reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

czy ktos wie co się dzieje z Cyprysiową? Co z Lutusiem? Przeczytałam jej opis na gg i się trochę martwię.

reklama
Zapominajko u nas też dzisiaj była beznadziejna pogoda, ale wieczorem się wypogodziło, więc pojechaliśmy po te legginsy i kupiłam ale tylko jedne za 9,90 bo były tylko 2 rodzaje i nie było rozmiaru. Inne kupiłam za 19,90, czapkę i chustkę, więc jestem zadowolona.

Bliźniaki miłej podróży.
Nasza wycieczka jednak dojdzie do skutku, aż się boję jak to przeżyje Maja, dwa dni i dwie noce bez nas. Jeszcze nigdy jej nie zostawiałam nawet na 1 dzień, więc pewnie nie będzie łatwo.

Blizniaczku spakowałaś się już...? ale Ci zazdoszczę:-)
Darina jak idzie Ci szukanie pracy...?
Właściwie lekko ujmując do d..y złożyłam ok 40 cv a tylko z jednego miejsca się odezwali ale w koncu nie pojechałam na rozmowę bo mój M stwierdził że jakoś damy jeszcze radę a on bardzo nie chce żebym pracowała w tej firmie. Mam nadzieję że może jak skończę studia to będzie mi łatwiej ale to się okaże.

U nas też pogoda do bani cały czas pada, byłam dzisiaj zakupić pokrowiec przeciwdeszczowy na wózek bo nawet rano nie miałam jak wyskoczyć po zakupy z mała jak padało.

Kakusia zagłosowane

reklama
Do góry