reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

1.co obejmuje funkcja motywowania 2.opisz trzy główne teorie motywacji 3.omów bodzce oddziaływania motywacyjnego na pracownika 9srodki przymusu zachety perswazji) 4.omów funkcje systemu nagród i kar 5.na czym polega skuteczne premiowanie 6.wymień i scharakteryzuj pozaplacowe srodki motywujące

Dziewczyny mam prośbę , macie jakies materiały na takie tematy jak wyżej ?
Proszę o pomoc.

reklama
Cześć dziewczynki.

My nadal u rodziców, jeszcze tydzień.

Agaciu-a na kiedy potrzebujesz??? Bo ja mam, ale u siebie w domku i mogłabym Ci podesłać w przyszły poniedziałek. JAk Ci pasuje, to napisz tylko :-) A jeśli otrzymasz coś od dziewczyn, to podziel się ze mną proszę. Materiałów nigdy za dużo, a mój G pisze magisterkę w tym temacie :-)

Cześć dziewczynki.

My nadal u rodziców, jeszcze tydzień.

Agaciu-a na kiedy potrzebujesz??? Bo ja mam, ale u siebie w domku i mogłabym Ci podesłać w przyszły poniedziałek. JAk Ci pasuje, to napisz tylko :-) A jeśli otrzymasz coś od dziewczyn, to podziel się ze mną proszę. Materiałów nigdy za dużo, a mój G pisze magisterkę w tym temacie :-)

Tak myślałam o Tobie ... :-)
Bardzo ci dziekuję. Potrzebowałam na dzisiaj :-D. To znaczy mój siostrzeniec potrzebował :-D, jakos wspólnymi siłami napisaliśmy, nie wiem jak to wyszło, okaże się dzisiaj :-D.

Witam was

U nas piekna pogoda, wczoraj całą rodzinką sprzatakiśmy podwórko, mały szalał w liściach :-D
Ostatnio jakieś fochy ma , jeżeli cos jest nie po jego myśli to zaraz sie obraża i mówi " Jestem smutny "

Jutro jadę na basen, właściwie co poniedziałek jeżdże na areobik wodny :-D:-D. Może troche kondycje lepszą będę miała.

A tak w ogole Mati dwa tyg nie chodził do przedszkola i od nowa są sceny, nie chce chodzic , płacze :-( ehhh. Jakoś nie odpowiada mu to przedszkole.

Witam niedzielnie....ale dzisiaj zimno, wczoraj było tak fajnie...
yes2.gif

my już w domku dzisiaj zaliczyliśmy koncercik dla maluchów w filharmonii,
później krótkie zakupki i obiad u mamci...

teraz już w domu, szykujemy P do Rzeszowa
:sorry:....

Madziu - Janek właśnie przeżywa fascynacje puzzlami. Kupiłam mu takie normalne i takie piankowe tylko małe. I jeszcze lubi takie układanki drewniane. My mamy cyferki, narzędzia, farmę i takiego misia co mu można zmieniać ubranka i buzię.

A i chciałam się pochwalić, że od dziś mam drugą siostrzenicę - Alę:-)
Siostra o 8:30 przyjęta na oddział o 10:15 urodziła małą 3520g i 57cm. Wygląda jak klonik Ady :-D
Ada i Ala - moja siostra zwariowała :laugh2:

Ja już powoli kupuję prezenty na gwiazdkę...dla Julci już mam..
macie jakieś pomysły na resztę rodzinki???

i jeszcze mam pytanie do mam przedszkolaków i przedszkolanek...co można kupić dzieciakom na Mikołaja w przedszkolu....jestem w trójce więc mam dodatkowe zajęcie na najbliższe dni
p.gif
embarrassed.gif

Madzienko ja tez w trójce. U nas na Mikołaja dzieciaki dostają po kalendarzu adwentowym, bo decyzja rady wieksze pieniądze przeznaczamy na prezenty gwiazdkowe.

A dla rodziny... dziadkom chyba po ramce cyfrowej do zdjec zafunduję i wgram fotki Igusiowe.

Wróciłam ze szkoły i jestem wykończona.

reklama
Do góry