reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej mamuśki, tak czytam i czytam jakie te nasze maluchy juz fajne jak gadają a pamiętacie że niedawno chwaliłysmy się że gaworza siedza a później chodza...

Jula gada już całymi zdaniami...powtarza wszystko więc musimy uważac co się mówi:-D:-D:-D:-D:-Da ostatnio podkablowała mnie do P....powiedziała jadac samochodem "tato mama pipko jedzi":-p:-p:-p

Kana kuchnia cudna ale cena.....a duza ona jest???

reklama
Hej mamuśki, tak czytam i czytam jakie te nasze maluchy juz fajne jak gadają a pamiętacie że niedawno chwaliłysmy się że gaworza siedza a później chodza...

Jula gada już całymi zdaniami...powtarza wszystko więc musimy uważac co się mówi:-D:-D:-D:-D:-Da ostatnio podkablowała mnie do P....powiedziała jadac samochodem "tato mama pipko jedzi":-p:-p:-p

Kana kuchnia cudna ale cena.....a duza ona jest???

Madziu kochana nie mam pojecia tam sa podane wymiary....60cm szerkości i prawie tyle samo wysokości....wsumie to nie jest za spore....na to wychodzi....sama nie wiem....ale tego jest tyle i najróżniejsze,ze pewnie jesszcze poszperamy...:)

Mój łobuz juz spi i mi przy oakzji tez sie oczka kleja....:)

osttanio nawet ja sikalam na nocnik, maz siedzial na nocniku, i trzeci nocnik dalismy dla karoliny i ona co zrobila, odniosla go do lazienki , amy jak wariaci siedzimy na tych nocnikach, tylko nagrywac na kamere jak rodzice ucza dziecko siadac na nocniczek:-)))))))))))

:-D:-D:-D:-D:-D

Jak tam u was z mówieniem? Bo ta moja mała mysa mnie co dzień zaskakuje...dzisiaj przyleciała do mnie do łóżka i mówi: " mama! choć! tawaj utko! tata! gdzie? aaaa tata w paci! Mama kokam choć! Utko!" (translation: mama! chodź! wstawaj szybciutko! tata! gdzie jest? aaa tata w pracy! Mama kocham chodź! Szybciutko!)
A poza tym wczoraj 2 razy zawołała kupkę:):)! Sukces:) Bo my już od m-ca pieluszki tylko do spania zakładamy ale jeszcze jej się zdarza nasikać bo jak ja nie zapytam to ona nie powie...a wczoraj jakiś postęp z tą kupką:)

jak ja Wam zazdroszczę tego mówienia :-( Bartek zaledwie kilka pojedynczych słów, a tak to nadal nawija po swojemu :-( też bym chciała usłyszec "kocham cie mamusiu", ehhh....

Oj super.... my mamy w planach kuchnie na gwiazdke...mamy już nawet jedna upatrzoną droga,ale fajna i z HellO kITTY co dodatkowo nakreca Mari:p hahah

my na gwiazdkę chcemy małemu kupić męski odpowiednić kuchni czyli coś takiego WARSZTAT - STÓŁ I NARZĘDZIA 112 CZĘŚCI TANIO! (1255491399) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć dziewczynki

Oczywiście nie mam internetu od 30 września bo zmieniam operatora i mnie netia wycyckała ... Wczoraj mąż przywiózł blueconnecta z firmy, więc wpadłam do Was.

U nas z nocnikowaniem klapa na całego, nie chce nawet usiąść na nocnik ani na toaletę, a na pytanie: "Będziesz wołał siusiu i kupkę" odpowiada wzięźle i rzeczowo :" NIE!!! "

Mówi już wszystko i zdania na dzień mnie zaskakuje.

Co do butów zimowych to jeszcze nie mam pojęcia jakie kupić, ale chyba już trzeba się rozglądac, a kurtki zimowe podobają mi się w coccodrillo.Musiałam małemu pokupić spodnie, bluzeczki i czapkę bo już mi powyrastał, ze wszystkiego. A już nie wspomnę o bodach.

Edee :) książki są naprawdę fajne, więc zmykaj do biblioteki :)

Bliźniaki stęskniłam się , wpadaj do nas.

Ollcia te narzędzia są super, może się skusze na nie tylko muszę się zastanowić, gdzie je postawić :)

Miłej niedzieli.

Witam sie z poranna kawką, piekną pogodą i strasznym bólem głowy;/

Mari już obejrzała swoją częśc "polarnego ekspresu" to teraz obok "BUBU- KUBUIS PUCHATREK" I "kota- GARFILDA" ulubiona bajka....nie weliczajac bajek z mini mini....;p

Olciu super sprawa takie" męskie" stanowisko pracy:) super!!!

Pustki weekendowe czas zakonczyc:) buziackzi:*

dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstawac spiochy!!!!!!!!!!!! witam z kawką!!!!!!!!!! u nas 5 stiopni!!!!!!!!!! az chce sie zyc!!!!!!!!!!!:-)

witam sie i ja z kawka
u nas tez slonecznie i rzesko, lubie taka pogode
nocnikowania brak
mowimy tez nie wyraznie, po swojemu, no ale moje dziecko dwujezyczne, wiec sie nie martwie, bo ksiazka pisze ze dwujezycznie gorzej mowia i pozniej
milego dzionka

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry