reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam dresiary i nie tylko:-D

AGACIU, STO LAT KOCHANA

Arlets, nie będzie źle, nastaw sie odpowiednio psychicznie i nie stresuj niepotrzebnie. Powodzenia

Kana, zdrówka dla Mari, fajnie że zaczęło się jakos pomalutku układac.

Agatkas, duzo silnej woli życzę

reklama
dziewczyny wysłane!!!:)

Dziś na ryneczku spotkałam świerzy szpinak:szok: myslalam ze o tej porze juz go nie ma:zawstydzona/y: zatem dzis obiad bedzie szpinakowy hahaha

Arlets, nie będzie źle, nastaw sie odpowiednio psychicznie i nie stresuj niepotrzebnie. Powodzenia
własnie pozytywne nastawienie jest chyba najwazniejsze - mam kilka dni to moze mi się uda

Asiulka nie mam pojęcia od czego to zalezy - być moze mam jakaś krzywą miednicę bo tez raczej naleze do chudzielców
Nataniel wazył 3200 z nie dałam rady bez pomocy go urodzić a moze coś źle robiłam
mi jest tylko przykro bo całą ciąże mój gin powtarzał,że nie widzi wskazań i zeby próbować a pod koniec stwierdził,że na ostatniej wizycie podejmiemy decyzje no i podjął :(

Arlets witaj. Kolejna grudniowa juz prawie podwojna mamusia;-) Ja nie mialam cc, wiec nie wypowiem sie na ten temat. Ale jesli mialas takie problemy przy pierwszym porodzie to moze rzeczywiscie cc jest bezpieczniejsze. Swoja droga od czego to zalezy, ze jedne moga rodzic naturalnie inne nie. Ja jestem drobnej postury, a urodzilam bez zadnego problemu bardzo duze dziecko i w dodatku porod byl o wiele lzejszy od pierwszego mimo ogromnej roznicy wagi:baffled:
Arlets a jakies plci bedzie druga dzidzia, bo gdzies mi umsknelo:zawstydzona/y:
Trzymam kciuki, bedzie dobrze:tak:
chłopak - ale do trzech razy ...... moze sie wkoncu uda.... hahahaha a zawsze powtarzałam , ze chce same dziewczyny .... to mammm:eek:

Arlets, ja tez miałam cesarkę. Ale pod całkowita narkozą...
A dzidziuś będzie bezpieczny i to jest najważniejsze!
W każdym razie ja bedę wam dobre fluidy wysyłała i mam nadzieje, że pod koniec tygodnia pierwsze fotki maluszka zobaczymy!!!

Ale beznadziejna pogoda... Chyba nici ze spacerku dzis:-( Slonce swieci i leje deszcz na zmiane i do tego ten okropny wiatr. Ledwo zdarze dzieciaki ubrac, a tu ze slonka zrobi sie ulewa.

Tygrysku uwielbiam szpinaczek, ale moj malzon absolutnie:no: Poza tym ciezko u nas dostac swiezy, wiec jesli kupuje to raczej mrozony.

Arlets
dwoje dzieci tej samej plci to tez duzo plusow. Ale rozumiem Cie, ja tez marzylam o coreczce, nam sie udalo, wiec 3-ciej dzidzi raczej nie bedzie:-D Poza tym chlopcy tez sa fajni, zreszta sama o tym wiesz:tak: Zagladaj do nas czesciej, czekamy na info o rozwiazaniu i zdjatka synusia;-)

Cześć- miło zobaczyć wasze nickie i zdjęcia Waszych dzieci po dłuzszej przerwie :-D to juz nie maluchy ale całkiem duze dzieciaczki przedszkolaczki
ja ze stresu spać nie mogę bo wczoraj się dowiedziałam,że będę miała cc,której sie panicznie boję :baffled: a najbardziej przeraza mnie myśl,że nie będę miała dziecka przez dobre 12h pocieciu, strasznie to przykre
no i pierwszy raz czeka mnie tak długa rozłąka z dziecieeeemmmm
pozdrawiam Was serdecznie i ścikam maluchy
ja mialam coreczke 2 godz po cc juz kolo siebie, wiec nie martw sie, wszytsko zalezy od szpitala i od poloznych
Agaciu 100 lat kochana:)
i my zyczymy 100 latkek

reklama
Do góry