reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oJ MNIAMI...MAMUSIU MELDUJE,ZE DŁUGO NA MNIE CZEKAĆ NIE MUSISZ:p HAHAAHA cudo:*

Oj super.... my mamy w planach kuchnie na gwiazdke...mamy już nawet jedna upatrzoną droga,ale fajna i z HellO kITTY co dodatkowo nakreca Mari:p hahah
U nas wielką fanką Hello Kitty jest ostatnio Martyna. Nawet sobie na urodziny tym razem zażyczyła zamiast zabawek jakieś fajne sweterki z Kitty żeby się mogła w klasie nimi pochwalić.
A kuchnia to jest na prawdę fajna sprawa. My kupiliśmy kiedyś Martynie na gwiazdkę w biedronce za niecałą stówę i to jest jedyna zabawka która od kilku lat codziennie jest używana. A na naczynia musiałam im oddać jedną swoją szafkę kuchenną bo już się nigdzie nie mieściły

reklama
Hej!
Dziękuję za trzymanie kciuków wczoraj. Obroniłam się na 5.

U nas z nocnikiem klapa, Gabi się drze jak by ją ze skóry obdzierali. Ze smoczkiem też nie chce się rozstać. Jak jej schowam w ciągu dni i nie może sama go znaleźć to mówi mama oć pomóć siukać moka, czyli ( mama chodź, pomóż szukać smoczka ). Za to bardzo ładnie mówi ma bardzo bogaty słownik aż czasami mnie zaskakuje no i uwielbia elektroniczne rzeczy wystarczyło tylko raz pokazać jej jak włączyć aparat i robić zdjęcia żeby załapała, teraz sama robi.

Witam sie z cieplutkim mleczkiem z miodem i słoneczkiem za oknem:)

Darina moje ogromne GATULACJE!!!!!!!!!!!WSPANIALE;*

Kokusiu mam nadzieje,ze u mnie też sie prezent bedzie tak podobał...:)

A ja dzisiaj robie za rannego ptaszka...poleciałam szybciutko po 7 po mleczko od krówki,bo u nas w poniedziałki srody i piatki podjerzdza tak pan z mleczkiem.....rewelacja....nie moge wyjsc z podziwu jaki ono ma onny smak......

buziaczki z rana:*

Hej!
Dziękuję za trzymanie kciuków wczoraj. Obroniłam się na 5.

U nas z nocnikiem klapa, Gabi się drze jak by ją ze skóry obdzierali. Ze smoczkiem też nie chce się rozstać. Jak jej schowam w ciągu dni i nie może sama go znaleźć to mówi mama oć pomóć siukać moka, czyli ( mama chodź, pomóż szukać smoczka ). Za to bardzo ładnie mówi ma bardzo bogaty słownik aż czasami mnie zaskakuje no i uwielbia elektroniczne rzeczy wystarczyło tylko raz pokazać jej jak włączyć aparat i robić zdjęcia żeby załapała, teraz sama robi.

darina gratulacje!!!!!

I dzień dobry.
My już od niedzieli nie wychodzimy na dwór i chyba wkrótce oszaleję!!!! Mam nadzieję, że jutro uda się wyjść :)

I właśnie zauważyłam, że jestem w połowie ciąży :)))))

witajcie mamuchy:)
my pospalismy dzisiaj do 8.30:szok: nie zebym narzekała:-D
ale i tak pobudek w nocy zabraknąć nie mogło:sorry2:

Alex teraz się na chwilkę zajął....pakuje swoje zabawki do torby i udaje,że robi zakupy:-D
byłam wczoraj w urzędzie pracy i chyba pójdę na staż,będą jeszcze do mnie dryndolić;-)
i jutro zaczynam 2 rok studiów....jutro mam zajęcia od 8 do 20:sorry2: no ale w niedziele do 14.45 więc jakoś tą niedzielę rodzinnie wykorzystamy....
a w ogóle skoro mój dzieć tak bardzo kocha pociągi to chyba nastepną sobotę zarezerwujemy na podróż pociagiem do Opola...po Opolu jeszcze miejskimi i spowrotem pociągiem do domku...wydaje mi się,że mały będzie wniebowzięty...

cza
jeśli chodzi o mówienie to u nas chyba stanęło na tym co wcześmniej prócz DANIO I EWO(mama kolegi):szok:i jak narazie to tyllyyyy...
zmykam ogarnąć to bobojowisko:-D

reklama
wiecie ze dzis myslalm o ewelw, no i weszlam poczytac na watek pazdziernikowy i ona pisala 24.09 ze we wtorek idzie na cc, czyli prawdopodobnie juz urodzila
ewelw odezwij sie i pochwal sie nam

Do góry