reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
HEJ Kobietki
u nas wszystko dobrze malutka tylko lekko podziębiona, ja już zestresowana jestem tą obroną i sesją.
Agaciu mam nadzieję że ta woda was nie dosięgnie
Dagulla mam nadzieję że was również i że te wały jakoś wytrzymają, ja cię podziwiam bo jak by mój M nadal był OSP i ciągle narażał życie to ja bym chyba w wariatkowie już wylądowała

KOCHANE mamuśki nasze.....wszystkiego Najlepszego z okazji DNIA MAMUSI:)

jesteście wszystkie wspaniałe:*:*:* ściskamy z Mariczką:*

bukiet-slubny-47.jpg

trzecia...

my nie śpimy już od 4.24:-(
jak był D w domu to mały przesypiał całe noce i wstawał ok 7.00..raz nawet spaliśmy do 9.00:szok:a teraz....masakra:no:

dziewczyny,Agacia i Dagulka jak tam?mam nadzieje,że Was ominęło i nic Wam już nie grozi:tak:

Kochanie Mamusie buziaczki w Dniu Naszego Swieta !!!

Mam nadzieje ze zadnej z Was nie zalalo Agaciu i Dagulla trzymajcie sie, u nas juz ok i ojca tez nie zalalo choc w miejsowosci w ktorej mieszka wody bylo sporo, siorka znow na badania do szpitala sie wybiera, ale na spokojnie i jak na razie jest ok

Pati ma za to jakiews dziwne zagrywki, np. nie moze miec spodni, ktore calych nozek nie zaslaniaja, bo ryk dziki i naciaga je ile sie da, dzis w pizamce awanturke zrobila, ze jest przerwa miedzy skarpetka a nogawka a ma takie 3/4 i nigdy nie bylo problemu, a wczoraj w getrach chodzila i jak sie troche podniosly nad kostke i wystawal kawalek golej nozki, to dziki ryk i musialam jej naciagac i przytrzymywac skarpetka, mam nadzieje, ze zrozumialyscie jak to wyglada, ja sie bardzo martwie bo to jakies dziwne i niezrozumiale dla mnie, takie leki bez powodu i z dnia na dzien, moze to normalne juz sama nie wiem Tomek tak chyba nie mial :-(

reklama
Do góry