reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I ja się melduję :tak:

dzisiaj byliśmy na imprezce urodzinowej u mojego taty :tak:

muszę się Wam pochwalic że w końcu mamy pierwsze sukcesy nocnikowe :tak::tak::tak::tak::tak: Bartek dzisiaj 2 razy zrobił siusiu do nocniczka :tak: normalnie jestem w szoku :-D jeszcze 2 tygodnie temu nie chciał na nim siedzieć :-D

reklama
Dagulla zdróweczka dla Was!!!!

Madzienko a jka długo mąż Twój będzie jeszcze na zwolnieniu?

Do końca czerwca:sorry:

I ja się melduję :tak:

dzisiaj byliśmy na imprezce urodzinowej u mojego taty :tak:

muszę się Wam pochwalic że w końcu mamy pierwsze sukcesy nocnikowe :tak::tak::tak::tak::tak: Bartek dzisiaj 2 razy zrobił siusiu do nocniczka :tak: normalnie jestem w szoku :-D jeszcze 2 tygodnie temu nie chciał na nim siedzieć :-D

Gratulacje

Hey :)

U nas nocka spokojna, Alanek już broi, a ja powoli się wybudzam :-D:-D

Zazdroszczę Wam pierwszych sukcesów nocnikowych, u nas jeszcze się nic nie udało zrobić :zawstydzona/y::-(, ale wszystko w swoim czasie :tak::tak:

No i znowu pada u nas :-:)no::wściekła/y::crazy:

Dagula super, że Kacperek ma się lepiej :tak::tak:

Witam poniedziałkowo
Dawno mnie nie było, cały czas wszystko w biegu i brakuje czasu, ale postaram sie już byc na bieżąco.
w sobote mielismy gości i spędzilismy miły wieczorek, a wczoraj wybraliśmy się do znajomych, dzieciakom zafundowalismy kino i komórki, za dobre oceny w szkole, są wyróżnieni. Do domku wróciliśmy po 22, Madzia wyspała sie w aucie i w domu jeszcze szalała, dawała nam pokaz tańca, myślałam, ze sie posikam, skad ona ma taki dryg to ja nie wiem, jest przeslodka normalnie.

Myszqo, spóxnione ale szczere życzonka urodzinkowe. A prezenty super, mężowy sie postarał.

Zdrówka dla Jasia i Kacperka, no i bezbolesnego ząbkowania dla Bartusia.

Gratulacje dla dzieciaczków za sukcesy nocnikowe.

Witajcie. Ja tylko przelotem melduję że od czwartku nie mam kompa bo nam system padł. Wczoraj chłopaki kombinowali i całe szczęście udało im się odzyskać wszystkie zdjęcia bo już się bałam że pięć lat z naszego życia pójdzie....
Dzisiaj jestem u mamy bo muszę trochę po forach pochwalić wózek i wieczorem wysłać raport. Ściskam Was wszystkie i odezwę się jak już będę miała naprawiony komputer.

Hej kobietki widzę że nikt tutaj za mną nie tęskni :(

dużo zdrówka dla chorowitków moja gabi też chora gardło znów zawalone
gratulujemy sukcesów nocnik owych
bliźniaku gratuluję takich uzdolnionych synów a widzę że madzia to taka sama mała agentka jak gabrysia też się czasami zastanawiam skąd ona to wszystko umie na takie dzieci można patrzeć jak na telewizję

uciekam kobietki dobrej nocki

uffff co za dzień...

D wczoraj pojechał więc zaś zostalismy sami...:-(Alex dzisiaj cały ranek płakał za nim więc juz po 9 byliśmy na dworze. Po południu zas na dwór i bylismy prawie 3 godzinki. Do domku, zabawa i nyny...:tak: więc teraz zrobiłam sobie grecka sałatkę i chyba sama jedna wciągnę całą michę:zawstydzona/y::confused2::eek: zaczęłam wyprzedawać rzeczy Alexa bo albo więcej dzieci mieć nie będziemy a jeśli będziemy to córkę:-D No a z newsów siniakowych to mały mi dzisiaj wylądował głową na podłoge z parapetu:no::szok:myslałam, że się mi zabił normalnie:no: Potem wszystkim pokazywał na podłegę,że tam zrobił bam i że ma ała na głowie:zawstydzona/y:
u nas nocnikowanie daleko za murzynami...
Dagulka jak się ma malutki>
Tygrys a ja nadal czekam na foty z cywilniaka:eek:

Witam
Gabi też dzisiaj zaliczyła śliwę na czole ale co dokładnie się stało to nie wiem bo z mają mamą była.
Pyciolku jak przygotowania do ślubu?
Ja też wcinam właśnie sałatkę ale taką z pomidorka i ogórka ze szczypiorkiem i jogurtem... mniam :)

reklama
Witam
Gabi też dzisiaj zaliczyła śliwę na czole ale co dokładnie się stało to nie wiem bo z mają mamą była.
Pyciolku jak przygotowania do ślubu?
Ja też wcinam właśnie sałatkę ale taką z pomidorka i ogórka ze szczypiorkiem i jogurtem... mniam :)

Ja też taką dzisiaj sobie zrobiłam :)

Witajcie

Dagulla nie mogłam się zalogować na tym niagaro, ale już wypełniłam ankietę !! Napisałm co myślę !!!

Do góry