reklama
Będę trzymać kciuki za was oby wszystko było dobrze moze skonsultuj się przed operacja z kardiologiem.Niestety Mati nie został dzisiaj zaszczepiony ponieważ ma zaczerwienione gardło (podobno od ząbków, które idą masowo)
Szmery na serduszku są , dostalismy skierowanie do hirurga z przepuklinką a z tamtąd do szpitala na operację.
Ciężki dzień ... załamałam się :-(
A tak w ogóle to się witam
Malutka śpi, my już po spacerku i zakupach udało nam się wrócić przed deszczem.
Chciałam was prosić żebyście trzymały jutro za mnie kciuki o 10:20 bo mam rozmowę kwalifikacyjną
Myszqa
Fanka BB :)
Agaciu ściskam mocno Ciebie i Matiego. Wszystko będzie dobrze zobaczysz! A z czego ta przepuklina się wzięła?
My jutro z mężowym jedziemy na TopTrendy. Jasiowy zostaje u mamy mojej. Jak będziecie oglądać koncert Trendy to ten facet co "rekomenduje" Asię Si to mój mąż
My jutro z mężowym jedziemy na TopTrendy. Jasiowy zostaje u mamy mojej. Jak będziecie oglądać koncert Trendy to ten facet co "rekomenduje" Asię Si to mój mąż
Witam
Darina to trzymam kciuki.
Ja właśnie dzisiaj jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej, najdłuższe 45 minut w moim życiu , ciało jak galareta i człowiek zapomina co ma mówić . Mam nadzieję, że poszło mi dobrze, jeszcze tylko test z angielskiego, ale nie wiem czego mam się spodziewać na nim więc się douczam. Będę informowała jak się sprawa rozwija. Jest tylko jeden minus, jeżeli mnie zatrudnią, to wyjezdzam na 2 miesiące na szkolenie do USA . Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Będę się martwić jeżeli mnie przyjmą. Chcę żeby poszło dobrze, ale się trochę boję. Trzymajcie za mnie kciuki. Przez te nerwy ciagle mnie brzuch boli, zapomniałam już jak to jest.
Myszqo to będę oglądać, ale prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kto to jest ta Asia Si , chyba jestem do tyłu z muzyką.
Ja właśnie dzisiaj jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej, najdłuższe 45 minut w moim życiu , ciało jak galareta i człowiek zapomina co ma mówić . Mam nadzieję, że poszło mi dobrze, jeszcze tylko test z angielskiego, ale nie wiem czego mam się spodziewać na nim więc się douczam. Będę informowała jak się sprawa rozwija. Jest tylko jeden minus, jeżeli mnie zatrudnią, to wyjezdzam na 2 miesiące na szkolenie do USA . Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Będę się martwić jeżeli mnie przyjmą. Chcę żeby poszło dobrze, ale się trochę boję. Trzymajcie za mnie kciuki. Przez te nerwy ciagle mnie brzuch boli, zapomniałam już jak to jest.
Myszqo to będę oglądać, ale prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kto to jest ta Asia Si , chyba jestem do tyłu z muzyką.
mamusia2008
mamusia Karolinki
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam i ja;
my już po szczepieniu. Poskarżyłam się lekarzowi na sińce i to. Popatrzył i orzekł, że to naczynka i przesadzam ;/
Mam nadzieję, że tak jest faktycznie.
Agaciu wszystko będzie dobrze. A skąd ta przepuklina?
my już po szczepieniu. Poskarżyłam się lekarzowi na sińce i to. Popatrzył i orzekł, że to naczynka i przesadzam ;/
Niestety Mati nie został dzisiaj zaszczepiony ponieważ ma zaczerwienione gardło (podobno od ząbków, które idą masowo)
Szmery na serduszku są , dostalismy skierowanie do hirurga z przepuklinką a z tamtąd do szpitala na operację.
Ciężki dzień ... załamałam się :-(
Agacia82
Mami :)
Oczywiście pojedziemy do kardiologa. Jeszcze jedziemy do dwóch pediatrów w przyszłym tygodniu.Będę trzymać kciuki za was oby wszystko było dobrze moze skonsultuj się przed operacja z kardiologiem.
A tak w ogóle to się witam
Malutka śpi, my już po spacerku i zakupach udało nam się wrócić przed deszczem.
Chciałam was prosić żebyście trzymały jutro za mnie kciuki o 10:20 bo mam rozmowę kwalifikacyjną
A jutro oczywiście będę trzymała kciuki.
Na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki żeby się udało.Witam
Przepuklinka nie wiem skąd się wzięła, ale podejrzewam, że to dziedziczne. Mąż miał operacje na przepuklinę jak miał 4 miesiące.Agaciu ściskam mocno Ciebie i Matiego. Wszystko będzie dobrze zobaczysz! A z czego ta przepuklina się wzięła?
Zazdroszcze topTrendy ... od dwóch dni o Tobie myślę z zazdrością
Zdrówka dla Iggiego.Witam i ja;
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie.
"Czasami są momenty kiedy tęcza przestaje błyszczeć kolorami " :-(
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie popołudniowo
Agaciu kochana ja też trzymam kciuki za Mateuszka żeby wszystko było w porządku.
Darina i Zanplo a Wam życzę dostania pracy
Zaglądam dopiero teraz bo byłam w końcu w szpitalu z tym moim okiem i dopiero niedawno wróciliśmy. A jutro jadę znowu bo nie zgodziłam się na zostanie na oddziale i muszę zawieźć nowe skierowanie żeby umówić się na termin badań które wiążą się z moim dwudniowym pobytem na oddziale. Z tego co się dowiedziałam dzisiaj to niestety z tym okiem mi już nie poradzą bo została tam blizna ale chcą się dowiedzieć z czego mi się to stało żeby przypadkiem coś takiego nie przytrafiło mi się też w tym drugim bo wtedy będę ślepa jak kret
Przyszły dziś dziewczynkom zabawki na dzień dziecka i trwa zabawa na całego
Agaciu kochana ja też trzymam kciuki za Mateuszka żeby wszystko było w porządku.
Darina i Zanplo a Wam życzę dostania pracy
Zaglądam dopiero teraz bo byłam w końcu w szpitalu z tym moim okiem i dopiero niedawno wróciliśmy. A jutro jadę znowu bo nie zgodziłam się na zostanie na oddziale i muszę zawieźć nowe skierowanie żeby umówić się na termin badań które wiążą się z moim dwudniowym pobytem na oddziale. Z tego co się dowiedziałam dzisiaj to niestety z tym okiem mi już nie poradzą bo została tam blizna ale chcą się dowiedzieć z czego mi się to stało żeby przypadkiem coś takiego nie przytrafiło mi się też w tym drugim bo wtedy będę ślepa jak kret
Przyszły dziś dziewczynkom zabawki na dzień dziecka i trwa zabawa na całego
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dziewczyny musze sie pozalic Alex od tygodnia wstaje juz przd 5