reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja zazdroszczę zmyślnego Gordona w pracy. Może powinnam w hotelarstwie popracować :tak:

Pyciol u nas jest raczej odwrotnie, choć nie pamiętam już kiedy Adam zmywał :-(

reklama
Uuffff nareszcie. pyciol , kaja dałyście czadu !!! :eek:

Witajcie :-) Jestemmmmmm

Witamy kochaniusie z pracy, od godz 7, pora poganska, wrrrr:p
VIVE, leczenie kobiet ciezarnych..w swiadectwie pracy:confused:..
Co za kanal jakis, chyba jednak nie wracam do Pl.. Biorąc pod uwage wlasnie to, ze jest to traktowane jako ujma na honorze, podczas ,gdy w calym zachodnim cywilizowanym swiecie jako zasługa. I to duza..

Ok laski, godz 10.16 i ja dalej tu sama:-D..??
Wstawac spiochy:-D
Agacia to pewnie w łózku , w girlandach kwiatów,z kieliszkiem szampana w reku i boa z piór... A męzus, w samym tylko fartuszku ( :-p:-D) uwija sie dookola podskakujac jak króliczek radosnie:-D...
Widze to:-D...

Wstawac;-)
O cholerka ... kaja .... mój we fartuszku :-D:-D:-D:-D:-D usmiałam się, on nawet nie wie ze takie cos istnieje :eek:
Kaja test o Agaci hahahahahaha

my dzisiaj pospaliśmy....Jula wstała o 9.30 ja ciut wcześniej obudziłam się ale oczywiście nie wstawałam....wiec dopiero śniadanko skończyliśmy....

Agacia!!!!
Do trzydziestki-ważna rzecz-trzeba parę rzeczy mieć!

Trochę zwiedzić, coś tam zdobyć, aby życie to osłodzić:
1- zwiedzić New York
2- Rzym
3- i Pragę
4 -zdobyć w życiu równowagę
5- uwieść męża wspaniałego
6- mieć miłość, serce jego
7 -na paluszku brylant nosić
8 -na wesele swe zaprosić!
Do trzydziestki ważna rzecz
9 -trzeba dobrą szkołę mieć
10- zdobyć dyplom i uznanie
11- i zarobić na mieszkanie
12- mieszkać z pieskiem albo kotem
13- i mieć relaks co sobotę
14- dobrą furę sobie kupić
15- pić tak, aby się nie upić
16- pływać w morzu
17- przejść przez góry
18- i raz w roku-na Mazury
19- trzeba matką chrzestną zostać
20- trzeba sobą wciąż pozostać
21-umieć sobie w oczy spojrzeć
22-to co w ważne umieć dojrzeć
23-żyć na swoim-nie na kredyt,
24-nie napytać sobie biedy:
mijać sądy i szpitale
Nie zaglądać do nich wcale
25-tysiąc książek już przeczytać
26-wiedzieć tyle by mniej pytać
27- biznes własny już założyć,
By z procentów sobie pożyć!
28-kupić trzeba dzieło sztuki
By nie stronić od nauki.
29-komplementów zdobyć setki
To jest ważne dla kobietki!
A trzydzieste: w te okrągłe urodziny
Spędzić czas bez smutnej miny, nie mieć zmartwień,
Lecz rodzinę, co odgoni smutną minę.
Wtulić w męża się ramiona- niech 30stka zniesławiona
Z krociem róż się już kojarzy, fajerwerkiem jasnym jarzy!
bukiet_z_cukierkow_12_1.jpg

Dzień dobry;

Vive głowa do góry! Prędzej, czy później znajdziesz pracę.
Kaja ja miałam nockę cięzką, a ty mnie budzisz:dry:

Agaciu najlepszego!!!!

dzien dobry, my już mamy wysprzatane a teraz laba ...

Kajka Twoj przepowiednia dnia Agaci niesamowita :-D

i ja dołączam się do życzeń Madzienkowych...

Alex wstał dzisiaj o 5, myślałam,że zejdę...:szok:
Poleżał do 6 a potem poszli z tatusiem sobie z sypialni i zostawili mamusie w objęciach Poduzeczki i Kołdereczki:-D ale mam dobrze czasami... i spałam niedługo, do 8.30, do Madzienki nie mam pitu...ale za to do Kajaczka jak najbardziej :-D rywalizacje wygrałam :-D

jakie macie plany na sobotę ?

Agaciu kochana nasza 1oo latek:*:*

zdjecie_big.jpg

Dziekuje za życzenia !!! Jesteście kochane, jak zawsze.

