reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie...wybaczcie nieobecność...ale w ubiegłym tygodniu byłam na trzydniowym szkoleniu w Kazimierzu Dolnym, póżniej na długim weselichu....i jakoś czasu brakowała zajrzeć...

a od poniedziałku jestem na urlopie na razie tydzien....

Myszqa super macie pomysły,powodzenia...a Jasiek na pewno szybko zaadaptuje się w przedszkolu....

Edee super że zaczęłaś pracować...gratulacje...

Madzienko a gdzie tę aktywność można podglądać? Fajna ta funkcja:-)

w profilu

Aga dziękujemy za kawke i przemiłe towarzystwo:tak: Powtórzę się pewnie,ale fantastyczna z Was rodzinka:tak:

super że udało się Wam spotkać...

H
No ja też chora jestem, przeziębiłam się nie wiem kiedy :baffled:

zdróweczka i czekamy na fotki, trochę na fb podejrzałam....

M
Mój Iggy też przeziębiony. Wczoraj zaliczył kąpiel w jeziorze i dziś już do przedszkola nie poszedł :-(

jak Iggy...zdróweczka??

Kankiya tulaski na problemy z pracą...

Renia, Kana
ja wolę Wasze upały niż to zimno które ostatnio u nas jest...ale już ma być lepiej

spokojnych nocek

reklama
Cześć kochane.
Jestem okropnie zalatana, nie mam nawet czasu spokojnie kawki wypić.
Iggy chory, poza przeziębieniem przyplątało się zapalenie jamy ustnej i młody okropnie cierpi:-( Strasznie mi go szkoda. I nawet nie mam pomysłu skąd to się ulęgło.

Kobitki powiedzcie mi czy kupujecie indywidualnie kwiaty czy czekoladki panią z przedszkola na pożegnanie????? pomocy!!
U nas rada rodziców kupuje kwiaty.

Jutro na 12 mamy zakończenie roku w przedszkole :-) kurcze mój mały przedszkolaczek, juz będzie średniaczkiem :zawstydzona/y:. Jak ten czas leci.

Słyszałyście o tych upałach na weekend? Ma być nawet 32 stopnie w cieniu.

Gdzie jesteście ?

Tygrys Ty na diecie.....a z czego Ty odchudzasz się???u nas była zbiórka i panie dostały podarunki wspólne od wszystkich dzieci...

Agacia słyszałam o upałach...super bo ja jutro urlop zaczynam...

Zapominajka zdróweczka dla Iggiego...
Agacia i dla Ciebie..

Czy wasze szkraby będą chodziły w wakacje do przedszkola???oczywiście pytam mamy które mają możliwość pozostawienia dzieci w domu

Madziu a powiedz mi kochana dlaczego jestes na urlopie na razie tydzień/??:sorry::-p czy ja o czyms nie wiem;-)
Odpowiadajac na twoje pytanie moje dziecko ma 2 miesieczne wakacje:)
a odchudzam sie gdyz przytylam 5 kg!!!! :crazy: i zeby waga jeszcze bardziej nie poszla w gore musialam podjac drastyczne kroki:baffled:

reklama
Ja tez przytyłam:-(...ale cóż robić....jak jedzenie to taka przyjemność:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula też ma wolne 2 miesiące i ten tydzien nie bardzo miał się kto nią zająć:sorry: wiec idę na krótki urlop;-)

Do góry