reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

i nie zadzwonili... to są jakieś jaja normalnie, ale zaczynam juz to zlewać, bo mam dosyć stresu (jeden plus to schudłam 1kg:-D)
pewnie znowu dryndną po tyg, firma wynajeła inną firmę aby rekrutowała im pracowników i zamieszanie jest nie z tej ziemi, jakies spotkania z psychologiem i w ogóle, fajne stanowisko , ale nie będę się już tak napalać, bo szkoda zdrowia.
W poniedziałek mam rozmowę w hurtowni jako fakturzystka, praca od 5 rano:-(i 6 dni w tyg:wściekła/y: to mnie niepokoi trochę, bo już tak pracowałam, pozatym na rozmowę pójdę po krioterapii u ginekologa i głupim jasiu:-D zobaczymy co z tego wyjdzie:confused:

aa i była u mnie dzisiaj teściowa i powiedziała ,że musze zdecydować się co do tego miejsca w prywatnym przedszkolu w którym pracuje, bo jest dużo chętnych i wygląda na to,że od pażdziernika i my zaczniemy przygodę z przedszkolem i chorobami a jak pójde do nowej pracy i od razu na zwolnienia to kiepsko to widzę:-(

gdzie Was babeczki wywiało??????????

reklama
Oj Kankija skoro juz na poczatku nie szanują czasu człowieka i go zlewają to bym ich olała.

A co do nowosci to i nas dopadł katarek.............leciutki ale zostalismy w domu a wczoraj zrobilismy kąpiel w musztardzie haha dzis powtórzymy :)

zapraszam na kawę!!:)

Witam,
Tygrysku wpraszam się z kawką na kawkę:-) Z tą firmą nie miałam jeszcze kontaktu tylko z pośrednikiem, którego wynajeli do wyselekcjonowania pracowników i to oni dali dupy;-)
Zapominajko na pewno zdam relację po rozmowie:-Dmoże mnie puści zanim tam dojadę

Zapomniałam Wam wczoraj napisać,że instalacja elektryczna nam siadła w dwóch pokojach, prąd ciągnę zasilaczem z łazienki albo z kuchni, no i będziemy musieli kuć ściany i wszystko wymieniać:wściekła/y::zawstydzona/y:

Chcieliśmy z moim B wyjść razem, pierwszy raz od 3,5 roku na jakieś bale w tą sobotę, ale będziemy musieli chyba zabrać się za tą awarię, bo jak nam wszystko padnie z przesilenia to cała chata będzie do kucia..:-(

Ostatnia edycja:
Tygrysku zdróweczka dla Fifiego...a jak kąpiel podobała mu sie???

Kankiya wspolczuje awarii

witajcie...Jula w przedszkolu mega zadowolona...bo dzisiaj przyjeżdża teatr do nich i będą oglądać Calineczkę
yes2.gif

Zaliczyłam już biedronkę...kupiłam plastyczna piankę....ale dziwne to w dotyku, jeszcze te kuleczki mnie kuszą
yes2.gif
trzeba zrobić zapasy na długie zimowe wieczory

Kankija wspolczuje awarii.....ale trzymam nadal kciuki za WAS!!!:) zeby to wspolne wyjscie jednak doszlo do skutku jak nie w tą sobotę to następną :)

Madziu nawet podobało się ale zbyt długo wysiedzieć nie chciał hahhaha z 3 minutki daliśmy radę:) dziś też robimy kąpiel stópek:)

Madziu a ta plastyczna pianka to jak plastolina??? a kuleczki jakie???

Dosiadam się z lawą :-)
Kankiya trzymam kciuki,
Tygrysku zdrówka!!!

Madzienko a ta pianka fajnie się lepi? Bo też bym chętnie zakupiła :-)
U nas w nocy bez gorączki już. Zobaczymy jak sie dzisiaj dzień ułoży.

Wiecie co ciężko wytłumaczyć jak to wygląda pokażę wam fotkę

IMG_9476.jpg

można z tego robić rożne formy...kleją się do siebie...a widziałam tez takie kuleczki podobno tez klejące się do siebie...oj nie wiem jak mam to opisać:-D

reklama
Do góry