pyciolek87
Mama Alexa:*
witam.
przepraszam,że przeszkadzam ale gdzie Wy wszystkie mamy jesteśta?
przepraszam,że przeszkadzam ale gdzie Wy wszystkie mamy jesteśta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Mam w miare dobre wieści. Dwie panie doktor nie wysłuchały żadnych szmerów na serduszku. Jedna mi dała nr tel do pana doktora , który robi echo serca, gdybym chciała jeszcze się upewnić, ale Mati musi przy tym badaniu leżeć , a z tym będzie problem , więc dała mi recepte na cos uspokającego. Narazie dam sobie spokój z tym i w pierwszej kolejności nas czeka operacja. W poniedziałek zadzwonię do hirurga, żeby się umówić na wizytę.
Powiem Wam, że z Mati do wstyd iść do lekarza, taką histerię robi, że nawet na wagę nie można go wsadzidz, a już nie mówić o zbadaniu, czy żeby się położył , no po prostu nic nie może zrobić. Płacze tak jakby obdzierano go ze skóry.
Coś czuję ze Pyciol chce otworzyć interes
W ogóle Pyciolku śniłaś mi się w czerwonej sukni ślubnej i z butelką mleka w ręku
aaa, zapomniałabym - dostałam od mężusia na urodzinki zajebiaszczego laptopa
Kto ogląda "Na wspólnej"? Widziałyście jak sie skończyło i dopiero ciąg dalszy we wrześniu
Poza tym chcialam sie pochwalic, ze w moim brzuszku mieszka najprawdopodobniej dziewczynka Wszyscy bardzo sie cieszymy, bo z mezem marzylismy o coreczce, a i wszyscy w rodzinie czekaja w koncu na jakas pannice;-)
Hej!!
Melduję się po milczeniu. Byliśmy z mężykiem na usg i dowiedzieliśmy się że chłopczyk pod serduszkiem :-).
U mnie po staremu, jestem na zwolnieniu. Ale jeszcze na tydzień zamierzam iść do pracy i potem całkiem na zwolnieniu do końca. Ciężko wytrzymać te upały. A najgorzej mi wychodzić z nią na spacer, bo jak mi zaśnie to muszę ją wnieść na 3 piętro a wtedy b. boli brzuch :-(.
Hej mam pytanko na "opiece". Odpowiecie?
Wobraźcie sobie ze ja nadal nie mogę się zalogować na tym niagaro, próbowałam już wszystkiego. Nawet zmieniłam hasło i d ..a
Pisałam o tym problemie niagaro i nawet do streetcomu oczywiście nikt nie odpisał.