reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No no Myszqa niezłe:) Coś na zasadzie tego co robiła Carmen Electra?

Dziewczynki coś wam zostawiłam:ninja2:

Tak właśnie to co robiła Carmen Electra. Przyszłe zajęcia z krawatem :D
Dziewczyny które chodzą już jakiś czas mają pozdzierane kolana bo w niektórych układach trzeba się "czołgać" po ziemi :D czyli chodzić na czworaka ale tak powooooooooli seksi :p

reklama
Myszqa
Tygrysku widziałam fotki Fifiego - boski

:

:) cieszę się że Fifisia sie podoba:):-D

Tak właśnie to co robiła Carmen Electra. Przyszłe zajęcia z krawatem :D
Dziewczyny które chodzą już jakiś czas mają pozdzierane kolana bo w niektórych układach trzeba się "czołgać" po ziemi :D czyli chodzić na czworaka ale tak powooooooooli seksi :p
wowwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!! nie no Myszqa szalejesz kobieto to w tej Tunezji jak zatanczysz przed mężowym to jeszcze jakiegos braciszka abo siostrzyczkę zrobicie:-):-D:szok:

witam sie poniedzuialkowow u nas leje jak nie wie co buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Witam się i my...

Niestety po przecudnym weekendzie przyszedł szary,bury i deszczowy poniedziałek jesienny....:(

Pada i pada.....nie dobrze....:(

MARICZKA JESZCZE spi....chyba wyczuwa smętna pogode...zreszta mezwoy tez....2 zmiane czas od dzisija zaczac wiec bede całymi popoludniami sama jak paluszek...

Myszko zazdroszcze zajęć rewelacyjna sprawa....:) oj bedziecie figlowac:p hahahha życzymy równeiż udanego wyjazdu!!!!!!

ok ściskam Was i uciekam na kawusie:)

Hej

U nas leje i jest ponuro aż nie chce się wstawać z łóżka, ale jak usłyszałam jak mój synek mówił do mojego męża:"Mamusia kofana" to zaraz humor się poprawił.

Myszka hotelik super, miłej zabawy zyczę :)

Witam
My po weekendzie poza domem. Odwiedziliśmy koleżankę, byliśmy na zamku w Niedzicy, wstąpiliśmy po czekolady na Słowacje :-) i jeszcze odwiedziliśmy wujka w Krakowie, więc weekend zaliczam do udanych. Maja miała okazję pobawić się z kuzynką, bo tutaj to nie ma w rodzinie nikogo w swoim wieku.

Myszqo życzę udanego wyjazdu. Będziesz miała tam słoneczko, a my tutaj zaczynamy marznąć.

Agatkas dlaczego praca jest niewdzięczna, myślałam, że takie spisywanie jest miłe. Czyżby ludzie jakoś źle do tego pochodzili???chyba, że mają coś do ukrycia i się boją :-)

Hej

U nas leje i jest ponuro aż nie chce się wstawać z łóżka, ale jak usłyszałam jak mój synek mówił do mojego męża:"Mamusia kofana" to zaraz humor się poprawił.

Myszka hotelik super, miłej zabawy zyczę :)

no moja od jakiegos czasu na meza mowi mama, ana mnie tata:-)

Hey

agtkas nie mogę wejść na tamten wątek nie wiem czemu ale odsłuchałam!!!
Jesteś zarąbista!!!
ja rowniez nie moge odsluchac, nie otwiera mi sie:-(

witam w ten szaro-bury dzien

Moje dziecię wielbi ponad wszystko carsy i taką baję o ciuchciach Tomek i przyjaciele :)
Żadne inne nie wchodzą w grę.

U nas leje równo, a ja jeszcze do banku muszę isć Skrajnie mi się nie chce ;/

reklama
Do góry