reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey Kochane

pyciolku spóźnione 100 LAT!!!!:-):-):-)

A my spacerujemy, jeździmy z psami do lasu oraz nawiedzamy baseny z czego bardzo cieszy się Oli. Właśnie znowu z jednego wróciliśmy i padamy.
Wykorzystujemy urlop męża na maxa.
M. zaczyna jednak pracę 1 października a to piątek i ja też wtedy o 15 zaczynam pierwszy rok akademicki i nie wiem kto zostanie z Pysią.
Taki na razie mamy problem.:dry:

reklama
Cześć laseczki!!:)
U nas dziś bardzo cieplutko i słonecznie...:)
zatem trzeba korzystać z tej pogody!! gdyz podobno od poniedzialku ma być średnio ciekawie;/
Ciasto w piekarniku , jak Fifi wstanie zjemy obiadek i idziemy na spacerek i do ciężarnej "bratowej" w odwiedzinki:)

papap buziole!!!

Pyciolki sto lat spóźnione!!!!!!

Hej!

Przyszłam się pochwalić :-)
Po pierwsze lecimy z mezowym do Tunezji na tydzien :-D

A po drugie byłam dziś na pierwszych zajęciach tanecznych Erotic Dance i było rewelacyjnie. Tańczyłyśmy układ z krzesłem :-p Boli mnie każdy centymetr ciała ale warto było. Zupełnie inne wrażenia niż po jakimś nudnym fat burnerze :-D
Za tydzien znowu idę :tak:

Hej!

A po drugie byłam dziś na pierwszych zajęciach tanecznych Erotic Dance i było rewelacyjnie. Tańczyłyśmy układ z krzesłem :-p Boli mnie każdy centymetr ciała ale warto było. Zupełnie inne wrażenia niż po jakimś nudnym fat burnerze :-D

Super. Dostałaś moją wiadomość? Na jaki hotel się zdecydowaliście?

Witajcie.
A ja po powrocie z Tunezji rozchorowałam się, sparkam i kaszle :(
Cały tydzień u nas była super pogoda, dzisiaj juz jest pochmurno, a od poniedziałku juz ma się zrobić zimno.
Mati na imieninki dostał trochę zestawów klocków lego duplo i koparę :) więć mam trochę spokoju bo się zabawi :).

Moja siostra poleciała w środę do Bułgarii, mają 34 stopnie ciepła, dzwoniła, że jest super, dzisiaj podobno jadą do delfinarium na jakiś pokaz . Jej córeczka jest w siódmym niebie i nie chce wyjść z wody :).

Hej!

Myszqa zazdroszczę wyjazdu i ciepełka...na sama mysl o zimnie i deszczu brrrrrr

a erotic dance:-p:-p:-p:-psuper, dopiero w tej tunezji będzie działo się:-D:-D:-D:-D

Agacia zdróweczka!!!!!

Tygrysku widziałam fotki Fifiego - boski

My na szczęście już zdrowi, u nas jeszcze dzisiaj słonecznie wiec skorzystamy i niedługo wybywamy na spacerek:tak:

Hej!

Ale ci zazdroszczę! Pochwal się ile kosztują takie zajęcia i czy mężowemu się podoba :)

reklama
Do góry