vive
Fanka BB :)
Witam Was
..i przepraszam ze tak prosto z mostu, ale potrzebuje Waszej pomocy...macie moze pomysł co jest mojej Hani...
Z soboty na niedziele dostala wysokiej temperatury 39.1 dalam jej czopeak ale nad ranemgoraczka wrocila. Przez caly dzien zbijalam jej lekami ale wracala do 38.6. Z niedzieli na pn. temperatura przyszła o 5 nad ranem udalo sie zbic i gdy hania sie obudziła goraczki nie było. Dopiero kolo 14 miala stan podgoraczkowy a przed spaniem znowu 38.4 dalam jaj czopek i do rana był spokój. Przed weekendem zauwazyłam ze widac jej 2 dolne piatki jedna z nich w niedziele sie przebiła i z kazdym dniem wychodzi jej wiecej. Pomyslałam ze to od tych zebów. Wczoraj jednak zagladam jej w buske a tam na jezyku z boku dwie biale jakby ropne plamki wielkosci ziarenka pomidora, gardlo niezaczerwienione ale tez chyba sa tam biale krostki(nie jestem pewna bo tylko raz udalo mi sie zajrzec). Troche straciła apetyt ale nieznacznie. To tyle i nic wiecej jej nie jest. Nie ma kataru, kaszlu, na nic sie nie skarzy. Marudzi tylko gdy ma temp. Zachowuje sie normalnie. Ma troche luzniejsza kupke ale to pewnie przez czopki.
Pomyslałam przez chwile ze to angina ale czy mozna miec angine bez kataru i kaszlu itd?
A moze te plamki to plesniawki, ale chyba bolały by ja i nie chcialaby jesc.
Co o tym myslicie?
Jesli dzis goraczka powtorzy sie to jutro pojade z nia do lekarza, narazie od rana jest ok.
anoli-Olek miał taką trudną do zbicia gorączkę, jak złapał opryszczkowe zapalenie gardła. Zdziwiłam się, bo nikt w rodzinie nie miał opryszczki. Pediatra powiedziała nam, że mógł mieć kontakt z wirusem w przedszkolu, jak odbieraliśmy córkę G. Podobno dużo dzieci na pierwszy kontakt z tym wirusem reaguje takim zapaleniem gardła. Gorączkował kilka dni, więc na Twoim miejscu poszłabym do lekarza, bo niepotrzebnie się męczycie. Jak tam Zuzia?
Wróciłam! :-)
Jestem zadowolona. Rozmowa poszła mi gładko i prawie wcale się nie denerwowałam. Rozmowa po angielsku tez dobrze. Były testy psychologiczne że np. samochód A jedzie z prędkością 14km/h i zuzywa 20litrów paliwa a samochód B. itd. Bla bla. Takich pytan było 15 - zlasowały mi mózg. Było też 15 pytan takich z testów na inteligencje zeby wstawić odpowiedni obrazek w szyk innych obrazków. To mi poszło tysz ok. I jeszcze musiałam zrobić prezentacje w power poincie. Z 10 punktów nie zrobiłam dwóch - bo po prostu nie wiedziałam W piątek będę miała odpowiedz - czy przechodzę do etapu pt. rozmowa z prezesem :-) I jak to wszytsko jakimś cudem uda mi się przejść od 1 września poszłabym do pracy. No nic teraz trzeba czekać :-)
To super, teraz trzymam kciuki za dalsze etapy rekrutacji :-)
agaciu-zdrówka dla Ciebie. Wyobraź sobie, że jak tak miałam z zębem przed, w trakcie i po porodzie ;-)