kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
ja sama ledwo znosze te zmiany pogodowe
wlasnie dla tego wole zime:-)ale dobra siedze cicho, bo zaraz madzienka wyjdzie z ukrycia))))))))))
Madzienka to pewnie jeszcze śpi;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie dla tego wole zime:-)ale dobra siedze cicho, bo zaraz madzienka wyjdzie z ukrycia))))))))))
Ups a to wtopa ale te uśmieszki pod noskami, całuski i ręka na kolanie mnie zmyliły;-)
dziewczyny, czy ma ktoras z was przepis na gofry te od kajki, bo sasiadka prosi
Ja właśnie szukam przepisu na masę solną. Będziem robić robaki z masy solnej
Chciałam wziąć Jaśkowi ze sklepu jakiś wielki karton. I poszłam no i jak na złość okazało sie że dopiero co wyrzuciły. I to do kosza do którego ja nie mam chipa. Mogłam jeszcze iśc do ochrony, zeby mi otowrzyli tamten kosz ale co ja im powiem - że chcę pogrzebać w śmieciach i wyjąc jakieś wielkie pudło
No Ty masz fajnie Kokusiu - dziewczyny dwie, to zawsze w coś się można bawić. Jasia kolega z bloku Franek jest właśnie w szpitalu na obserwacji, bo ma podejrzenie cukrzycy. A jest od Jaśka młodszy 8 miesiecy.
zamiesc prosze na klinarnym zeby juz bylo:-)Mmamusiu ja ma przepis na pyszne gofry jak chcesz moge ci podac
u nas sloneczko wyszlo o jest slicznie wiec jeszcze jeden spacerek zaliczylissmy teraz okno umylam w duzym pokoju i sil nie mam;/ ale jeszcze musze w sypialni a kuchnie i filipka pokoik na jutro sobie zostawie.
o z tym kartonem to fajny pomysl na pochmurne dni.
Madziula zostawilam przepis dla ciebie
Madzienka to pewnie jeszcze śpi;-)
Kończą mi się pomysły na Jaska. On też ma już dość tych samych zabaw i nudzi się po 15 minutach. Muszę poszukać inspiracji :-) Jakieś pomysły?
Ja właśnie szukam przepisu na masę solną. Będziem robić robaki z masy solnej
dziewczyny, czy ma ktoras z was przepis na gofry te od kajki, bo sasiadka prosi