reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ooooo co tutaj tak pusto :szok:

Witajcie, gdzie sie podziewacie ?

Agatkas witaj z powrotem. Do streszczenia ja sie niestety nie nadaje :zawstydzona/y:

Dobry wieczór;
Agatkas gdzie ty sie podziewałaś?
A w skrócie:
Agacia sklep otwiera;
Myszqa idzie do szpitala (w przyszłym tyg. chyba)
Wszystkie są na diecie;
Karolince Mamusi ząbki dokuczają
Tygrys ma prorocze sny;
Madzienka szaleje ze zdjęciami;
Marzycielka pracuje
Kokusia szaleje za kółkiem
Kana się prawie nie odzywa :-(

tak na szybko. Dziewczyny na pewno ci coś jeszcze dopiszą!

A z dobrych wieści-powiększyła nam się rodzinka grudniowa ;-) Dunia urodziła syneczka-Łukaszka. Gratulacje!!!!!!

Dobry wieczór;
Agatkas gdzie ty sie podziewałaś?
A w skrócie:
Agacia sklep otwiera;
Myszqa idzie do szpitala (w przyszłym tyg. chyba)
Wszystkie są na diecie;
Karolince Mamusi ząbki dokuczają
Tygrys ma prorocze sny;
Madzienka szaleje ze zdjęciami;
Marzycielka pracuje
Kokusia szaleje za kółkiem
Kana się prawie nie odzywa :-(

tak na szybko. Dziewczyny na pewno ci coś jeszcze dopiszą!

Ha ha ale fajne streszczenie:-)

A z dobrych wieści-powiększyła nam się rodzinka grudniowa ;-) Dunia urodziła syneczka-Łukaszka. Gratulacje!!!!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

A ja wczoraj wróciłam o 3 nad ranem bo imprezowałam ze swoją koleżanką z pracy.
Znamy się tylko tydzień a już nadajemy na tej samej fali:-)
Dzisiaj mam kacyka za to:sorry:

Zapominajka super robota:-D

Dunia gratulacje!!!

Witajcie my też już w domciu...weekend udany ja dzisiaj troszeczkę opaliłam się czytając gazetę
wink2.gif

a teraz czekają na mnie torby do rozpakowania...jak ja tego nie lubię....
embarrassed.gif

Hej. U nas dziś słonko więc poszlismy na basen. Janek już pływa tylko z takim "makaronem" pod pachami. Rękawków za nic w świecie nie chce wkładac. Po basenie poszliśmy do pierogarni i się najadłam za dużo i od 4 godzin mnie napierdziela woreczek. Już jestem po 3 nospach i ibupromie. Powoli zaczyna mi przechodzić. Boszz jak dobrze, ze już w piątek mam operacje.

Dunia...GRATULACJE.
Marzycielko - to super, fajnie mieć w pracy ludzi z którymi można się dogadać.

reklama
Witam poniedziałkowo:)
Duniu gratulacje!!:)

Mamusiu jak tam KAROLINKA??

OJ Myszko wspolczuje ci tego bólu, ale do piątku juz niedaleko
Madziu ja tez z reguły wolę się pakować niż rozpakowywać haha

Agatkas witaj!!!!! ale te 2 tygodnie minely blyskawicznie myslalam ze jeszcze wam zostak tydzien a to juz :)
oczywiscie czekam na fotki :)

Do góry