reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Niestety Mati nie został dzisiaj zaszczepiony ponieważ ma zaczerwienione gardło (podobno od ząbków, które idą masowo)

Szmery na serduszku są , dostalismy skierowanie do hirurga z przepuklinką a z tamtąd do szpitala na operację.
Ciężki dzień ... załamałam się :-(
Będę trzymać kciuki za was oby wszystko było dobrze moze skonsultuj się przed operacja z kardiologiem.

A tak w ogóle to się witam
Malutka śpi, my już po spacerku i zakupach udało nam się wrócić przed deszczem.
Chciałam was prosić żebyście trzymały jutro za mnie kciuki o 10:20 bo mam rozmowę kwalifikacyjną

Agaciu ściskam mocno Ciebie i Matiego. Wszystko będzie dobrze zobaczysz! A z czego ta przepuklina się wzięła?

My jutro z mężowym jedziemy na TopTrendy. Jasiowy zostaje u mamy mojej. Jak będziecie oglądać koncert Trendy to ten facet co "rekomenduje" Asię Si to mój mąż :D

Witam

Darina to trzymam kciuki.

Ja właśnie dzisiaj jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej, najdłuższe 45 minut w moim życiu :-D, ciało jak galareta i człowiek zapomina co ma mówić :eek:. Mam nadzieję, że poszło mi dobrze, jeszcze tylko test z angielskiego, ale nie wiem czego mam się spodziewać na nim więc się douczam. Będę informowała jak się sprawa rozwija. Jest tylko jeden minus, jeżeli mnie zatrudnią, to wyjezdzam na 2 miesiące na szkolenie do USA :szok:. Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Będę się martwić jeżeli mnie przyjmą. Chcę żeby poszło dobrze, ale się trochę boję. Trzymajcie za mnie kciuki. Przez te nerwy ciagle mnie brzuch boli, zapomniałam już jak to jest.

Myszqo to będę oglądać, ale prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kto to jest ta Asia Si :confused:, chyba jestem do tyłu z muzyką.

Witam i ja;
my już po szczepieniu. Poskarżyłam się lekarzowi na sińce i to. Popatrzył i orzekł, że to naczynka i przesadzam ;/
Mam nadzieję, że tak jest faktycznie.

Niestety Mati nie został dzisiaj zaszczepiony ponieważ ma zaczerwienione gardło (podobno od ząbków, które idą masowo)

Szmery na serduszku są , dostalismy skierowanie do hirurga z przepuklinką a z tamtąd do szpitala na operację.
Ciężki dzień ... załamałam się :-(

Agaciu wszystko będzie dobrze. A skąd ta przepuklina?

Będę trzymać kciuki za was oby wszystko było dobrze moze skonsultuj się przed operacja z kardiologiem.

A tak w ogóle to się witam
Malutka śpi, my już po spacerku i zakupach udało nam się wrócić przed deszczem.
Chciałam was prosić żebyście trzymały jutro za mnie kciuki o 10:20 bo mam rozmowę kwalifikacyjną
Oczywiście pojedziemy do kardiologa. Jeszcze jedziemy do dwóch pediatrów w przyszłym tygodniu.
A jutro oczywiście będę trzymała kciuki.
Witam

Darina to trzymam kciuki.

Ja właśnie dzisiaj jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej, najdłuższe 45 minut w moim życiu :-D, ciało jak galareta i człowiek zapomina co ma mówić :eek:. Mam nadzieję, że poszło mi dobrze, jeszcze tylko test z angielskiego, ale nie wiem czego mam się spodziewać na nim więc się douczam. Będę informowała jak się sprawa rozwija. Jest tylko jeden minus, jeżeli mnie zatrudnią, to wyjezdzam na 2 miesiące na szkolenie do USA :szok:. Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Będę się martwić jeżeli mnie przyjmą. Chcę żeby poszło dobrze, ale się trochę boję. Trzymajcie za mnie kciuki. Przez te nerwy ciagle mnie brzuch boli, zapomniałam już jak to jest.

Myszqo to będę oglądać, ale prawdę mówiąc to ja nawet nie wiem kto to jest ta Asia Si :confused:, chyba jestem do tyłu z muzyką.
Na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki żeby się udało.
Agaciu ściskam mocno Ciebie i Matiego. Wszystko będzie dobrze zobaczysz! A z czego ta przepuklina się wzięła?

My jutro z mężowym jedziemy na TopTrendy. Jasiowy zostaje u mamy mojej. Jak będziecie oglądać koncert Trendy to ten facet co "rekomenduje" Asię Si to mój mąż :D
Przepuklinka nie wiem skąd się wzięła, ale podejrzewam, że to dziedziczne. Mąż miał operacje na przepuklinę jak miał 4 miesiące.

Zazdroszcze topTrendy ... od dwóch dni o Tobie myślę z zazdrością :-D

Witam i ja;
my już po szczepieniu. Poskarżyłam się lekarzowi na sińce i to. Popatrzył i orzekł, że to naczynka i przesadzam ;/
Mam nadzieję, że tak jest faktycznie.

Agaciu wszystko będzie dobrze. A skąd ta przepuklina?
Zdrówka dla Iggiego.

Dziękuję dziewczyny za pocieszenie.
"Czasami są momenty kiedy tęcza przestaje błyszczeć kolorami " :-(

Witajcie popołudniowo

Agaciu kochana ja też trzymam kciuki za Mateuszka żeby wszystko było w porządku.
Darina i Zanplo a Wam życzę dostania pracy

Zaglądam dopiero teraz bo byłam w końcu w szpitalu z tym moim okiem i dopiero niedawno wróciliśmy. A jutro jadę znowu bo nie zgodziłam się na zostanie na oddziale i muszę zawieźć nowe skierowanie żeby umówić się na termin badań które wiążą się z moim dwudniowym pobytem na oddziale. Z tego co się dowiedziałam dzisiaj to niestety z tym okiem mi już nie poradzą bo została tam blizna ale chcą się dowiedzieć z czego mi się to stało żeby przypadkiem coś takiego nie przytrafiło mi się też w tym drugim bo wtedy będę ślepa jak kret

Przyszły dziś dziewczynkom zabawki na dzień dziecka i trwa zabawa na całego

Pierwsza ????? :szok:

Ale pustki.

My juz wstalismy, zjedlismy śnidanko i zaraz lecimy na spacerek bo piękna pogoda jest.

reklama
Do góry