reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja

Myszqo gratulki dla siostry
Madziu jak cos znajdę na allegro to podeslę linki

my idziemy dzisiaj osluchac się do pani dr,bo Bianka ma od wczoraj strasznie dusząco-męczący-suchy kaszel a nocka byl masakryczna:zawstydzona/y: Wyobrazcie sobie,że dodzwoniłam się do rejestracji po 1,45min:no: i dzwoniłam non stop z dwoch tel na przemian:wściekła/y:

reklama
Witam sie z kawka

Jakos mnie ostatnio nie było, nie mam weny:-p.

Myszqo gratulacje dla siostry, zwariowala pozytywnie bo super dobrala imie:)

A my za oknem mamy dzis ponuro i siedzimy w domku:sorry2:.

Witam
Ja narazie nie myślałam o prezentach, ale czas najwyższy coś kupować. U nas w tym roku będą jakieś drobne upominki, bo pieniążki uciekają na coś innego.
Jutro pasowanie więc szykuję kamerę, żeby dziadkowie mieli co ogladać. Zaszalałyśmy ze szwagierką i Maja dostała wczoraj 4 sweterki bo gdzieniegdzie zaczynają się wyprzedaże.
U nas słoneczko, ale rano ziiiiimno.
Myszqo super, jesteś juz podwójna ciocią.

Witam mamuski:)
Vive 100 latek kochana i wszystkiego czego tylko zapragniesz życzymy razem z Mariczka:*

Myszko ogromne GRATULACJE dla siostry faktycznie szybciutko jej poszło.....tylko pozazdrościć:)

Co do prezentów na mikołaja i gwiazdkę to: mikołajki mam już załatwione kupiliśmy MAri duża plus owa MInnie oraz taka książeczkę z
Dora i w środku wszystkimi postaciami z tej bajki do zabawy:)
Slodyczy Mari nie może jesc wiec odpadaja... Bylismy jakis czas temu u naszego naturopaty I powiedzial nam ze Mariczka na bardzo osluzowana sledzione I kazal Mari maksymalnie ograniczyc slodkie..
A co do Gwiqzdki to chcemy Mari kipic ten klubik przyjaciol myszki miki :) juz mam upatrzony...
A poza tym jak pisałam ostatnio w chyba niezauwazonym poście mieszkamy już sami i jest super:)
Sciskam Was serdecznie bez buziaczkow bo jestem chora:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie....coś w tym tygodniu nie mogę się zorganizować i na wszystko brakuje mi czasu:zawstydzona/y:

Kanus super że sami mieszkacie....pewnie i humorki co rano lepsze...buziaki dla was i Waszej ślicznotki

Tygrysku do kiedy masz napisac raport bo ja juz powoli pisze ci opinie kremu....:tak:

Vive sto latek!!!

Do góry