reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Tygrysku ładnie to tak dziecku podjadać zające???
ale przeciez ja dbam o jego zęby hahah musze mu pomoc
Agacia82
Mami :)
Agaciu u nas jest to samo, może to jakaś kolejna faza rozwoju
o matko !!!
dzisiaj dał taki popis dziadkowi na spacerze, ze chyba dziadek spacerków z wnusiem ma na jakis czas dosc.
No rzeczywiście, a ja o tym nie pomyslałam :-)u nas stoją dwa zające jajka, baran i kwoka to chyba tez zadbam o Majki zęby .ale przeciez ja dbam o jego zęby hahah musze mu pomoc
Może dziadzio jest wyrozumiały i się nie przejął :-)o matko !!!
dzisiaj dał taki popis dziadkowi na spacerze, ze chyba dziadek spacerków z wnusiem ma na jakis czas dosc.
Nam ostatnio Majka uciekła ze sklepu, szła za rękę i nagle się wyrwała wskoczyła w szparę pomiędzy obrotowymi drzwiami w Realu, my już nie daliśmy rady wskoczyć , a ta z uśmiechem na twarzy wyskakuje na ulicę. Myślałam, że serce mi wyskoczy gardłem. Na szczęście nic nie jechało, ale zrobiłam jej awanturę. Najlepsze że w ogóle nie reagowała na moje krzyki i wołania żeby się zatrzymała.
blizniaki2000
Witam poswiątecznie.
U nas na razie pogoda dopisuje, wiec przesyłam promyczki, tym którym ich brakuje.:-)
Święta, świeta i po świętach, tyle szykowania, a zawsze mija jak z bicza strzelił. Nawet w tym roku udało i sie oszczedzac jeśli chodzi o obżarstwo, wiem ile potem pracy trzeba włożyc w spalenie tego wszystkiego, wiec troche sobie żałowałam.
przyłączam sie do grona płaczących na usta usta, zryczałam sie jak głupek, szczególnie jak pomyślałam, ze takie rzeczy dzieją sie na codzień i ile maluchów nie zobaczy już swoich mam czy tatusiów.:-(
Byłam wczoraj z moja ferajną w cyrku, nawet Madzia grzecznie przesiedziała cały spektakl, tylko pytała co chwilkę a co to tam robią?
Pokoik Madzi prawie skończony, zostały tylko jakieś drobiazgi, typu lampka nocna, nowa pościel, roletka. Muszę kupic baterie, bo wszystkie mi siadły i wyślę fotki
U nas na razie pogoda dopisuje, wiec przesyłam promyczki, tym którym ich brakuje.:-)
Święta, świeta i po świętach, tyle szykowania, a zawsze mija jak z bicza strzelił. Nawet w tym roku udało i sie oszczedzac jeśli chodzi o obżarstwo, wiem ile potem pracy trzeba włożyc w spalenie tego wszystkiego, wiec troche sobie żałowałam.
przyłączam sie do grona płaczących na usta usta, zryczałam sie jak głupek, szczególnie jak pomyślałam, ze takie rzeczy dzieją sie na codzień i ile maluchów nie zobaczy już swoich mam czy tatusiów.:-(
Byłam wczoraj z moja ferajną w cyrku, nawet Madzia grzecznie przesiedziała cały spektakl, tylko pytała co chwilkę a co to tam robią?
Pokoik Madzi prawie skończony, zostały tylko jakieś drobiazgi, typu lampka nocna, nowa pościel, roletka. Muszę kupic baterie, bo wszystkie mi siadły i wyślę fotki
tygrysek82
Nam ostatnio Majka uciekła ze sklepu, szła za rękę i nagle się wyrwała wskoczyła w szparę pomiędzy obrotowymi drzwiami w Realu, my już nie daliśmy rady wskoczyć , a ta z uśmiechem na twarzy wyskakuje na ulicę. Myślałam, że serce mi wyskoczy gardłem. Na szczęście nic nie jechało, ale zrobiłam jej awanturę. Najlepsze że w ogóle nie reagowała na moje krzyki i wołania żeby się zatrzymała.
oj Zanplo ja tez zawsze w takich sytuacjach robnie wykład mojemu dzieciowi a on mam wrazenie wcale sie tym nie przejmuje ech...ciezkie czasy przed nami..
