reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

u nas tez 5 lat roznicy...ja 22 on 27:tak: i nie to ze nie jest dojrzaly...poprostu jeszcze na to nie wpadl:zawstydzona/y:
Oczywiście żartowałam z tą niedojrzaloscią:tak: Myslę, że oświadczyny to tylko kwestia czasu:tak: Wysłałam Ci zaproszenie na nk;-)

A ja nie mam żadnej z was na nk bo ja jakaś zacofana jestem:baffled:. Muszę popracować nad sobą.
No to darinka wyślij mi pw ze swoimi danymi to zaraz Cię znajdę. Ja tez mam niewiele dziewczyn z bb na nk:-(

darina , asulka ja tez was nie mam na nk :zawstydzona/y:

Ja już zmykam bo jeszcze muszę się poprysznicować ;-)
Agaciu znajdę Cię u Pyciolka. Miłego prysznicowania się;-)

reklama
Jasne, że możesz. 28 w tym roku kończy, a ja 23, dlatego śmieję się, że dla mnie to stary koń:-D
Co do sukienki to:
Flavie - START
wejdź na tę stronę. Jak otworzysz na górze sa kolekcje, wejdż na emmi mariage, tam otworzą się okienka z kieckami i to jest 4 od góry sukienka, pierwsza z brzegu, model carmen

Piekna suknia!

Agacai, asiulka, pyciolek przesłałam wam swoje dane żebyście mnie znalazły na nk

Ja tez bym chciała:zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny, już zaakceptowałam zaproszenia i pozwoliłam sobie poszukać kilku osób u was które poznałam po zdjęciach.i im też wysłać zaproszenia

reklama
Do góry