reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I ja się przywitam już z domu, po pracy...czekam na Julcię rodzice mają mi ja przywieźć

Agacia zdróweczka dla mężowego a jak Mati i jego chodzenie do przedszkola???

Ania zdroweczka

Zanplo udanego wieczorku

i wszystkim smacznej pizyy

reklama
Oj Agaciu u nas troszkę pruszyło rano i na tym koniec;/
A Ty nie w pracy? wagary!!:sorry2:

No wagary od wtorku :-D:-D, achhhh jak fajnie... ale w poniedziałek już do pracy.

I ja się przywitam już z domu, po pracy...czekam na Julcię rodzice mają mi ja przywieźć

Agacia zdróweczka dla mężowego a jak Mati i jego chodzenie do przedszkola???

No nawet fajnie, już nie płacze i chodzi bez problemu... zobaczymy jak długo.

Witam się z kawką :-) i ciasteczkami :-D

Dzisiaj Mati ma w przedszkolu bal przebierańców. Będzie przebrany za dalmatyńczyka :-D

A gdzie nasza ciężarna ?

Nawet sobie nie wyobrażacie jak się nie mogę doczekać kiedy Zapominajka powiadomi męża o tym fakcie :-D

Myszqo bylismy na "W ciemności" Jak dla mnie film piękny, tragiczny i poruszający i świetnie zagrany. Dla dorosłych, zarówno śmierć, zabijanie jak i sceny erotyczne. Kilka dzieci wyglądających jak z młodszych klas z podstawówki na sali troche mnie zdziwiło.
Obejrzałam i nawet nie poczułam upływającego czasu. Rozgłos ten film ma, ale moim zdaniem zasługuje na to.
Agacia zazdroszcze takiego wolnego :-).
Miłego weekendu !

Myszqo bylismy na "W ciemności" Jak dla mnie film piękny, tragiczny i poruszający i świetnie zagrany. Dla dorosłych, zarówno śmierć, zabijanie jak i sceny erotyczne. Kilka dzieci wyglądających jak z młodszych klas z podstawówki na sali troche mnie zdziwiło.
Obejrzałam i nawet nie poczułam upływającego czasu. Rozgłos ten film ma, ale moim zdaniem zasługuje na to.
Agacia zazdroszcze takiego wolnego :-).
Miłego weekendu !

Mój M. też na tym był. I też był poruszony, nawet miał taką refleksję, że najgorsze jest to, że film jest oparty na faktach, że to nie żadna fikcja literacka. A jednocześnie stwierdził, że pewnie nie dostanie oskara, bo jest za trudny i za mało efekciarski jak na Hollywood.

A tak z innej beczki - ubieram się dziś rano, do sypialni wchodzi Janosik, ja siedzę w samych majtkach na co mój syn - ooooo cycusie i w śmiech. Przed momentem stoję przy zlewie a moje dziecię zaczyna mnie klepać po tyłku i mówi- jaka fajna pupcia, przytulaj mnie moja pupciu - i wyciąga ręcę, żebym go podniosła. :-D No padłam a wszystko to "zasługa" mojego szwagra który ostatnio oglądał film z Jaśkiem i Mikołajem i takie komentarze miał -zobaczcie chłopaki jakie fajne cycki albo ooo jaka pupcia itp. I się dziecko dokształciło :-D

Mój M. też na tym był. I też był poruszony, nawet miał taką refleksję, że najgorsze jest to, że film jest oparty na faktach, że to nie żadna fikcja literacka. A jednocześnie stwierdził, że pewnie nie dostanie oskara, bo jest za trudny i za mało efekciarski jak na Hollywood.

A tak z innej beczki - ubieram się dziś rano, do sypialni wchodzi Janosik, ja siedzę w samych majtkach na co mój syn - ooooo cycusie i w śmiech. Przed momentem stoję przy zlewie a moje dziecię zaczyna mnie klepać po tyłku i mówi- jaka fajna pupcia, przytulaj mnie moja pupciu - i wyciąga ręcę, żebym go podniosła. :-D No padłam a wszystko to "zasługa" mojego szwagra który ostatnio oglądał film z Jaśkiem i Mikołajem i takie komentarze miał -zobaczcie chłopaki jakie fajne cycki albo ooo jaka pupcia itp. I się dziecko dokształciło :-D

Mój od jakiegoś czasu, w dość nieoczekiwanych momentach krzyczy:
-Mamo, kocham twoje cycki!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Przypomniało mi sie jak Hania chwyciła mojego między nogami:-D i zaczeła sie smiac:-D, a mój w szoku i nie bardzo mial jak sie bronic bo mial na rękach Zuzie jeszcze wtedy parotygodniową. Komiczny to był widok:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Przypomniało mi sie jak Hania chwyciła mojego między nogami:-D i zaczeła sie smiac:-D, a mój w szoku i nie bardzo mial jak sie bronic bo mial na rękach Zuzie jeszcze wtedy parotygodniową. Komiczny to był widok:-D

Mój od jakiegoś czasu, w dość nieoczekiwanych momentach krzyczy:
-Mamo, kocham twoje cycki!!!

A tak z innej beczki - ubieram się dziś rano, do sypialni wchodzi Janosik, ja siedzę w samych majtkach na co mój syn - ooooo cycusie i w śmiech. Przed momentem stoję przy zlewie a moje dziecię zaczyna mnie klepać po tyłku i mówi- jaka fajna pupcia, przytulaj mnie moja pupciu - i wyciąga ręcę, żebym go podniosła. :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się usmiałam:-D:-D niezłe te nasze dzieciaczki

u nas ok, tylko cos nie wyrabiam rannego wstawania i wracam padnięta jak mucha, no i codziennie ze stresem jade po pracy po Biancie z nadzieja ,że zdaże na czas do przedszkola, bo autobus zamiast jechac 25 min jedzie 50-60:wściekła/y: my dzisiaj po balu, Biancia przeszczęsliwa;-)a to najwazniejsze:-)

zdrowka dla chorowitkow i fasoleczki ;-)no i nas wszystkich
:-D

reklama
Do góry