reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie u nas od rana słonecznie ale pogoda bardzo zdradziecka na słoneczku cieplutko a w cieniu bardzo zimny wiatr....

my już po spacerku....dzisiaj mam wizytę kontrolną u ginki więc pora szykować sie

Agacia ja podałabym, po tylu dniach gorączki i z nalotem na gardle nie czekałabym...ale to moje zdanie

reklama
Czesc Kochane. U nas dzis cudnie, teraz sie zachmurzylo, ale rano bylo slonecznie i cieplo. Zdecydowanie pora wyciagnac wiosenne ubrania:tak: Bylam dzis z Filipem u lekarza. Od wczoraj czuje sie lepiej, cala noc nie mial goraczki, dopiero rano zaczela mu rosnac temp i dalam mu paracetamol przed wyjazdem do lekarza, bo zaczynal marudzic, mimo ze mial tylko stan podgoraczkowy. Dostalismy skierowanie na badania i na wymaz z gardla, ale sie spoznilam 5 min i juz mi tych badan babka nie zrobila:no: Bede musiala jechac jutro rano. I na podstawie tych badan zobaczymy co dalej.

Agaciu a ja bym chyba nie dala, jesli mowisz ze goraczka mu przeszla i czuje sie lepiej. Ale oczywiscie nie namawiam Cie do tego i zrobisz to co uwazasz za sluszne. Filip ma biale naloty, ale tylko na migdalkach, gardlo czyste, nawet nie jest zaczerwienione. Nawet lekarka powiedziala, ze dziwne ma te migdaly i dziwne jest to, ze gardlo jest w sumie nienaruszone. I raczej to na angine bakteryjna nie wyglada. Nie wiem, ale jeszcze ze 2 takie infekcje i chyba bede sie sklaniala to wyciecia mu migdalkow. Chyba, ze jakims cudem nagle mu przejdzie.

Ide sie zdrzemnac, poki Zuzia spi, bo cala noc wstalam do Filipa sprawdzac czy ma goraczke i jestem nieprzytomna.

U mnie Janek ma chyba to samo cholerstwo. Od poniedziałku gorączka, od wczoraj ma cieknący katar. Była dziś lekarka dostał tylko nasivin, rutinacea junior(nie wiem po co:baffled:) i nurofen 3x dziennie. I czekać aż przejdzie a jak nie przejdzie to mamy skierowanie na crp.

Hejka :)

u nad kolejny dzien z deszczem....wczoraj popołudniu troszkę sie przejasnilo, wiec poszlismy sie przejsc z Mariczka i misiem na malutkie zakupki.... i od razu lepiej się spało:) aczkolwiek wczoraj jakoś nie bardzo miałam "moc" tak jak czasem mam dni ,że mogłabym wszystko w biegu itd, tak wczoraj coś mnie bolał kręgosłup i w ogóle czułam się jak jakiś wieloryb;/

Dzisiaj znowu posiadówka w domu, może chociaż przejdziemy się do koleżanki na kawusie i pogaduchy:)

Buziaczki kochane dla Was:)
życzę Wam i sobie, a co tam duuużo słoneczka.....:)

No i zdrówka;*

Myszqo pewnie to jakis upierdliwy wirus. Moja Zuzia miala podobnie, tylko katar i goraczka nawet do tygodnia. Ale jesli Jasiowi nie przejdzie oczywiscie zrob mu to badanie crp. Zdrowka dla Was:tak:

Zapominajko wlasnie dzieki Kochana za fatyge:tak: Ale wyobraz sobie, ze nic nie robilam, samo sie naprawilo:-)

reklama
Wczoraj odpoczywałam, ale miałam zły dzień i czułam się beznadziejnie. Boli mnie nerka, miałam ostatnio kłopoty z krwiomoczem i dostałam jakies lekarstwa. Lekarka zrobiła mi USG ale nerki czyste więc nie ma powodu do obaw.
Malutka waży już prawie 2 kilo, a głowę ma bardzo nisko ułożoną.
Dobrze, że już piątek i można odpocząć w weekend.
U nas pogoda zmienna, ale słoneczko się pojawia.
Zdrówka bo coraz więcej dzieciaków choruje.

Do góry