nadrobie,jutro wszystko na spokój doczytam i wtedy się odniosę do waszych postów.Ja po wizycie ale to na odpowiednim wątku,potem wypad na miasto na końcowe zakupy i impreska z której wróciłam i jestem padnięta.
MISSIISS &&&&&&&&&&&&&&& ZACIŚNIĘTE
Mykam śpiulkać.Miłej nocki:-)

reklama
Missiiss &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!:tak:

Mnie też brzuch twardnieje kilka razy dziennie. Wieczorami dochodzi do tego lekki ból jak na @. Także mam nadzieję, że tam na dole wszystko powolutku zaczyna się przygotowywać.:-)
Młodego urodziłam przed terminem i teraz też mam nadzieję rozpakować się wcześniej.:happy2:

missiiss najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką:) Ty i Jasiek:) Buźka dla Was!

gosia super demotywator:) choć akurat w moim przypadku to idealnie prezent z okazji dnia kobiet:)))

olkale od mariolki powiadasz...:) chyba chodziłam kiedyś do niej:D

To i ja pomarudzę;) Ręce i nogi opuchnięte, ręka drętwieje, w czubkach palców prawej dłoni nie mam czucia, buty (balerinki kupione rozmiar za duże) są za ciasne, miednica i spojenie boli, ledwo chodzę, dźwig potrzebny prawie przy każdym wstawaniu. Wszystko? Jak mi się coś przypomni, to dopiszę ;) Uroki wysokiej ciąży. Mnie też jest gorąco, ale akurat na to nie narzekam. Radzę sobie otwierając okna i wietrząc wszystkie możliwe pomieszczenia. Właściwie to nawet mi na rękę, bo mogę chodzić w cieńszej kurtce i tych moich balerinkach i nie jest mi zimno. Mam nadzieję, że pogoda nie będzie szaleć do porodu, bo na śnieg w takich butach raczej nie wyjdę, a wtedy będę miała problem;)
Chciałabym urodzić troszkę przed terminem, ale pewnie znając moje szczęście wyjdzie na odwrót. Tak bardzo chcę być w domu na święta...

Mississ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kciuki za Mississ zacisnięte.a mnie bola plecy, brzuch, ani lezenie ani chodzenie nie pomaga, nie umiem zasnac choc od h powinnam juz spać...Cholera znowu boli...

Mississ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Każda z nas chciałaby być na święta w domku.
Właśnie wróciliśmy z małżem z kina, byliśmy na - zamin odejdą wody. Powiem szczerze, że spodziewalismy się czegoś lepszego. ;/ Miłej nocki kochane mamusie.

Mississ - oczywiście mocne kciukasy.

Dziewczyny, ja chyba przestanę jeść... codziennie wieczorem tak przeokropna zgaga =( Już nawet nie wiem po czym =(

Kciuki za Missiiss mocno zaciśnięte. Dobrze, że jest w szpitalu i ma fachową opiekę.

Olcia100 - chyba dostałyśmy identyczny prezent na Dzień Kobiet ;-)

reklama
moje dziecko było dziś chyba za grzeczne, bo teraz od 21 robi problemy ze spaniem...
mi już oczywiście cierpliwość się skończyła i teraz Marcin do niej poszedł. mała łobuziara zaczynała kaszleć (w sensie wymuszac) i wołac z pokoju - oj rodzice, chyba jestem chora, kto mi pomoże zasnąć?
buuuuuu..........
już prawie spała, grzecznie cichutko po przeczytanych bajkach i usłyszała, że tatuś wrócił. No i jak jej dał buziaka, no to ona, że nie idzie spać, tylko z nami posiedzi, bo jest "duzia dziefcinka".......... ratunku!!! niech idzie spać, bo chce męża na wieczór odzyskać!!

Do góry