reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry;
u nas deszczowo znowu...

Dzień dobry..pierwsza?
Wstawać śpiochy!

Zapominajka jak przygotowania? Jak zamierzasz spędzić ostatni weekend w mniejszym składzie?
No własnie nie wiem. Kuszą mnie jakieś zakupy w CH, ale nie wiem, czy to dobry pomysł.
Może masz jakieś doświadczenie? Co ty robiłaś przed dniem rozwiązania?

Zanplo 2 kg to już całkiem spora babeczka :tak:

reklama
Dziwiłam się że tyle urosła w ciągu 2 tygodni, ale moja waga się nie zmieniła, więc już wiem kto mi podjada haha
Ja chyba wolałabym jakiś basen albo zabieg u kosmetyczki. Zafunduj sobie przyjemność :-)

Ostatnia edycja:
Basenu się boję, bo mam skłonności do łapania różnych różności. Odbiję sobie po porodzie. A do kosmetyczki - większość zabiegów, które bym chciała to po ciąży dopiero. Zaliczyłam fryzjera, więc musi mi to wystarczyć :-D

Dzień dobry babeczki

Nie wyspałam się, obudziłam się zmęczona :baffled:
Deszcz leje u nas od samego rana.

Mati juz lepiej, ale kaszel i katar męczy nadal.
Mnie cos bierze :confused:, zwariuje.

Zapominajko jedź na zakupy bo z maluszkiem potem nie bedzie tak łatwo :-D.

Czesc Babeczki. U nas tez leje od rana, choc teraz jakby troche sie przejasnialo. Ale i tak czuc wiosne w powietrzu, po sniegu nie ma juz u nas sladu. Bylam dzis rano z Filipem na badaniach i dostalam mandat jak wracalam:baffled: Policja jechala za mna na sygnale przez pol miasta, bo nie bylo gdzie stanac, jaki wstyd:zawstydzona/y:

Zanplo ladnie malutka juz wazy. W sumie nawet nie wiem czy to duzo czy malo, bo nie pamietam juz tych norm. A z nerka to moze corcia Cie tam uciska i dlatego boli.

Zapominajko juz na stowe bedziesz miala cc w poniedzialek?

Agaciu dobrze, ze Mati ma sie juz lepiej. A Ty sie nie daj i wez jakas konska dawke lekow na przeziebienie.

Poniedziałek lub wtorek. Zależy jakie obłożenie będzie. Ale kazali mi być na czczo, więc myślę, że w poniedziałek. Nie chcę siedzieć w szpitalu dłużej niż to konieczne.

Asiulkaa jak na filmach :-)
Co przeskrobałaś?

Zapominajko to za 3 dni bedziesz juz tulic malutka:tak: Dziwnie tak wiedziec kiedy dokladnie to nastapi;-)
Jechalam pod prad, co prawda jakies 10-15 metrow, ale akurat mialam pecha i przejezdzala policja:zawstydzona/y: Łaskawi panowie policjanci dali mi tylko 100zl, a za jazde pod prad podobno jest 5 stowek, wiec siedzialam cicho i grzecznie przyjelam mandat.

reklama
Do góry