reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
HEJ Kobietki
u nas wszystko dobrze malutka tylko lekko podziębiona, ja już zestresowana jestem tą obroną i sesją.
Agaciu mam nadzieję że ta woda was nie dosięgnie
Dagulla mam nadzieję że was również i że te wały jakoś wytrzymają, ja cię podziwiam bo jak by mój M nadal był OSP i ciągle narażał życie to ja bym chyba w wariatkowie już wylądowała

KOCHANE mamuśki nasze.....wszystkiego Najlepszego z okazji DNIA MAMUSI:)

jesteście wszystkie wspaniałe:*:*:* ściskamy z Mariczką:*

bukiet-slubny-47.jpg

trzecia...

my nie śpimy już od 4.24:-(
jak był D w domu to mały przesypiał całe noce i wstawał ok 7.00..raz nawet spaliśmy do 9.00:szok:a teraz....masakra:no:

dziewczyny,Agacia i Dagulka jak tam?mam nadzieje,że Was ominęło i nic Wam już nie grozi:tak:

Kochanie Mamusie buziaczki w Dniu Naszego Swieta !!!

Mam nadzieje ze zadnej z Was nie zalalo Agaciu i Dagulla trzymajcie sie, u nas juz ok i ojca tez nie zalalo choc w miejsowosci w ktorej mieszka wody bylo sporo, siorka znow na badania do szpitala sie wybiera, ale na spokojnie i jak na razie jest ok

Pati ma za to jakiews dziwne zagrywki, np. nie moze miec spodni, ktore calych nozek nie zaslaniaja, bo ryk dziki i naciaga je ile sie da, dzis w pizamce awanturke zrobila, ze jest przerwa miedzy skarpetka a nogawka a ma takie 3/4 i nigdy nie bylo problemu, a wczoraj w getrach chodzila i jak sie troche podniosly nad kostke i wystawal kawalek golej nozki, to dziki ryk i musialam jej naciagac i przytrzymywac skarpetka, mam nadzieje, ze zrozumialyscie jak to wyglada, ja sie bardzo martwie bo to jakies dziwne i niezrozumiale dla mnie, takie leki bez powodu i z dnia na dzien, moze to normalne juz sama nie wiem Tomek tak chyba nie mial :-(

reklama
Do góry