reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia rozmawiałam z Cyprysiową 2 dni temu. Lutek w szpitalu z zapaleniem płuc
Myszqa
Fanka BB :)
Jakaś telepatia normalnie - miałam właśnie zapytać co u Cyprysiowej bo dawno jej nie było. A tu takie nieciekawe wiadomości.
Agacia82
Mami :)
Agacia rozmawiałam z Cyprysiową 2 dni temu. Lutek w szpitalu z zapaleniem płuc
Ojej biedny Lutuś .
Zapominajko u nas też dzisiaj była beznadziejna pogoda, ale wieczorem się wypogodziło, więc pojechaliśmy po te legginsy i kupiłam ale tylko jedne za 9,90 bo były tylko 2 rodzaje i nie było rozmiaru. Inne kupiłam za 19,90, czapkę i chustkę, więc jestem zadowolona.
Bliźniaki miłej podróży.
Nasza wycieczka jednak dojdzie do skutku, aż się boję jak to przeżyje Maja, dwa dni i dwie noce bez nas. Jeszcze nigdy jej nie zostawiałam nawet na 1 dzień, więc pewnie nie będzie łatwo.
Bliźniaki miłej podróży.
Nasza wycieczka jednak dojdzie do skutku, aż się boję jak to przeżyje Maja, dwa dni i dwie noce bez nas. Jeszcze nigdy jej nie zostawiałam nawet na 1 dzień, więc pewnie nie będzie łatwo.
Właściwie lekko ujmując do d..y złożyłam ok 40 cv a tylko z jednego miejsca się odezwali ale w koncu nie pojechałam na rozmowę bo mój M stwierdził że jakoś damy jeszcze radę a on bardzo nie chce żebym pracowała w tej firmie. Mam nadzieję że może jak skończę studia to będzie mi łatwiej ale to się okaże.Blizniaczku spakowałaś się już...? ale Ci zazdoszczę:-)
Darina jak idzie Ci szukanie pracy...?
U nas też pogoda do bani cały czas pada, byłam dzisiaj zakupić pokrowiec przeciwdeszczowy na wózek bo nawet rano nie miałam jak wyskoczyć po zakupy z mała jak padało.
Kakusia zagłosowane
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dziewczynki ja właśnie wróciłam! Poczytałam Was troszkę a o naszym wyjeździe napiszę jutro (znaczy już dzisiaj)
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
pierwsza??????????