reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam:tak:

wszystkiego najlepszego dla Bartusia:tak:

u nas nocka dziś okropna pobudka na cycka co godzine dosłownie jak w zegarku:oo: ale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił:tak:

lece was nadrobić;-)

wITAM KOCHANE I JA :)

Jeszcze nie wszystko mam pobrane tak jak trzeba,bo oczywiscie trzeba było resetowac i wyczyscic kompa...:( ,ale plus jest taki, że oudało sie odzyskac wszystkie zdjąteczka Mari :)

Kurcze jak bede miala troskzu wiecej czasu to postaram sie Was nadrtobic.....ale nie obiecuje....

Uciekam do malutkie...buziaczkuje mocko:****

I serdeczne życzonka dla Baertusia naszego solenizanta:*:*:*

kana super ze udało się odzyskac zdjecia malej :tak: bo troche szkoda by było ja co jakis czas zgrywam na płytkezdjecia wlasnie wrazie takich sytuacji chocaz odpukac jeszcze nic mi sie z lapkiem nie działo;-)

Witam mamusie

Młoda zrobiła mi pobudkę juz o 7 i do tej pory szaleje.
Ciągle wstaje oparta o łóźko i boję się , że upadnie na głowe bo jak pada na dupkę to się nie martwię.

A ja tak tęsknie za M. :-( nie wiem jak my wytrzymamy te 2 miesiące...

marzysielko nie smuć sie ;-) dwa miesiące zlecą szybciutko masz ze sobą mała i masz teraz mame no i nas oczywiscie :tak: chociaz wiem ze nie jest Ci łatwo moj kiedyś tez wyjechał na 3 miesiące no i bylo ciezko ale dalismy rade :-)

Witam mamusie

Ciągle wstaje oparta o łóźko i boję się , że upadnie na głowe bo jak pada na dupkę to się nie martwię.

Oliwka ranny ptaszek:-D. Ja też się o to martwię, bo Iggy wstaje przy czym się da i przy tym co się nie nadaje również.... jak tak dalej pójdzie to osiwieję;-).

kana super ze udało się odzyskac zdjecia malej :tak: bo troche szkoda by było ja co jakis czas zgrywam na płytkezdjecia wlasnie wrazie takich sytuacji chocaz odpukac jeszcze nic mi sie z lapkiem nie działo;-)

Nio ja juz teraz tez mam :)
Do 5 miesiaca mialam wszystkie na pendrive,ale wiecej sie nie zmieściło i awsze móiwłam sobie,ze kupimy jeszcze jeden i sie zgra reszte,ale to kiedys sie oddalało....no i bam komp padł....
Ale szczescie w nieszczesciu z tymi zdjęciami:)

witamy sie sobotnio....i zas caly dzien sama:-( niemezowy w pracy:-(
mam nadzieje ze chociaz padac nie bedzie bo zwariuje:angry:

Agacai, asiulka, pyciolek przesłałam wam swoje dane żebyście mnie znalazły na nk

o jak dobrze...juz Cie przyjmuje:tak:

u nas nocka dziś okropna pobudka na cycka co godzine dosłownie jak w zegarku:oo: ale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił:tak:

lece was nadrobić;-)

gratulujemy zebolka:tak: i my sie podpinamy pod zyczonka dla malego przystojniaczka Bartusia:tak:

wITAM KOCHANE I JA :)

Jeszcze nie wszystko mam pobrane tak jak trzeba,bo oczywiscie trzeba było resetowac i wyczyscic kompa...:( ,ale plus jest taki, że oudało sie odzyskac wszystkie zdjąteczka Mari :)

Kurcze jak bede miala troskzu wiecej czasu to postaram sie Was nadrtobic.....ale nie obiecuje....

Uciekam do malutkie...buziaczkuje mocko:****

I serdeczne życzonka dla Baertusia naszego solenizanta:*:*:*

najwqazniejsze ze masz zdjatka...ja jakbym stracila to bym sie zaplakala chyba...

reklama

lece was nadrobić;-)
gratulki kolejnego ząbka:tak:
Witam mamusie

Marzycielko szybko zlecą te dwa miechy, sama widzisz jak przy dziecku czas zapiernicza ani się obejrzysz a już M. bedzie z wami;-)
Nio ja juz teraz tez mam :)
Do 5 miesiaca mialam wszystkie na pendrive,ale wiecej sie nie zmieściło i awsze móiwłam sobie,ze kupimy jeszcze jeden i sie zgra reszte,ale to kiedys sie oddalało....no i bam komp padł....
Ale szczescie w nieszczesciu z tymi zdjęciami:)
super,że udało się uratować fotki Mari-to chyba najważniejsze:tak:

a u nas pochmurno dzisiaj i chłodno, Bianka śpi a ja ogarniam chatkę i Was podczytuję w między czasie:-) nocka gorsza ,bo było więcej pobódek, ale w miarę znośna

Do góry