reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
witam po swietach
my po nich bardziej chorzy niz przed....
my po nich bardziej chorzy niz przed....
tygrysek82
gardłoooooooooo
uuuuuuuuuu niedobrze...
może pomoże mikstura mojej kolezanki
"Ucieramy imbir, wyciskamy sok z połowy cytryny i dodajemy tyle miodu aby było słodkie, możemy trzymać w słoiczku w lodówce i łyżeczkę do gorącej wody. Ale nie można tego brać jak 2 razy po łyżeczce na dzień."
zdróweczka
może pomoże mikstura mojej kolezanki
"Ucieramy imbir, wyciskamy sok z połowy cytryny i dodajemy tyle miodu aby było słodkie, możemy trzymać w słoiczku w lodówce i łyżeczkę do gorącej wody. Ale nie można tego brać jak 2 razy po łyżeczce na dzień."
zdróweczka
tygrysek82
hmmm u nas sie chyba nie sprawdzi fifi nie lubi miodku
a jak tam po swietach???
mnie przybylo pare kg ech:
a jak tam po swietach???
mnie przybylo pare kg ech:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam po świętach.
Tygrys zdrówka dla was!
Ja terż ma kg na + znowu. Ale za radą Zanplo zaczynam dziś dietę!
Tygrys zdrówka dla was!
Witam
I dobrze Zapominajko że jej nie zaczęłaś przed Świętami. Ja troszkę pojadłam, ale nie przesadziłam, najgorsze jest to, że lodówkę mam pełną i trzeba to zjeść bo nie wszystko się nadaje do mrożenia, a w sobote wesele więc kolejna wyżerka.
Kana super, że lot był spokojny i już możecie odpoczywać i zwiedzać.
Madzienko nie robiłam nic szczególnego, w sumie to już się poddałam i stwierdziłam, że ostatni weekend tłumacze z tym sikaniem a jak nie załapie to odpuszczam i nagle się udało. Teraz czasem jak sie zabawi to się zesika ale to już rzadkość. Powodzenia dla innych maluszków, zrobi się ciepło to będą biegac w majteczkach i się nauczą.
Blizniaki życzę aby zapał do ćwiczeń trwał i trwał, bo u mnie po 2 miesiącach zanikł . Tylko, że u mnie to sie jakiś dziwnie odwrotny efekt robił i waga sie powiększała więc zrezygnowałam
Opalajcie sie, bo ja musze się chowac w tych murach do 16-stej
I dobrze Zapominajko że jej nie zaczęłaś przed Świętami. Ja troszkę pojadłam, ale nie przesadziłam, najgorsze jest to, że lodówkę mam pełną i trzeba to zjeść bo nie wszystko się nadaje do mrożenia, a w sobote wesele więc kolejna wyżerka.
Kana super, że lot był spokojny i już możecie odpoczywać i zwiedzać.
Madzienko nie robiłam nic szczególnego, w sumie to już się poddałam i stwierdziłam, że ostatni weekend tłumacze z tym sikaniem a jak nie załapie to odpuszczam i nagle się udało. Teraz czasem jak sie zabawi to się zesika ale to już rzadkość. Powodzenia dla innych maluszków, zrobi się ciepło to będą biegac w majteczkach i się nauczą.
Blizniaki życzę aby zapał do ćwiczeń trwał i trwał, bo u mnie po 2 miesiącach zanikł . Tylko, że u mnie to sie jakiś dziwnie odwrotny efekt robił i waga sie powiększała więc zrezygnowałam
Opalajcie sie, bo ja musze się chowac w tych murach do 16-stej
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Witam po świętach.
Tygrys zdrówka dla was!
No i jaką w końcu?
No dziewczynki trza zgłosić moderatora! Która chętna?
reklama
tygrysek82
upał u nas....ufffffffffffffff
a co cyprysiowa wysiadła???
a co cyprysiowa wysiadła???