reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tgrysie - tak tylko te składniki. Naprawdę polecam. Szybko się robi i jest smaczne.

I proszę prześlij mi hasełko do swojego bloga :blink:karolinabanach@op.pl

U nas całą noc padało i grzmiało. Teraz bylejak i zimno i wogóle do d... Kończą mi się pomysły na Jaska. On też ma już dość tych samych zabaw i nudzi się po 15 minutach. Muszę poszukać inspiracji :-) Jakieś pomysły?

Myszqo u mnie problem nudy się sam rozwiązuje bo dziewczyny mają milion pomysłów na minutę, teraz np bawią się w wysoki sąd i przydzielają sobie kary porządkowe:szok::-D
A jak już kompletnie nie mają pomysłu to umawiamy się z Martynki najlepszą koleżanką:-)

Posprzątalam jeden pokój i się zmęczyłam:zawstydzona/y:, w tym tempie to ja do świąt będę sprzątać:laugh2:

Ja właśnie szukam przepisu na masę solną. Będziem robić robaki z masy solnej :-D

Chciałam wziąć Jaśkowi ze sklepu jakiś wielki karton. I poszłam no i jak na złość okazało sie że dopiero co wyrzuciły. I to do kosza do którego ja nie mam chipa. :dry:Mogłam jeszcze iśc do ochrony, zeby mi otowrzyli tamten kosz ale co ja im powiem - że chcę pogrzebać w śmieciach i wyjąc jakieś wielkie pudło :-D:-D

No Ty masz fajnie Kokusiu - dziewczyny dwie, to zawsze w coś się można bawić. Jasia kolega z bloku Franek jest właśnie w szpitalu na obserwacji, bo ma podejrzenie cukrzycy. A jest od Jaśka młodszy 8 miesiecy.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, czy ma ktoras z was przepis na gofry te od kajki, bo sasiadka prosi

Ja ostatnio gofry to na oko robię i zawsze się udają

Ja właśnie szukam przepisu na masę solną. Będziem robić robaki z masy solnej :-D

Chciałam wziąć Jaśkowi ze sklepu jakiś wielki karton. I poszłam no i jak na złość okazało sie że dopiero co wyrzuciły. I to do kosza do którego ja nie mam chipa. :dry:Mogłam jeszcze iśc do ochrony, zeby mi otowrzyli tamten kosz ale co ja im powiem - że chcę pogrzebać w śmieciach i wyjąc jakieś wielkie pudło :-D:-D

No Ty masz fajnie Kokusiu - dziewczyny dwie, to zawsze w coś się można bawić. Jasia kolega z bloku Franek jest właśnie w szpitalu na obserwacji, bo ma podejrzenie cukrzycy. A jest od Jaśka młodszy 8 miesiecy.

Oj biedny chłopczyk.
No powiem Ci że ja sobie nie wyobrażam jak to by mogło bez nich obu. I cieszę się że ,mimo że nie raz się kłócą na zabój, to mają świetny kontakt i widać że się kochają. Czasem jak mi się zdarzy krzyknąć na Martynę to Natka zaraz leci "nie krzycz na Alę" a Martynce zawsze się opieka załącza jak mnie w domu nie ma

Mmamusiu ja ma przepis na pyszne gofry jak chcesz moge ci podac

u nas sloneczko wyszlo o jest slicznie wiec jeszcze jeden spacerek zaliczylissmy teraz okno umylam w duzym pokoju i sil nie mam;/ ale jeszcze musze w sypialni a kuchnie i filipka pokoik na jutro sobie zostawie.

o z tym kartonem to fajny pomysl na pochmurne dni.

Mmamusiu ja ma przepis na pyszne gofry jak chcesz moge ci podac

u nas sloneczko wyszlo o jest slicznie wiec jeszcze jeden spacerek zaliczylissmy teraz okno umylam w duzym pokoju i sil nie mam;/ ale jeszcze musze w sypialni a kuchnie i filipka pokoik na jutro sobie zostawie.

o z tym kartonem to fajny pomysl na pochmurne dni.
zamiesc prosze na klinarnym zeby juz bylo:-)

reklama
witajcie...my już po obiadku, czekamy aż wyśpi się nasze królewna i jedziemy do spa...zrelaksować się rodzinnie;-)

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...a sio katary, kaszle i temperaturki!!!!

u nas z burzami cisza...ale jak widze co się dzieje w Polsce to brrrrrr
a dzisiaj bardzo gorąco u nas, parno ale mało słonecznie:tak:

Madziula zostawilam przepis dla ciebie:)

dziekuję:tak:

ja sama ledwo znosze te zmiany pogodowe
wlasnie dla tego wole zime:-)ale dobra siedze cicho, bo zaraz madzienka wyjdzie z ukrycia:)))))))))))

hehehehe:-D:-D:-D:-D

Madzienka to pewnie jeszcze śpi;-):-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p:-p

Kończą mi się pomysły na Jaska. On też ma już dość tych samych zabaw i nudzi się po 15 minutach. Muszę poszukać inspiracji :-) Jakieś pomysły?

polecam bloga w poMyskowym świecie

robicie dzisiaj??bo ja gdzies mam super przepis na mase solna ale musze poszukac...

z pudelkiem:-D:-D:-D
a dla sasiada zdróweczka

dziewczyny, czy ma ktoras z was przepis na gofry te od kajki, bo sasiadka prosi

ja mam taki Gofry - lekkie i chrupiące
albo takie Gofry wg Michela Roux

Do góry