Jejku i trzydziestka pyknęła. Masakra. Jakoś wszystko nagle zaczęło mnie boleć :szok:

Wczoraj imprezkę miałam, wszyscy pili tylko nie ja :eek:, ja sprzatałam.

A propo mężów, mój tez jest nygus. W piatek wieczorem do mnie mówi, " Potrzebujesz mnie w sobote rano? Bo musiałbym jechać do pracy " :crazy: Z pracy przyjechał usiadł i dwie godziny prosiłam zeby krzesła poprzynosił, w efekcie zrobiłam to sama.
Teraz oczywiście jeszcze spi.
Mówię Ci pyciol masz skarb a nie męża, ja to już bym wybaczała to piwko wieczorem.

Móje dziecko w sobote rano przybiega do kuchni i woła:" Mama mama kupie ci na urodzinki patelniszę ! Cieszysz się?" Pomyslałam ze to chyba o patelnię chodzi. " Cieszę się synku" A Mati do mnie " Widzisz jak dobrze, ze mną żyć" :szok:

Potem jestem w pokoju i słyszę ze Mati czyms stuka, krzyczę: "Mati co robisz" " Niiiiiicccc" " No przecież słyszę , że coś broisz"

A Mati" Słyszysz ,słyszysz, ale nie widzisz !!!" Normalnie usiadłam :szok:

O Boze, ja bez zmywarki to w ogole leze i kwicze... Raz jak mi sie zepsula i nie chcieli przyjechac , a byla na gwarancji, jak sie wydarlam, ze im ja zaraz do sklepu przywioze, na drugi dzien byli.. Szwedzi to bardzo cichy narpd, spokojny, wycofany.. Oni tam w zadnych wojnach, powstaniach ,nic.. I jak sie taki Polak wydrze, to Szwed traci poczucie bezpieczenstwa. Rownowage swoja.. :-D... Cos mialam gadac jeszcze.. Acha, Marysia czesto jest, przedszkole ma dwa kroki ode mnie. A , ze moj hotel to " hotel przyjazny dla dziecka" to tu takie atrakcje, ze oni w przedszkolu takich nie maja..
PYCI, babcia poinformowana, na 17 rzuca sie krzyzem pod oltarz, tak do " Ugotowanych" :-D

Ostatnia edycja:
matuchno co tutaj się wczoraj działo:szok: intrygi, pranie brudnych pieniędzy, wojaże zagramaniczne szok:eek::eek:
a mnie jak zwykle nie było ech....

Ja tam na wojego chłopa nie mam co narzekać ludzki Pan jest :sorry::-p chyba go kocham hahah:-D

Pyciol Ty mi na moje pytanie nie odpowiedziałaś dotyczące pracy ja nie wim ile mam się prosić:confused2:
Kaja fajną masz pracę z kuchnią i kucharzem :sorry: az się głodna zrobiłam:laugh2::laugh2:

ok zmykam obiadek szykować a potem na jakąś kawę wybywamy papap miłej niedzieli!!

AA Agaciu sto latek kochana witaj w gronie gorących i ponętnych trzydziestek:):-D
Vive mam też doła z tego samego powodu co ty :( moje świadectwo pracy mówi samo za siebie......:-:)-(

no, rozumiem, my tez wywalalismy szafke, no tylko ze ja mam kuchnie wielka, poki co przynajmniej to bylo gdzie...bo ta nowa bedzie sporo mniejsza, ale bez zmywarki to ja sie nigdzie nie ruszam, zmywarka dla mnie jest w inny sposob, ale porownywalnie istotna jak sex:szok::-D

no, rozumiem, my tez wywalalismy szafke, no tylko ze ja mam kuchnie wielka, poki co przynajmniej to bylo gdzie...bo ta nowa bedzie sporo mniejsza, ale bez zmywarki to ja sie nigdzie nie ruszam, zmywarka dla mnie jest w inny sposob, ale porownywalnie istotna jak sex:szok::-D

No no wy tak lubicie te sprzęty jak zmywarka, pralka, wanna i w ogole :-D

Aaaaa Kaja buty REWELACYJNE !!! Uwielbiam taki styl.

A tak w ogole jestem baaardzo przesądna .

Ostatnia edycja:
ale produkcja na bb:-D, siądę dziś i może nadrobię jakoś dwa dni:eek:
wczoraj byłam na baletach z kumpelami z pracy i dzisiaj średnio się czuję:zawstydzona/y:ale liczą się chwile a było super,więc nie żałuję.
Miłej niedzielki:)

reklama
Do góry