reklama
edee24
Mama Alanka :-)
Edee rob mu okłady na calym ciele najlepiej, u nas najlepiej to dziala zanim zaczna dzialac jakies syropy... trzymajcie sie
Dziękuję;-), już troszkę lepiej, u nas dreszcze to "normalka" przy wysokich temp. i okłady zawsze są obowiązkowe
Agacia82
Mami :)
Witajcie.
Agaciu jeszcze raz STO LAT kochana
.
Agaciu 100 lat kochana
Agaciu sto lat z okazji 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki
Agaciu to i tutaj wszystkiego NAJ!
AGACIU 100 LAT I ZDRÓWKA!!! WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJJJ!!!
Hej
Agacia sto lat sto lat, wszystkiego naj kochana:-):-):-).
Przyłlaczam się do życzeń :-):-):-):-)
;-)
Agacia 100 latek Kochana
AGACIU, STO LAT KOCHANA
Agaciu zapomniałam
Happy Birthday !!!!!!:-)
i my zyczymy 100 latkek
Dziękuję !!! Normalnie kocham Was !!!!!
Pyciolu ty mi się pytałaś czy stosuję dietę vive i co jem, ja nie stosuje żadnej diety, chyba to pytanie było do Agatkas.
No a u nas zimnica ehhh.
Mati dzisiaj był pierwszy raz w bibliotece. wszystkie przedszkolaki poszły biały sobie wybrać książkę. Mati wybrał o liczbach
Jutro jest dzień nauczyciela, maluchy na galowo i jakis teatrzyk bedzie.
Miło dzisiaj dzień minął ... na samych kawkach
vive
Fanka BB :)
Dobry wieczór.
Agaciu-wszystkiego najlepszego!!!! Buziaki :-)
arlets-trzymam kciuki za Ciebie. A co do dwójki chłopaków,to ja z bym w życiu nie zamieniła swoich na dziewczynki
Dziewczyny, ja już mam dość tych chorób. Dzisiaj wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku (już drugiego) i znowu mi się pogorszyło. Tym razem chyba zatoki, bo strasznie mi z nich spływa i ciągle dmucham nos :-(
Agaciu-wszystkiego najlepszego!!!! Buziaki :-)
arlets-trzymam kciuki za Ciebie. A co do dwójki chłopaków,to ja z bym w życiu nie zamieniła swoich na dziewczynki
Dziewczyny, ja już mam dość tych chorób. Dzisiaj wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku (już drugiego) i znowu mi się pogorszyło. Tym razem chyba zatoki, bo strasznie mi z nich spływa i ciągle dmucham nos :-(
Wczoraj wyrywałam zęba, tragedia, nie chciał się gadnik ruszyć, a siedział sobie w podniebieniu. Jak ja nienawidzę chodzić do dentysty. Z tych całych wrażeń zapomniałam o dniu nauczyciela i nic nie kupiłam dla Pań z przedszkola, muszę się postarać w przyszłym roku. A teraz płynna dieta, zrobiłam sobie zupę ale co ja jeszcze mogę płynnego zjeść? Dobrze że już prawie weekend, pewnie wybierzemy się do rodziców. A ja wczoraj znalazłam oczekiwaną przesyłkę w skrzynce, arunki zabudowy, czekaliśmy na niej pół roku wieć jest powód do świętowania. Teraz trzeba uszczuplić budżet i kupić projekt, ale się cieszę :-).
Vive życze zdrówka, Edee dla Alanka również.
Agaciu spóźnione ale szczere Wszytskiego najlepszego!!!
Vive życze zdrówka, Edee dla Alanka również.
Agaciu spóźnione ale szczere Wszytskiego najlepszego!!!
tygrysek82
Fanka BB :)
czesc dziewczynki witam z kawą dzis rano jak wstalam zobaczylam 3 stopnie na termometrze!!! oczywiscie na dworze haha
Vive zdrowka kobitko!!! moze jakies badania porob bo to niemozliwe ze tak czesto cie choroba lapie
Zanplo nie zazdroszcze dentysty brrrrrrrrrrrr
Vive zdrowka kobitko!!! moze jakies badania porob bo to niemozliwe ze tak czesto cie choroba lapie
Zanplo nie zazdroszcze dentysty brrrrrrrrrrrr
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
cześć i ja się z kawą przysiądę.
Vive dużo zdrówka ci życzę. Mam nadzieję, że pogorszenie chwilowe jest i zaraz będzie lepiej.
Edee dla Alanka też dużo zdrówka!!!
Zanplo mnie dentysta oczekuje 25 i już na sama myśl jest mi gorzej. Ech zazdroszczę tej przesyłeczki.
U nas jakby lepiej, ale kaszel w dalszym ciagu jest...
W ten sposób jutrzejsza nasza obecność na weselu stoi pod wielkim znakiem zapytania :-(
Vive dużo zdrówka ci życzę. Mam nadzieję, że pogorszenie chwilowe jest i zaraz będzie lepiej.
Edee dla Alanka też dużo zdrówka!!!
Zanplo mnie dentysta oczekuje 25 i już na sama myśl jest mi gorzej. Ech zazdroszczę tej przesyłeczki.
