reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem;
meeeega niewyspana.

Madzienko fajny szpital. Też bym chciała taki tu znaleźć :tak:

Kaja a wy do tego nowego m już od razu, czy jeszcze na stare śmieci?

Idę robić herbatkę. Chcecie też?

juz , od wczoraj rano jestesmy na nowym. Czeka nas jeszcze jedna podroz tam na gore, ale to juz formalnosc..
przyjechalismy wczoraj o 6 rano, popadani jak muchy

reklama
Baby a co się z Renią dzieje?

Kaja i jakie miałaś sny? Jak się Mari podoba pokój?

Zapominajko, zadnych snow, albo nie pamietam..
Pewnie dlatego, ze bylam tak skonana, ze ledwie patrzylam na oczy..Jak w sobote o 8 wsiadlam w samochod, 800 km mielismy do niemiec, tam skad plynal prom. Myslalam , ze kopyta wyciagne..O 22.30 prom, cztery godziny, o 2.30 bylismy w se, pozniej jeszcze 200 km..Bo zamiast kupowac bilety na prom miesiac przed, ze swinoujscia (wtedy 100 km do swinoujscia i 100 po szwecji) to ja na ostatnia chwile i albo nie bylo miejsca na auto, albo kabin, albo miejsca w ogole.
I z reka w nocniku wzielismy to co bylo, stad taka durna droga, a ze S juz dzisiaj S musial byc w se, nie bylo wyjscia..
Ale myslalam naprawde , ze sie przekrece..
O 7 poszlismy spac, jak wstalismy to jakies zakupy i to co trzeba bylo zrobic na cito..
Wiec pokoj Marys nie jest jeszcze skonczony. Wiec dzielimy sypialnie, bo S jak zwykle caly tydzien nie bedzie...zaraz Wam wrzuce pare fotek jak to poki co..

Halo

Ale mi się cche spać. Nie mogę rano wstać od jakiegoś czasu, niedługo zaspałabym do przedszkola :szok:

Kaja Ty chudzino !!!!!

Witam i ja poniedziałkowo, też nie mam ostatnio weny na nic. Dzisiaj doczytałam się na necie,że przy owsikach powinnysmy unikać słodyczy:szok: szkoda,że lekarka mi tego nie powiedziala i pewnie nasze leczenie poszlo do bani:no:

zdrówka dla choruszków, okropne te przeziębienia i ta świńska grypa, coraz glosniej o niej:no:

reklama
Do góry