reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie "poświątecznie"

tygrysku dużo zdrówka dla Was, my też się nadal leczymy. Niestety musiałam zamówić wizytę lekarza w Wielką Sobotę i okazało się, że Maks ma chyba alergię. Oprócz skazy białkowej pediatra podejrzewa jakąś wziewną też :-( :-:)-(

Co do moderatora-ja tez jestem za zapominajką :-)

A na weekend wybieramy się do moich rodziców, więc pewnie będę rzadziej zaglądać.

Oglądałyście Usta usta? Kurczę, ale się spłakałam......

reklama
Madziu Julia zmarla....:(

nie bede Ci wiecej opowiadala,bo na pewno obejrzysz powtorke....

Ja tez jestem za Zapominajka:*
Zreszta dziekuje za promyczki...pewnie troszke potrwa zanim dojda:)

oj dzisiaj straszne nudy przez ta pogode...oby sie poprawila....

Witajcie poświątecznie. Wczoraj napisałam długaśnego posta ale mi go wcięło więc już sobie darowałam.

Zapominajko ja myślę że Cyprysiowa już dawno swoją postawa zrezygnowała z funkcji moda i nie masz się co szczypać. A postulat Tygryska żeby zrobić tu wiosenne porządki popieram całym sercem.

Vive ja też trzymam kciuki żeby to był tylko fałszywy alarm i żeby Maksio był zdrowy.

Kanusia mam nadzieję że niedługo pogoda Wam się poprawi i nie będziecie musieli kisić się w domu.

Madzienka i jak tam, Jula zakwalifikowała się?

Tygrysku zdrówka dla Filipka. A co do planów na majówkę to my w niedzielę robimy tradycyjnego grilla na rozpoczęcie sezonu a 3 maja niestety cały dzień pracuję.

Przede mną dziś sądny dzień. Muszę podjąć ostateczną decyzję czy od września zostawiam Martynkę w zerówce czy puszczam do pierwszej klasy.

reklama
zastanawiam sie dlaczego tak dlugo zwlekalysmy z wyborem nowego modderatora bo cyprysiowa juz dawno nas troszke olała .....czas czasem ale jakos na faca starcza jej czasu ...nie mam do niej pretensji ze juz nie chce byc z nami ok ale mogla powiedziec ze sie zegna w koncu nie byla zwyklym szeregowym babyboomowiczem ale naszym szeryfem ale ok zapominajko pisz do bestii ze ty przejmujesz obowiazki.
i zaczynamy robic dziewczyny liste nowa do watku zamknietego.
mam propozycje zeby byly to osoby ktore pisza regularnie tzn nie raz na kwartał.....jesli czestotliwosc sie poprawi do mozna w nagrode zagoscic na zamknietym co wy na to??:)

poprostu troche to irytujace jak patrze na osoby z dostepem kto moze tam zagladac?? jakim prawem ktos ma ogladac moje zdjecia czy posty jak sam siedzi w ukryciu i widac ze czyta forum ale sam od siebie nic nie daje??? co wy na to???? przepraszam za ostra forme ale jakos to tak mi wyszlo ale nie mialop byc ostro poprostu jestem przed okresem i jakos malo lagodnie sie wysławiam haha:)

psieplasiam:)

Do góry