reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry:)

U nas kolejny dzień szalejących nastrojów przedmiesiaczkowych... Oszaleje jestem taka chodzaca, cykajaca bomba... Masakra...

Zaraz uciekam na zakupki, pózniej jakiś spacerk w parku o ile sie nie rozpada.... A miś ciagle w pracy ..zwariuje....

Milego weekendu :*

reklama
Mam problem, Majka nie chce chodzić do przedszkola, dzisiaj skończyło się to krzykiem i histerią, musiałam ją na siłe wcisnąć do sali. Problem w tym że nie ma konkretnej przyczyny, jak się pytam czemu nie chce chodzić to odpowiedź jest bo nie chce. Pani też mówiła że nie zauważyła jakichś złych sygnałów bo bawi się z wszystkimi. Od poczatku było super, nigdy nie płakała a teraz jakiś kryzys.

Zanplo a może coś się jednak dzieje, tylko przedszkolanka nie zauważyła, a Maja nie chce się przyznać.

Mnie coś rozbiera znowu :-(

Dzisiaj proponuję zieloną herbatkę :-)

Chyba muszę porozmawiać poważnie z moim dzieckiem.
Czemu zieloną? ja właśnie wypiłam kawkę, a do zielonej jakoś ciągle nie mogę się przekonać, smakuje mi jak trawa.

Witajcie

Madzienka napisz mi co planujesz na rocznice ślubu i czy kupujesz jakiś prezent swojemu bo ja nie mam pomysłu a to już niedługo:baffled::angry::angry:

Renia nic szczegolnego w prezencie gdzieś pojedziemy ale dopiero po wakacjach...
a Ty co wymyslilas

Reniu jak piszesz post pod postem, to rób to przez edytuj:tak:

uuuu Zapominajka szalejesz...dobrze niech Renia podbija ilość postów bo nas zamkną za brak ruchu:-D:-D:-D

Mnie coś rozbiera znowu :-(

zdróweczka

Ja niestety nie grzeszę pomysłowością w ostatnim czasie i sama nie wiem co mam dla moich tatuśków wymyślić.

Madzienko szaleństwo to my mamy postowe na tym wątku;-) aż strach pomyśleć co dalej.

Zastanawiam się, czy nie zrobić pogłosować nad dostępami, ponieważ niektórzy to już bardzo długo tu nie zagladali...

reklama
Hej, dołączam się , żeby trochę ożywić wasz wątek : )

nie wiem, czy pomogę, bo nie wiem, jakiej muzyki wasi ojcowie szukają, ale ja swojemu kupiłam bilety na Queen we Wrocławiu. Mieszkamy niedaleko, więc nie bedzie problemu, żeby dojechać.

jak się wam ten pomysł podoba?

Do góry