U nas jakby lepiej, ale kaszel w dalszym ciagu jest...
W ten sposób jutrzejsza nasza obecność na weselu stoi pod wielkim znakiem zapytania :-(
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie piątkowo. Wiem miałam się jeszcze wczoraj pojawić ale tak sobie rozwaliłam palucha że nic mi się nie chciało.
My się dziś byczymy w domu. Szkoła ma dziś wolne a ponieważ przedszkole mieści się w tym samym budynku i w sumie podlega szkole to siłą rzeczy przedszkolaki też siedzą w domu.
Wczorajsza akademia była przepiękna. Normalnie się poryczałam jak grupka takich trochę wystraszonych maluchów śpiewała na całe gardziołka "nasza pani fajna jest". Potem jeszcze pomagałam im składać życzenia i wręczać paniom kwiatki.
Ach dla takich chwil warto żyć i szczerze dziwiłam się tym wszystkim nieobecnym matkom. Ja chyba jeszcze żadnej uroczystości w szkole nie opuściłam. I zawsze ryczę.
A we wtorek czeka mnie kolejna porcja wzruszeń. Mój pierwszak będzie mieć pasowanie.
Zanplo super. Teraz w końcu będziecie mogli ruszyć dalej.
Edee współczuję tych drgawek u Alanka. Mój brat tak miał że tylko temperatura przekraczała mu 38 stopni to dostawał drgawek a potem mdlał. Ja z tego względu bałam się mieć syna bo podobno to jest dziedziczne.
Zapominajko nasza obecność na jutrzejszym weselu też stoi pod znakiem zapytania. Tyle że my kombinujemy jak się wymiksować z tej imprezy bo zwyczajnie nam się nie chce iść.
Zdrówka życzę wszystkim chorwitkom.
Idę zostawić to co obiecałam.
A i zapomniałam Wam się pochwalić. Streetcom sobie w końcu o mnie przypomniał. Jeszcze nie skończyłam testować papierosów i kosmetyków a już załapałam się na Acidolac junior
My się dziś byczymy w domu. Szkoła ma dziś wolne a ponieważ przedszkole mieści się w tym samym budynku i w sumie podlega szkole to siłą rzeczy przedszkolaki też siedzą w domu.
Wczorajsza akademia była przepiękna. Normalnie się poryczałam jak grupka takich trochę wystraszonych maluchów śpiewała na całe gardziołka "nasza pani fajna jest". Potem jeszcze pomagałam im składać życzenia i wręczać paniom kwiatki.
Ach dla takich chwil warto żyć i szczerze dziwiłam się tym wszystkim nieobecnym matkom. Ja chyba jeszcze żadnej uroczystości w szkole nie opuściłam. I zawsze ryczę.
A we wtorek czeka mnie kolejna porcja wzruszeń. Mój pierwszak będzie mieć pasowanie.
Zanplo super. Teraz w końcu będziecie mogli ruszyć dalej.
Edee współczuję tych drgawek u Alanka. Mój brat tak miał że tylko temperatura przekraczała mu 38 stopni to dostawał drgawek a potem mdlał. Ja z tego względu bałam się mieć syna bo podobno to jest dziedziczne.
Zapominajko nasza obecność na jutrzejszym weselu też stoi pod znakiem zapytania. Tyle że my kombinujemy jak się wymiksować z tej imprezy bo zwyczajnie nam się nie chce iść.
Zdrówka życzę wszystkim chorwitkom.
Idę zostawić to co obiecałam.
A i zapomniałam Wam się pochwalić. Streetcom sobie w końcu o mnie przypomniał. Jeszcze nie skończyłam testować papierosów i kosmetyków a już załapałam się na Acidolac junior
Ostatnia edycja:
reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć babeczki:-)
Vive współczuję Ci strasznie tej choroby...Przy dwójce maluchów choroby są wyjątkowo męczące...A Ty tak długo się już męczysz...Przesyłam dobre fluidki żeby te paskudztwa już Wam dały spokój.Trzymaj się dzielnie,nie długo będzie lepiej.
A ja nie dam rady poczytać,bo muszę poubierać dzieciaki i iść do sklepu.Wrócę,zrobię obiad,muszę poskładać i pochować ubrania,powiesić pranie,posprzątać taras...tak mi się nie chce I jeszcze muszę zrobić przegląd szaf i pozbyć się paru rzeczy...
A w ogóle w następnym tygodniu Mariusz jedzie do Austrii i chyba całkiem oszaleję przez te kilka dni
Vive współczuję Ci strasznie tej choroby...Przy dwójce maluchów choroby są wyjątkowo męczące...A Ty tak długo się już męczysz...Przesyłam dobre fluidki żeby te paskudztwa już Wam dały spokój.Trzymaj się dzielnie,nie długo będzie lepiej.
A ja nie dam rady poczytać,bo muszę poubierać dzieciaki i iść do sklepu.Wrócę,zrobię obiad,muszę poskładać i pochować ubrania,powiesić pranie,posprzątać taras...tak mi się nie chce I jeszcze muszę zrobić przegląd szaf i pozbyć się paru rzeczy...
A w ogóle w następnym tygodniu Mariusz jedzie do Austrii i chyba całkiem oszaleję przez te kilka dni