reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas tez dzisiaj leje ale do tej pory na pogode nie narzekałam bo było po 30 stopni więc się wygrzałam :-)
Renia nie wiedziałam że te papiery tyle kosztują, powodzenia.
U nas kryzys przedszkolny przeszedł chyba po prostu miała takie dni co mnie bardzo cieszy.
Chyba czas na jakies śniadanie. Smacznego

reklama
Witajcie :-)
U nas dziś w nocy też przeszła straszna burza, rano też jeszcze padało, ale na szczęście już się powoli rozjaśnia.
My już mamy domek ogarnięty, zakupy zrobione, ja się relaksuję przy herbatce, a alanek "tnie komara" :-D

Laseczki ja się chyba Wam jeszcze nie chwaliłam, że zaczełam pracować u mojej mamci ;-) ona ze swoim facetem otworzyła rok temu sklep na granicy z Czechami z częściami do tirów, więc już nie zamulam całymi dniami sama w domu :tak:

Miłego dnia Wam życzę :-)

Hej, dawno mnie nie było. Ale siedzę u mamci i jakoś nie mam o czym pisać :-) Janek szaleje na nowym rowerze albo u sąsiadek na trampolinie. Byliśmy tydzien temu na pikniku rodzinnym polsatu i się wyszalał na plaży. My jesteśmy w trakcie otwierania nowej firmy oraz kupowania działki. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek będziemy właścicielami gospodarstwa rolnego 7000m :-) A potem tylko remonty, budowy, i będziecie mogły przyjechać na parapetówkę.
Od jutra mamy tydzien adaptacyjny w przedszkolu. I mam strasznego stracha, że Janek sobie nie poradzi, albo nie będzie chciał chodzić albo będzie niegrzeczny.
Dziś lecimy na basenik bo muszę troszkę się rozćwiczyć bo w piątek byłam na pierwszych zajęciach z pole dance :-D Boli mnie strasznie. I to w dziwnych miejscach np. tak mnie bolą ręcę, że trudno mi było ukroić chleb na śniadanie :-) Mam siniaki na górnej części stopy, nigdy wcześniej nie miałam tam siniaków:-D I jeszcze poobcierane nadgarstki. Ale to podobno minie i ciało się przyzwyczaja do rury. W następny piątek kolejne zajęcia.

Myszqo u was jak zawsze się dużo dzieje :-)
Jaką firmę otwieracie? I po co ci gospodarstwo rolne?

A przedszkolem się nie zamartwiaj. Będzie dobrze!!!

Myszqo u was jak zawsze się dużo dzieje :-)
Jaką firmę otwieracie? I po co ci gospodarstwo rolne?

A przedszkolem się nie zamartwiaj. Będzie dobrze!!!

Bo jak się ma gospodarstwo rolne, to można na starość sie zająć agroturystyką :-) A tak serio, to marzy nam się dom zrobiony ze stodoły. A na tej działce jest piękna murowana, nawet nie specjalnie stara stodoła :-D

Na razie powiem, że firma będzie o profilu muzycznym jak będzie poskładana do kupy strona to wszystko wam wyjaśnię :-)

Halooo

Jestem, po długiej przerwie. Nie ma czasu na nic.

Mati znowu robi aferę przed każdym wyjściem do przedszkola, ehh
A w ogole znowu jest chory ... dopiero co wyzdrowiał.

Bliźniaki trzymam kciuki za zdrówko męża, twoje i Madzi !
Anoli Mati tez miał wykryte szmery na serduszku, ale okazało się, że to są one związane z rośnięciem serduszka i powinny minąć.

No ja też chora jestem, przeziębiłam się nie wiem kiedy :baffled:

aaaa i postaram się jutro zmobilizować i wstawić zdjęcia z wakacji :tak:

Myszqo super!!!
Macie masę pomysłów i zacięcia przy realizacji! Zazdroszczę, bo ja się nie umiem jakoś zmobilizować szczególnie.

Agaciu zdrówka dla was!!!

Mój Iggy też przeziębiony. Wczoraj zaliczył kąpiel w jeziorze i dziś już do przedszkola nie poszedł :-(

Pogoda po pięknym weekendzie oczywiście nas nie rozpieszcze i dziś troszke deszczu już na mnie spadło...

Hej

Wiecie jak u nas zimno ... masakra
Siedzę sobie sama przed kompem, popijam herbatkę, Mati śpi, mąż w Opolu.
Wczoraj prasowałam 2 godziny, a dzisiaj mam znowu stertę do prasowania.

Coś bym zjadła ...

reklama
witajcie kobietki
u nas bez zmian, ja dalej pracuję w tej śmiesznej kancelarii na umowę zlecenie jak wszyscy(prawie) i chyba mam dość, wracam wypompowana na maxa i nie mam sił nawet aby spędzić po ludzku czas z Bianką:zawstydzona/y:wybaczcie moją nieobecność ,ogarnę się i napiszę tam gdzie trzeba...

Do góry