reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A i jeszcze wczoraj dotarło do nas łóżko. Zostało bardzo pozytywnie przyjęte ale niestety jak przyszła pora spania to dziecko się ze mną pokłóciło że ono jednak śpi na dużym. Dopiero jak się z nią położyłam to usnęła i spała u siebie pół nocy bo potem męczyła ją gorączka i zrobiło mi się jej szkoda i zabrałam do naszego łóżka

reklama
Anoli gratuluję i oczywiście zdrówka życzę.
A drugiego maluszka się spodziewają: Ania, Ewelw i nie wiem kto jeszcze :zawstydzona/y:

Ewelw, Ania GRATULACJE
Jestem pozytywnie zaskoczona, superaśnie:-)

P.S
Cy ja dobrze pamietam mówicie o tej Ani co ma juz trójeczke w domu?:-p

Kokusia zazdroszcze wycieczek tez jestem zwolenniczka zwiedzania i oglądania wszystkiego co ciekawe. Hania juz przyzwyczajona do wojaży:tak:

Dziekuje za kciuki gratulacje i zyczenia:-):-):-)

HEJ,HEJ:-)

Kurdę to widzę,że słabo mnie tu kto pamięta...;-)

Anoli moje gratulacje:-):tak: Ja to chyba ta Ania co miała dla maluszka taki sam wózek jak Ty co:-D

U nas nic ciekawego się nie dzieje.Powolutku rośniemy;-) Ja jakoś najwolniej,ale baaaaardzo mnie to cieszy:tak: Na razie od początku ciąży spadły mi prawie 3 kg.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki:*:*:*

witajcie kochane...

Agacia zdjęcie na nk jest very sexi:-)jak by miało co to chyba by mi stanęło:szok::-D
:szok::-D
Marzycielka, kokusia, tygrysek, Pyciol, zozakoza.....itd wy tu dalej jesteście!!!
Tak mi głupio ze sie tyle czasu nie odzywałam....ale zycie....troche zmian, zawirowań....,ale często o Was myślałam.
Dzieciaczki słodko rosną, az trudno uwierzyc jak czas szybko mija:)

A ja wpadam do Was z taką wiadomościa i prośbą o trzymanie kciuków za moją dzidzie.....tak tak będziemy mieli drugiego dzieciaczka
Juz nie mozemy sie doczekać.
Troche było problemów, ale juz wszystko dobrze serduszko bije dzidzia rosnie, ma juz prawie 10mm.

Ogromne gratulacje !!!

Widzę, że chłodniej na dworze i więcej postów na bb :-D

Asiulka faktycznie, wiedziałam, że coś mi umknęło ...

Kokusia zdrówka dla choruszki. Co to za probiotyk smakowity? Ja jakaś ciemna i nie wiedziałam, że takie są

Ania oczywiscie ze Cie pamietam:tak:

Serdecznie gratuluje dzidziusia:-):-):-)

Asiulkaa tobie takze szczere gratulacje:-):-):-)

reklama
Witam wszystkie mamusie

Wszystkim zaciążonym bardzo mocno gratuluje!!!!!!:-)

U nas wszystko dobrze, mała rośnie jak na drożdżach hihi, mnie też się troche przybrało więc mocno wziełam się za siebie , przeszłam na diete i ganiam na siłownie już małe efekty są;-).

Do góry