reklama
a na gardlo???
Ucieramy imbir, wyciskamy sok z połowy cytryny i dodajemy tyle miodu aby było słodkie, możemy trzymać w słoiczku w lodówce i łyżeczkę do gorącej wody. Ale nie można tego brać więcej jak 2 razy po łyżeczce na dzień.
mam jeszcze jedne ale musze go poszukać w zeszyciku...ale tamten drugi jest ohydny
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko fajne te przepisy, muszę sobie to jakoś zanotować.
U nas niby trochę lepiej, choć smarki po pas, ale kaszel mniejszy i jak na razie dzisiaj jeszcze nie było gorączki...
U nas niby trochę lepiej, choć smarki po pas, ale kaszel mniejszy i jak na razie dzisiaj jeszcze nie było gorączki...
Zapominajka rób na wieczór kąpiel stópek w musztardzie i powinno pomóc....
widziałyście od czwartku w Biedronce promocje na piankoliny, ciastoliny i inne wynalazki
Zobacz załącznik 392133
widziałyście od czwartku w Biedronce promocje na piankoliny, ciastoliny i inne wynalazki
Zobacz załącznik 392133
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki Madzienko,
myslałam o tej musztardzie, ale niestety pozostaje dla mnie zagadka jak mam zmusic dziecię do siedzenia przez chwilę nieruchomo
myslałam o tej musztardzie, ale niestety pozostaje dla mnie zagadka jak mam zmusic dziecię do siedzenia przez chwilę nieruchomo
Dzięki Madzienko,
przywiąż go
tygrysek82
Fanka BB :)
Dzięki Madzienko,
przywiąż go
hahahha
Agacia82
Mami :)
Witajcie
Mati juz lepiej się czuje.
Jutro ma imieninki, więc idzie do przedszkola z paką cukierów.
U nas dzisiaj rano było zimno, a potem sie tak rozpogodziło, że cieplej na dworze było niż ja miałam w sklepie.
Nic mi się ostatnio nie chce.
Zdrówka dla chorowitków.
Mati juz lepiej się czuje.
Jutro ma imieninki, więc idzie do przedszkola z paką cukierów.
U nas dzisiaj rano było zimno, a potem sie tak rozpogodziło, że cieplej na dworze było niż ja miałam w sklepie.
Nic mi się ostatnio nie chce.
Zdrówka dla chorowitków.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agaciu a jak ci idzie w interesach?
Madzienko żeby go dobrze zwiazać potrzebuję kogoś, kto go unieruchomi choć na chwilę...
Madzienko żeby go dobrze zwiazać potrzebuję kogoś, kto go unieruchomi choć na chwilę...
reklama
udalo sie??...moja nie mogla doczekac sie kapieli nozek w musztardzie