reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej dziewczeta....:-)
zaglądam do Was ale z krzaczorów....
u nas jakos leci, pracujemy, Alex chodzi do przedszkola i jakos jest...

Zapominajko gratulacje :)

Kupiłam juz ostatnio kurtache dla Alexa na zimę...troche szybko ale była promocja w decathlonie...:-D
Czekam teraz na mojego kierownika...miał być o 9.30 a będzie o 10.30 ....hahhaha taki standard z tymi Jego spóźnieniami :-D
Alex w zeszły weekend gorączkował mi nie wiedzieć czemu...ale na szczęscie niczym się to nieskończyło :) Ja zas gorączkowałam we wtorek i środa... jakiś wirus paskudny:sorry2:

reklama
Zapominajko..straasznie dużo,ale tu nie będę zdradzać szczegółów :p
w skrócie to na razie nie pracuje-szukam :) przeprowadziliśmy się z Masiorem kawałek od Olsztyna,mamy kota która przynosi nam myszy,lub zostawia po nich flaki przy poduszce-niestety mojej :angry:
widzę,że wątek troszkę umiera nie widzę Cyprysiowej,Ede,Marzycielki,daguli i innych aktywnych ze wcześniejszego okresu :-)

Madzienko, no właśnie nie bardzo. Troszkę. Na razie właściwie nie mam żadnych dolegliwości.

A jak u ciebie?

Zapominajko u mnie tez cisza i spokój....brzuch natomiast mam wrażenie ze z dnia na dzień coraz większy:tak:
moje początki były bez mdłości, wymiotów tylko senność więc i Tobie życzę spokojnych początków...

idziesz wcześniej do lekarza??czy czekasz na swojego??

witajcie :)
Zapominajko gratulacje
rzadko zaglądam,ale pamiętam o Was :)
u nas hmmm tak jak niektóre z Was pamiętają pewną decyzję z początku roku 2010 nic się nie zmieniło,ale w końcu mogę powiedzieć,że mam największy skarb,szczęśliwą,kochającą się rodzinę :-D
a tak wyrósł mój mały mężczyznaZobacz załącznik 495144Zobacz załącznik 495145

Ola witaj, super że u was wszystko układa sie...
ale masz kawalera...

Pyciolek zdrówka dla was;

Madzienko czekam do 12 września, a przynajmniej staram się. Jeśli coś się będzie działo to pójdę szybciej oczywiście, a jeśli nie to poczekam. Liczę na to, że wszystko będzie idealnie i za 2 tygodnie zobaczę śliczną fasolinkę i usłyszę serduszko.

Witam...u nas z uśmiechem Jula od rana doczekać nie mogła się przedszkola....z przejęciem i zadowoleniem wkroczyła do sali:tak:

a jak u pozostałych??

Zapominajka jak samopoczucie???

Czesc Kochane:-)
Ehhh az mi sie plakac chce jak sobie pomysle o jesieni i zimie. Lato nas w tym roku rozpiescilo i nie moge sie przyzwyczaic do tego, ze bedzie coraz chlodniej. Mam nadzieje, ze jesien bedzie taka jak w zeszlym roku:tak: Uswiadomilam mojemu mezowemu, ze w przyszlym roku jesli zdrowie dopisze jedziemy do Chrowacji, nawet kosztem niezrobienia czegos w domu, ale jesli bedziemy czekac az wszystko w koncu zrobimy to jeszcze z 10 lat nigdzie nie pojedziemy. W tym roku niestety wesela wyplukalu nas finansowo, jeszcze jedno przed nami, a w przyszlym roku mamy spokoj:tak:
Co do przedszkola to przezywamy to co Wy w zeszlym roku, bo Fifi dzis dopiero zaczal swoja przygode z przedszkolem. Poczatek tragiczny, plakal i nie chcial sie ode mnie oderwac. Pani prosila, zeby na poczatek przyjechac po niego tak po 2-3 godzinach jesli to nie problem, wiec juz jestesmy w domu. Ale o dziwo gdy po niego pojechalam zastalam go bawiacego sie z usmiechem na ustach, powiedzial ze bylo fajnie i ze jutro tez chce isc. Takze chyba nie bedzie tak zle jak myslalam no i nie powiem czuje niesamowite ulege:tak: Niestety Zuzia marudzi, ze nie ma brata, no ale trudno bedzie sie do takiego stanu rzeczy musiala przywyczaic.

Zapominajko kochana serdecznie gratuluje i 3mam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze:tak: No no grono podwojnych grudnowych mam w koncu nam sie powieksza:-)

Ostatnia edycja:
Madzienko dziękuję. Głownie robię ble i jestem senna. Beta ładnie mi rośnie, więc dzisiaj jestem pełna nadziei i optymizmu.

Iggy poszedł do przedszkola z uśmiechem.

Asiulka Fifi się przyzwyczai, już sam fakt, że się bawił. Pewnie płakał 10 min. i zapomniał.

Zapominajka bardzo dobre objawy towarzysza Ci...super że beta rośnie...rośnijcie zdrowo!!

Asiulkaa trzymam kciuki żeby kryzys szybko minął...i chętnie uczęszczał do przedszkola...

reklama
Witajcie laseczki :)

U nas było super w tym roku z przedszkolem :tak: dziecko zadowolone, mama nie beczała :no::tak: więc jestem z nas dumna :-D

Zapominajko bardzo się cieszę, że beta rośnie i rośnie :)

Do góry