reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja;
tu tez pada, a temperatura 12 stopni...

Jak rozumiem lato już było i zaczęła się jesień :(

Tygrys może to jakaś aluzja, ten sen...

reklama
zapominajko wypluj te slowa!!! jachce jeszcze lato!!!

dziewczyny hahahha nie kraczcie bo sie zestresuje i jeszcze w celibacie zaczne zyc...to bylo takie realistyczne te kopniaki w brzuchu :) fajnie tak:)

Witajcie....
u nas tez pochmurno i leje...
:wściekła/y:

bo do nas tez na pewno dotrze...widziałyście prognozy pogody na najbliższy weekend
yes2.gif
yes2.gif
jak nie poczuję i nie zobaczę na termometrze to nie uwierzę
Jeszcze tydzień i... pierwszy upalny weekend - Prognoza - Informacje - TVN Meteo

Witam i ja z deszczowego Wrocławia:-(
Już nie mam pomysłu jak zagospodarować dzień Biance aby mniej marudziła:-(może pójdziemy dzisiaj na chwilę na kryty plac zabaw chociaz nie cierpię tam chodzić, bo jest straszny zaduch i smród przepoconych skarpet- bleee. Dobrze,że obiad mi został z wczoraj, bo z moim dzisiejszym żółwim tempem nie wyrobiłabym się do wieczora:-D

aa Bianka od trzech dni robi też kupkę do nocnika:-) powiedziałam jej ,że pampersy się skończyły i zrozumiała;-)

hahha Kankiya no wlasnie nie wiem co on tam przeskrobal hahha ale czasem ma poryw romantyzmy :)
Ty go tam lepiej sprawdż:-D oczywiście żartuję;-) super, ja jeszcze nie doczekałam się śniadania do łóżka od mojego B,ale może mu się cos zmieni;-)
Tygrys ja tyję...
Nienawidzę siebie :(
Zapominajko kochana nie pisz tak....spróbuj podjadać warzywa jak najdzie Cię chęć na przekąskę,albo owoc..? nie dołuj się, za kilka dni przyjdą upały i znowu odejdzie chęć na jedzonko;-)

Mati dostał katar :-(
zdrówka dla Matiego, daj znać -może już mu przeszło za co trzymam kciuki:tak:

kurcze ... już sama nie wiem. Pzurki miałam robione u mojej siostry (otworzyła salon kosmetyczny i fryzjerski) w salonie,
ta kosmetyczka mówiła ze ten żel jest dobrej jakości, zdziwiła się jak moja siostra jej powiedziała, że żel mi odpryskuje. Ale po niedzieli jadę do niej i sprawdzi co się stało.
to chyba masz tłustą płytkę kochana, daj znać jak będzie po drugim nałożeniu:tak:

zapomnialam wam powiedziec o moim dzisiejszym snie!!! bylam w 19 tygodniu ciazy , mialam duzy brzuszek i poczulam pierwsze kopniaki maluszka !! to bylo takie realne hahahha
ojj Tygrysku:-)
swoją drogą ja też od porodu miałam kilka takich snów i dla mnie to był koszmar, rano budziłam się i szukałam drugiego dziecka:-D

Madzieńko ja wierzę w prognozę :-)o ile nas do tej pory nie zaleje- tfu ,tfu. Już szykuję stroje kąpielowe, więc będzie upalnie za kilka dni:tak:-muusi być:cool2:

Ostatnia edycja:
U nas też leje. Heh Tygrys napiłabym się kawy ale mi nie wolno :(
Byłam na weekend u mamci. Janek po kałużach szalał :-)

Przesunęli mi spotkanie z 15 na 16. Więc o 16 prosze zaciskać kciuki. :-D

reklama
Przesunęli mi spotkanie z 15 na 16. Więc o 16 prosze zaciskać kciuki. :-D

zaciskamy!!!!!!!

Kankiya gratulacje dla Bianeczki....

Ja też pochwalę się Jula już od miesiąca bez pieluchy i spanie też bez...więc jestem happy!!!!!

Ja już poodkurzałam i chyba dalej biorę się za porządki...bo jak wyjdzie słoneczko to szkoda będzie czasu na sprzątanie:tak:

Do góry