reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
moja Bianka znowu mówi,że dziewczynki siedzą i siusiają a chlopcy stoją i wyciskają rękami:-D

Anoli dopiero teraz doczytałam co przeszlaś z diagnozą lekarzy, masakra jakaś:wściekła/y: sama duzo czytalam na temat tej choroby jak Biancia byla malutka bo podejrzewalam,że mogla to mieć,ale badania to wykluczyly- szczerze wspolczuje :-(najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczynki

Pijemy kawkę ??

Mati z baliku mega zadowolony :-DNa pytanie z kim tańczyłes odpowiada :" Z dziewczynami i Igą" :-D:-D:-D

Kankiya jak w pracy ??

dzień dobry...ja z herbatką z soczkiem malinowym witam się...

Agacia masz fotki Matiego...??my bal mamy w srode:tak:
a jak sklep...nic nie chwalisz się...

dzień dobry...ja z herbatką z soczkiem malinowym witam się...

Agacia masz fotki Matiego...??my bal mamy w srode:tak:
a jak sklep...nic nie chwalisz się...

Fotki wrzuciłam, ale tylko takie przed wyjściem na balik. Reszta jak dostanę z przedszkola.

W sklepie jakos idzie, teraz mam trochę zastój, bo kto teraz będzie kupował ciuchy z kolekcji wiosennej jak jeszcze zima trwa. A w hurtowniach juz tylko kolekcja wiosenna.

Witajcie

czekamy na foteczki....

Anoli, Zapominajka i Myszqa:-D:-D:-D
Moja ostatnio do P mówi: Tato pokaż mi siurdaka:shocked2::shocked2:

:-D:-D:-D:-D

Zaczynają być ciekawskie te nasz maluchy:-D

Tak, tak ta ich ciekawosc...u nas ostatnio na topie pytania zaczynajace sie od ,, a skąd sie bierze....?,,
Błoto i kałuże jakos wytłumaczyłam, ale z chmurami i niebem było gorzej:eek::cool:.

moja Bianka znowu mówi,że dziewczynki siedzą i siusiają a chlopcy stoją i wyciskają rękami:-D

Anoli dopiero teraz doczytałam co przeszlaś z diagnozą lekarzy, masakra jakaś:wściekła/y: sama duzo czytalam na temat tej choroby jak Biancia byla malutka bo podejrzewalam,że mogla to mieć,ale badania to wykluczyly- szczerze wspolczuje :-(najwazniejsze, ze wszystko dobrze sie skonczylo:tak:

Co za tekst:-Dpewnie spostrzeżenia z przedszkola:-D.
Kankiya a wiesz ze ja przez chwile nawet pomyslałam, ze wy chyba miałyscie te same problemy, cos mi switało, ale nie mogłam Cie tu złapac. Wazne ze dziewczyny zdrowe:tak:A musicie jeszcze jakos to kontrolowac? Czytalam ze w pl wielu lekarzy jest niedouczonych w tym temacie i jest to troche zaniedbane z ich strony:crazy:.

Fotki wrzuciłam, ale tylko takie przed wyjściem na balik. Reszta jak dostanę z przedszkola.

W sklepie jakos idzie, teraz mam trochę zastój, bo kto teraz będzie kupował ciuchy z kolekcji wiosennej jak jeszcze zima trwa. A w hurtowniach juz tylko kolekcja wiosenna.

Fajnie,ze interesik sie kręci:tak:

Cześć dziewczyny.

Ja już znowu słomiana wdowa.
Ale cieszę sie niesamowicie,ze choć przez chwilę Mariusz był z nami:tak:
Najgorsze jednak to,że w piątek na noc rozłożyła mnie choroba:crazy:
Co za pech...
Poczułam,że ma kto o mnie zadbać to się pochorowałam:confused2:

Fajne teksty mają nie które dzieciaki:-D
Moich nie bardzo interesują częsci ciała,bo my jakoś nigdy nie chowaliśmy się przed dziećmi.
Oliwia tylko gania Fabiana jak jest goły:-p
Przytula go,całuje i łapie za siusiaka:-p

reklama
Jelloł!
Zapominajko - dlaczego z nerwami?

Jestem przeziębiona. Boli mnie cały człowiek :baffled: Właśnie zjadłam dwie kanapki z czosnkiem. Muszę na jutro byc zdrowa:-)
A i chyba, jak się okaże, że wszystko w porządku - dostanę na Walentynki Toyotę Yaris :-D Ale na razie ciiii;-)

Do góry