reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie,
Kaju super ze dzieciaczki rosną
Madziu ale Lenka fajnie spi:)
Czy ja juz pisalam ze tesknie za wiosną??
Mysza ja w niedzielę robię kurczaczka na butelce.
nie wiem co mialam napisac jeszcze..
A Zapominajko jak kuchnia skonczona?? jesli tak to czekam na zdjecia:)

reklama
Dzień dobry;
witam z Krainy Śniegu :dry:
Humor mam paskudny, więc się nie będę rozpisywała.

Tygrysku kuchnia "prawie". Od dwóch tygodni czekam aż mi A listewki zamontuje. Jak zamontuje to fotki będą. Teraz kable psują efekt :dry:

Dzien dobry. Wlasnie zasiadlam z kubeczkiem kawy, wiec sie przylaczam. Mialam ciezka noc i spac mi sie chce niemilosiernie.

Zakupy wczoraj marnie, tylko butki sobie kupilam, chociaz biorac pod uwage aktualne pogode nie wiem kiedy je zaloze:confused: Natomiast nie kupilam butkow dla Zuzi, a po to glownie jechalam. Nie wiem czy ja mam taki spaprany gust, ale nic kompletnie mi sie nie podobalo, wszedzie roz i jeszcze raz roz.

Dziewczyny macie jakis sprawdzony sposob na pozbycie sie kamienia z kabiny przysznicowej? Mezowy kupil ostatnio jakis srodek specjalistyczny, ktory wcale malo nie kosztowal, a efekt zaden. A kabina kosztowala tyle pieniedzy ,ze serce mnie boli jak na nia patrze taka zakamieniona:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
U nas slonko swieci, pewnie za cieplo nie jest, ale jakos tak sympatyczniej jest jak sie przez okno patrzy:tak:

Myszqo dzieki;-) Ale nie wiem czy mojej kabienie cokolwiek jeszcze pomoze. Probowalam podobno najlepszych sposobow, czyli wody z octem, domestosu, ale zacieki jak sa tak byly. Jedyne co to nasmrodzilam na calym pietrze, a teraz wietrze:baffled:

Witajcie;)
Dziś skończyłam prace o 13:) To taki prezent z okazji zbliżających się świąt świąt dla pracowników:)
Jutro przyjeżdzają teściowie a ja w czarnej dziurze jestem....nic nie zrobione, zakupy nie zrobione w domu bałagan....a ja siedze i dopijam kawe...:) zaraz biegnę po dziecko i trzeba się zabrać do pracy!!

KOchani jak się nie pojawię do świąt to żt=ycze Wam Wesołych i radosnych świąt!!!!!
I mokrego dyngusa:) Byle nie śnieżnego:)

A wogule tez bylam na zakupach dla siebie:) kupilam przecudne buciki w zarze i torebkę i spodnie:) tylko czekam na wiosnę.................;/

Ostatnia edycja:
reklama
U nas tak pada, że przez okno nic nie widać :dry:

Chwaliłam się już, że 10 kwietnia zdejmują mi aparat? Będę jeszcze miała założony retainer ale i tak się cieszę, że to już końcówka :-)

Janek dostał dziś pierwszą ofertę matrymonialną od ... kolegi z drugiej grupy :-D Ożenić się tamten chciał, no ale Jasiek się ni zgodził. Teraz kocha Maję :-)

Do góry