reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja i jak Ty to ogarniasz??Bo mnie to kurna jakoś tak męczy...Tak się cieszyłam każdym dniem...Nie czekałam aż Fabian zacznie się przewracać,siadać,raczkować,chodzić,mówić.Cieszyłam się każdą chwilą,bo wiedziałam,ze zaraz minie...No i cholerka uciekły no:-( Tak zupełnie jakby tego roku nie było...Na Fabianka roczek to się czułam jakbym dopiero co wczoraj ze szpitala wyszła...Nawet waga ta sam co rok temu:eek: Jak to się stało to ja nie wiem:-p:-D
Nie wiem jak to ugryzc,tak prawde mowiac...Zazcyna sie tydzien i po poniedzialku przychodzi czwartek...:szok::-D...
halo halo gdzie jesteście?

Bliżniaki jak Madzia ?

Kajka koniu ztyrany a ty gdzie?

Zapominajka widzę Cię :-D

A bylam sie kapac,pozniej u Marioli,tak sie wcisnela w szczebelki,ze odbila sobie na czole dwa since...:sorry:To moje dziecko spi w roznorakich dziwnych pozach,dzisiaj na cyrkowca na trapezie...:-D

Jestem jestem , mąż wyjechał po znajomą na dworzec a ja popijam grzecznie herbatkę z malinkami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

No i tu wlasnie cos ominelam,bo wiem,e znajoma,ale jak to...??Jaka znajoma meza:szok:??Czy Wasza wspolna?po nocach?na dworzec??Tygrysie niedobry,szukasz wrazen:szok::szok::-D:-D:-D:-D??

Dobra ja spadam
Normalnie nie uwierzycie ale mąż wrócił :-D

No wlasnie,co on zwariowal...?:-D:-D

reklama
Sawka, trzymam kciuki, żeby mój sen sie nie sprawdził, chociaż przyznam ze kilka razy miałam prorocze sny. Kilka dni przed tsunami śniło mi sie że spacerowałam sobie z facetem po plaży i czułam, ze to była moja wielka miłość i nagle ogromna fala wszystko zabrała, ja przeżyłam, a mnóstwo ludzi sie potopiło, ryczałam wtedy przez sen. Minęło kilka dni oglądam tv, a tu takie obrazki:-(

Agaciu, Aniu, miłego uśmiechania sie do swoich połówek:-p
Mój akurat przed chwilą wyjechał i znów jesteśmy sami na weekend

A moje dziecko zepsuło sie przez tą chorobę i dobrowadza mnie do szału, już nawt nie to jęczenie tylko to, że nie chce nic jeść, tylko pije

a ja uciekam ogladac galerianki,nochal mi sie strasznie zatkał i zasnąć nie mogę..a któraś tam sie pytała chyba ollcia że to chyba jest tylko uzaleznienie psychicznie od tych kropleke..niestety nie psychiczne:no: takie kropelki strasznie niszczą śluzówkę nosa i później w zalezności jak jest zniszczona to sama nie potrafi działać tak jak należałoby
Dobranoc mamusie :-D

Hej my wrocilismy z cz. pierwszej imienin tescia:-D:-D:-Djutro druga Jula juz spi a my obejrzelismy Brzydulkę i zaraz chyba trzeba isc spać...

Jutro w planach mam jakieś zakupy ciuszkowe, bo troszke kaski wpadlo do kieszeni z okazji urodzinek:-D:-D:-Dtylko nie wiem czy zechce mi sie samej jechac:sorry::sorry::sorry:

poczytam co u Was...buźka

Hej my wrocilismy z cz. pierwszej imienin tescia:-D:-D:-Djutro druga Jula juz spi a my obejrzelismy Brzydulkę i zaraz chyba trzeba isc spać...

Jutro w planach mam jakieś zakupy ciuszkowe, bo troszke kaski wpadlo do kieszeni z okazji urodzinek:-D:-D:-Dtylko nie wiem czy zechce mi sie samej jechac:sorry::sorry::sorry:

poczytam co u Was...buźka

Ho, ho Madzieńko to niezła impreza te Teścia imieninki, żeby aż na cęści trzeba było dzielić:-):-):-)

Co do zakupów to ja z przyjemnością bym się wybrała-baaaardzo lubię zakupki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Też nadrobię co tam u Was, bo ja dopiero znalazłam chwilę wytchnienia:tak:

Satin , tygrys no kurde ... matulu gdzie jesteście? :szok:

Agaciu ja jestem, a Ty gdzie?:-p:-p:-p:-D

Jestem jestem , mąż wyjechał po znajomą na dworzec a ja popijam grzecznie herbatkę z malinkami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

Ciekawe czy wróci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

kurcze Blizniaczku czy ty jasnowidzką jesteś... niestety miedzy nami nie za dobrze ostatnio się dzieje... ale mam nadzieje ze do rozwodu nie dojdzie...
buziaki

Sawka trzymam kciuki, aby się nic nie sprawdziło;-) Będzie dobrze:happy:

Kochaniutkie nadrobiłąm więc i ja uciekam lulu;-)

Do juterka:tak:

witajcie
na wstępie najlepsze życzonka dla dzisiejszych świętujących!!!!
Pytia i Kokusia gratuluje zaparcia z odstawianiem od piersi:tak:
ja to jakaś porąbana chyba jestem bo niby chce już przestac Nusię karmic (nawet parę razy próbowałam bezskutecznie ja oduczać) ale z drugiej strony jakoś jeszcze troszkę mi szkoda i nie mogę tak radykalnie powiedzieć w końcu dość:zawstydzona/y:

Ja tez tak nie mogłam się zdecydować, aż wczoraj popołudniu nagle powiedziałam do męża: dzisiaj odstawiamy Hankę, no i poszłoooo ;)

A ja właśnie wróciłam z imprezki babskiej. Oblewałam odstawienie Hanii ; )

pierwsza:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
o 9?:szok::szok::szok::szok::szok::szok:spicie jeszcze?
u nas nocka super, bo dziecko jeszcze spi:szok:
a mamusia juz z kawka bo za 5 min zaczynam korki
pogoda taka sobie, a ja juz chce sniegu:tak::tak::tak::tak:
milego dzionka

100 latek dla Zuzi
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Druga:-p:-):szok:

Mamusiu zazdroszczę, że Karolinka jeszcze śpi:sorry:

My wstałyśmy przed 8:sorry: już trochę ogarnęłam chałupkę i lecę dalej sprzątać:confused2:I zaraz trzeba śniadanko przyrządzić-no i bez spacerku dzisiaj bo pogoda za oknem bleee....szaro, mglisto i ....bez śniegu:rofl2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZII:tak:

Miłego dzionka

reklama
pierwsza:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
o 9?:szok::szok::szok::szok::szok::szok:spicie jeszcze?
u nas nocka super, bo dziecko jeszcze spi:szok:
a mamusia juz z kawka bo za 5 min zaczynam korki
pogoda taka sobie, a ja juz chce sniegu:tak::tak::tak::tak:
milego dzionka

100 latek dla Zuzi
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Oraz dla Aniczki z okazji roczku :-D:-D

Dzień dobry.

My jutro mamy imprezke z okazji roczku, więc lecę zaraz na zakupy :-)

Do góry