reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Siema dziewuszki:)

Widze ,ze stracilysmy "przedstawicielke"???
No ja juz jakis czas temu zauwazylam,ze troszke nas "zostawila" delikatnie ujmujac....

No kochane przeslijcie mi troszke slonka...prosze:(((((
tutaj pada i pada....i tak zimno...jeden dzien sobota byl przepiekny...bylismy w High Parku w Toronto....tam jest takie mini zoo. wszedzie pelno wiewiorek, placow zabaw, jeziorek malych, strumykow.....cudownie...
Tutaj jest tak,ze jednego dnia mala miala rekawiczki,a drugiego bylo 20 stopni, odczuwalne jak 28 i wszyscy na krotkich rekawkach biegali....:szok:

Wczoraj bylismy z mama zobaczyc indyjska swiatynie....przepikna....i w takim starym miasteczku Kleinburg, cos ala z amerykanskich westernow....cudnie....:tak::tak::tak:

Mariczka szaleje z dzidkami.....dzisiaj jak sie troszke uspokoi to pojdziemy polazic gdzies,bo ile mozna siedziec w odmku....

Pozdrawiam Was wszystkie :*

Kana zazdroszczę tych wrażeń i wojaży :D
Słoneczko dla was
images

Jeśli nie będzie innych chętnych to mogę być moderatorem :p O ile Cyprys się nie obrazi :D

Kana zazdroszczę tych wrażeń i wojaży :D
Słoneczko dla was
images

Jeśli nie będzie innych chętnych to mogę być moderatorem :p O ile Cyprys się nie obrazi :D
Ja jestem ZA !!!!

Witajcie

Troche mnie nie było, ale przed świętami tyle roboty miałam, że można było oszaleć.
Cieplutko się zrobiło ... super. Sobotę mielismy przepiękną, a niedziela i poniedziałek juz brzydki i dzisiaj znowu slicznie. Nie było dane nam posiedzieć na dworze w święta :).

Ja to juz straciła nadzieję, że schudnę... 5 kg chce zrzucic i d...

Mati nie chce wołać ani siusiu ani kupki... juz zaczynam się nenerwować, tyle tłumaczeń , próśb i NIC.

Kanus fajnie tam macie, slicznie. Baw sie dobrze.

Zapominajko jaka nowa dieta?????? Nic nie słyszałam????

Jak dla mnie Zapominajka na moderatora:)

Ja też się zbieram do tego żeby Zuzka wychodziła bez pieluszki. Zobaczymy jak to wyjdzie....ale musi się zrobić trochę cieplej bo u mnie dzisiaj pogoda była wstrętna:(

Zapominajko jeżeli chcesz być to ja tez popieram kandydature :-D U nas słoneczko było, ale był tez chłodny wiaterek. Tak się chwaliłam, że Maja sika a dzisiaj 3 razy zlała się w majtki :-D, czasem ma taki dzień, właśnie szczególnie jak się zabawi na podwórku. Ale sie nie martwię, panie z przedszkola mówia, że im nie porzeszkadza że dzieci sikają bo jak tylko jest je w co przebrać to jest w porządku. Miłej nocki

reklama
Piszę do Cyprysiowej na fejsie i potem do Bestyjki.

Mamusia ja własnie nie wiem, co to za dieta. Słyszałam, że rzekomo jest jakaś lepsza od dukana i ma wielu zwolenników. Ale nie wiem jaka to. Myślałam, że to Agatkas o niej pisała, ale myślałam źle. Zaczynam miec problemy z pamięcią...

Do góry