reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

Ja się witam z herbatką i bólem głowy.

Moja córa także budzi się w nocy:wściekła/y:
Nie wiem kiedy prześpi całą spokojnie.
Na szczęście ja nie kursuje do niej tylko ona do nas:tak:

A dzisiaj jestem wkurzona i bardzo smutna bo pożarłam się z M.
:-(

reklama
lo jeny dziewczyny nie zazdroszcze tych pobudek nocnych:( my odpukac spimy cala noc sami....

U nas do tej pory też był spokój, Natalka budziła się tylko żeby przyjść do nas albo na picie które brała sobie sama i spała dalej. Pocieszam się że to już reszta tych zęboli i potem już będzie na jakiś czas spokój

Witam z kawką

Oczywiście u nas pada na całego.

Z tymi butami zimowymi to będzie problem, bo nie mam zielonego pojęcia jakie, no i kurtkę zimową muszę mu kupić.

Cześć kobietki!
U nas też szaro buro....
Gabi na szczęście nie budzi się po nocach czasami jej się zdarzy pewnie jak śni jej się coś nie dobrego.
A ja się jutro bronię więc proszę trzymać kciuki.
A też już się rozglądam za bucikami zimowymi ale takie co mi się podobają to około 150 zł więc na razie czekam jak pojawi się coś więcej bo chciałabym kupić 2 pary jedne takie na śnieg i do szaleństwa i drugie jakieś ładne do sukienek i na wyjścia. Co do kurteczki to Gabi jeszcze mieści się w swoją z zeszłego roku więc kupię nową penie około grudnia/stycznia jak będą przeceny.

Kurde dziewczyny jak tak się rozgladałam za kurtką zimową to ta co mi się podobała kosztowała 199 zł i tyle samo spodnie zimowe na śnieg.
Za butami jeszcze nie patrzyłam, ale w sobotę się rozejrzę, ale kupować jeszcze nie będę bo to za wcześnie chyba.

Dzien dobry z kawką!!!
u nas znów leje bleeeeeeeeeee kiedy ten deszcz się skońńczy!!!!!!!!!
przez ta pogodę za oknem człowiekowi sie złózka nie chce wstawać i wogóle nic się nie chce robić:( ja chcę odzyskać słoneczko!!!!!!!!

reklama
Witam się i ja z poranną -duuużą kawką:*

u nas też leje niestety...

Mari właśnie wstała....i jż szaleje brojek nasz....leci stacyjkowo wiec moze na chwilke sie usiądzie...:")

buziaczki:*

Do góry