Blizniaku czekam na fotorelacje!!
tygrysek82
a jesli chodz o usta usta to juz na vod jest nowy odcienke do obejrzenia za darmo!!:-)
Witajcie...u nas lato, więc dopiero do domu dotarłyśmy...a Wy tyle klepiecie że nie załapałam się na stronę 5555 ale zato napisałam posta o numerze 55555:-)
Jula maluje farbami więc trochę Was nadrobiłam;-)
i ja i ja porządek musi być....
Zgadzam się w 100%
ale i tutaj racja...
więc nasza w tym rola żeby wybrać gorsze zło
a ja muszę obejrzeć jeszcze poprzedni
Jula maluje farbami więc trochę Was nadrobiłam;-)
Tygrysku zgadzam się. A najbardziej wkurzające jest to że są takie osoby które już dawno nic nie napisały a widać że niedawno się logowały na forum.
i ja i ja porządek musi być....
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że tą wcześniejszą szkoła robi się dzieciom ogromną krzywdę i tak starsznie jest mi przykro, że Majka jest w takim wieku, że później już nie będę miała wyboru i będzie musiała iśc do tej szkoły wcześniej. Tak krótkie jest dzieciństwo i beztroska zabawa. Te wszystkie zmiany jakie były do tej pory w szkolnictwie nie przyniosły niczego dobrego, ale nikt z urzedników na to nie patrzy. Dzieci zamiast biegac po podwórku, bawic się w piasku, malować i spędzać czas na trzepakach tak jak my kiedyś są wciskane w dorosłość. Zgadza się ktoś ze mną, czy może tylko ja mam jeszcze takie staroświeckie poglądy ?
Kokusia życze podjecia dobrej decyzji
Zgadzam się w 100%
Zanplo ja do tej pory tez tak uważałam i myślałam że zostawię Martynkę na drugi rok. Ale teraz bardziej skłaniam się ku puszczeniu jej wcześniej. Według jej pani świetnie się nadaje bo zna wszystkie literki, płynnie czyta, liczy do stu, dodaje i odejmuje w zakresie 20, jeszcze w miarę pokracznie i drukowanymi literami ale potrafi tez nieźle pisać (ostatnio nawet dla pani kartkę na święta sama pisała).
A przeraża mnie to że zostając w zerówce będzie przerabiała znowu ten sam materiał bo program będzie nakierowany na pięciolatki które we wrześniu pójdą do szkoły no i niestety będą w jednej grupie z sześciolatkami.
Dużym plusem jest tez to że pierwsza klasa będzie bardzo kameralna bo teraz w grupie przedszkolnej jest ich 8 a z tego co wiem niektóre dzieciaczki zostaną na drugi rok.
ale i tutaj racja...
więc nasza w tym rola żeby wybrać gorsze zło
a jesli chodz o usta usta to juz na vod jest nowy odcienke do obejrzenia za darmo!!:-)
a ja muszę obejrzeć jeszcze poprzedni
reklama
vive
zastanawiam sie dlaczego tak dlugo zwlekalysmy z wyborem nowego modderatora bo cyprysiowa juz dawno nas troszke olała .....czas czasem ale jakos na faca starcza jej czasu ...nie mam do niej pretensji ze juz nie chce byc z nami ok ale mogla powiedziec ze sie zegna w koncu nie byla zwyklym szeregowym babyboomowiczem ale naszym szeryfem ale ok zapominajko pisz do bestii ze ty przejmujesz obowiazki.
i zaczynamy robic dziewczyny liste nowa do watku zamknietego.
mam propozycje zeby byly to osoby ktore pisza regularnie tzn nie raz na kwartał.....jesli czestotliwosc sie poprawi do mozna w nagrode zagoscic na zamknietym co wy na to??
poprostu troche to irytujace jak patrze na osoby z dostepem kto moze tam zagladac?? jakim prawem ktos ma ogladac moje zdjecia czy posty jak sam siedzi w ukryciu i widac ze czyta forum ale sam od siebie nic nie daje??? co wy na to???? przepraszam za ostra forme ale jakos to tak mi wyszlo ale nie mialop byc ostro poprostu jestem przed okresem i jakos malo lagodnie sie wysławiam haha
psieplasiam
Popieram!!!!