reklama
witam
wszystkiego najlepszego dla Bartusia
u nas nocka dziś okropna pobudka na cycka co godzine dosłownie jak w zegarku ale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił
lece was nadrobić;-)
u nas nocka dziś okropna pobudka na cycka co godzine dosłownie jak w zegarku ale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił
lece was nadrobić;-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
wITAM KOCHANE I JA
Jeszcze nie wszystko mam pobrane tak jak trzeba,bo oczywiscie trzeba było resetowac i wyczyscic kompa... ,ale plus jest taki, że oudało sie odzyskac wszystkie zdjąteczka Mari
Kurcze jak bede miala troskzu wiecej czasu to postaram sie Was nadrtobic.....ale nie obiecuje....
Uciekam do malutkie...buziaczkuje mocko:****
I serdeczne życzonka dla Baertusia naszego solenizanta:*:*:*
Jeszcze nie wszystko mam pobrane tak jak trzeba,bo oczywiscie trzeba było resetowac i wyczyscic kompa... ,ale plus jest taki, że oudało sie odzyskac wszystkie zdjąteczka Mari
Kurcze jak bede miala troskzu wiecej czasu to postaram sie Was nadrtobic.....ale nie obiecuje....
M
marzycielka
Gość
Witam mamusie
Młoda zrobiła mi pobudkę juz o 7 i do tej pory szaleje.
Ciągle wstaje oparta o łóźko i boję się , że upadnie na głowe bo jak pada na dupkę to się nie martwię.
A ja tak tęsknie za M. :-( nie wiem jak my wytrzymamy te 2 miesiące...
Ciągle wstaje oparta o łóźko i boję się , że upadnie na głowe bo jak pada na dupkę to się nie martwię.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam mamusie
Oliwka ranny ptaszek. Ja też się o to martwię, bo Iggy wstaje przy czym się da i przy tym co się nie nadaje również.... jak tak dalej pójdzie to osiwieję;-).
kana161
Mama "terrorystek" :P
kana super ze udało się odzyskac zdjecia malej bo troche szkoda by było ja co jakis czas zgrywam na płytkezdjecia wlasnie wrazie takich sytuacji chocaz odpukac jeszcze nic mi sie z lapkiem nie działo;-)
Nio ja juz teraz tez mam
Do 5 miesiaca mialam wszystkie na pendrive,ale wiecej sie nie zmieściło i awsze móiwłam sobie,ze kupimy jeszcze jeden i sie zgra reszte,ale to kiedys sie oddalało....no i bam komp padł....
Ale szczescie w nieszczesciu z tymi zdjęciami
pyciolek87
Mama Alexa:*
witamy sie sobotnio....i zas caly dzien sama:-( niemezowy w pracy:-(
mam nadzieje ze chociaz padac nie bedzie bo zwariuje
o jak dobrze...juz Cie przyjmuje
gratulujemy zebolka i my sie podpinamy pod zyczonka dla malego przystojniaczka Bartusia
najwqazniejsze ze masz zdjatka...ja jakbym stracila to bym sie zaplakala chyba...
mam nadzieje ze chociaz padac nie bedzie bo zwariuje
Agacai, asiulka, pyciolek przesłałam wam swoje dane żebyście mnie znalazły na nk
o jak dobrze...juz Cie przyjmuje
witam
lece was nadrobić;-)
gratulujemy zebolka i my sie podpinamy pod zyczonka dla malego przystojniaczka Bartusia
wITAM KOCHANE I JA
najwqazniejsze ze masz zdjatka...ja jakbym stracila to bym sie zaplakala chyba...
reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
gratulki kolejnego ząbkawitam
lece was nadrobić;-)
Marzycielko szybko zlecą te dwa miechy, sama widzisz jak przy dziecku czas zapiernicza ani się obejrzysz a już M. bedzie z wami;-)Witam mamusie
super,że udało się uratować fotki Mari-to chyba najważniejszeNio ja juz teraz tez mam
Do 5 miesiaca mialam wszystkie na pendrive,ale wiecej sie nie zmieściło i awsze móiwłam sobie,ze kupimy jeszcze jeden i sie zgra reszte,ale to kiedys sie oddalało....no i bam komp padł....
Ale szczescie w nieszczesciu z tymi zdjęciami
a u nas pochmurno dzisiaj i chłodno, Bianka śpi a ja ogarniam chatkę i Was podczytuję w między czasie:-) nocka gorsza ,bo było więcej pobódek, ale w miarę znośna