reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajka najpierw to trzeba ustalic ze wplacamy zaliczki zeby nie bylo jak ostatnio. Poza tym zalozyc sobie ze jak sie wpiszemy na liste to to wlasnie wydarzenie jest naszym priorytetem i chocby wyniklo nagle urodziny kogos tam to nie zmieniamy planów bo juz mamy na ten dzien wyjazd! Ja z checia sie z wami spotkam, nawet lepiej gdybysmy wplacaly zaliczki bo sie rozejdzie troche ten wydatek.

Witam i ja babeczki
ja proponuję cieplejszą porę roku na spotkanie w każdym bądż razie;-)

Cypryś 100 latek dla Cyprianka:-)

Witajcie poświątecznie....

i nas w końcu dopadło...dwa miesiące zdróweczka odzwyczaiły mnie od chorego dziecka:tak:
Jula kaszle i smarka-więc mój poświąteczny urlop zamienił się w zwolnienie:tak::tak::tak:

Cyprysiowa buziak urodzinowy dla Cyprianka

co do spotkania to ja też jestem za cieplejszą porą roku...a gdzie ten ośrodek w którym Wy byłyście, Cyprys??

Tam gdzie my ostatnio mielismy jechać czyli w Łowiczu. oczywiscie że cieplejsza pora (choc nie wiadomo czy wiosną sniegu nie będzie:-D) Ale to sie planuje z wyprzedzeniem najlepiej kilka mies. bo jednak troche tych pokoi trzeba zająć.

Dzien dobry:)

A co tu u Was takie pustki?

U nas mróz daje po nosach i uszach... Wczoraj było odczuwalne - 16 także mrozno:)
Ale ja naprawdę lubię taka pogoda dzisiaj troszkę pruszy sniezek tak delikatnie, ale robi się naprawdę taka 100% zimowa aura:)

Zazdroszczę spotkania, ale życzę Wam aby tym razem się ono udało:)
Chociaż jak wygram w totka to może tez na nim bede :) hahaha
Sciskam Was z mroznej Mississaugi:*
miłego dnia kochane...
Mariczka od rana daje na perkusji aj Ci biedni sąsiedzi:p

Cześć dziewczyny

Zmęczyły mnie te święta. Najpierw pojechaliśmy na wigilie do teściowej, potem druga wigilia u moich rodziców. W pierwsze święto u nas cała rodzina, w drugie święto do teściowej ... Uuuufffff

Mati z prezentów zadowolony, dziecka całymi dniami nie ma, taki zachwycony zabawkami. aaaa i jakieś pomieszczenie dodatkowe muszę skombinowac na te zabawki.

Na sylwestra będziemy w domu... z jednej strony szkoda, ale właściwie to chętnie odpoczne, tylko juz teściowa dzwoniła czy w sylwestra na obiad przyjedziemy .... ona mnie wykończy.

Zapominajko ja też mam mocne postanowienie sie odchudzać :dry:

kankiyja sto lat dla Bianusi.

no i widzę, że spotkanko się szykuje ;-)

reklama
jestem i ściskam Cię kochana;-)

kupiłam sobie mega czerwone platformy za pieniążki jakie dostałam od mamci na urodzinki i chodzę w nich od rana po domu nie mogąc sie nacieszyć:-) już dawno nic nie sprawiło mi tyle radości:-) nie no nic oprócz minki Bianki i jej świecących oczek jak dostała tortra-lalkę:-D

Do góry