reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć mamuśki. Wpadłam tylko powiedzieć, że dzisiaj moje własne dzieci mnie wykończyły. Padam na pyszczek. Mam chyba kryzys i chyba idę spać...
Buziaki dla wszystkich.

reklama
edee - zapomniałam Ci powiedzieć, że mnie się nowy kolorek baaaardzo podoba!!!:tak:

kaja - sukienka super, będziesz w niej śliczna! Ale bym poszła na jakąś fajną imprezę, na którą można się bardzo pięknie ubrać :-DMam jedną super kieckę i tylko raz ją ubrałam, bo ciągle okazji nie ma :-(

w końcu dotarłam na bb

dzisiaj pół dnia na zakupach a drugie pół w kuchni,koszmar, ale przygotowałąm jedzonko na cały tydzień, zrobiłam gołąbki, bigos, fasoklę po bretońsku i grochówkę, wszystko w słoiki lub zamrożone,
jak już skończyłam to stwierdziłam, że dla mnie karmiącej nie ma nic:baffled:

to tyle i idę poczytać co się działo w sobotę na bb

ja jestem, a jest ktoś jeszcze?

w końcu dotarłam na bb

dzisiaj pół dnia na zakupach a drugie pół w kuchni,koszmar, ale przygotowałąm jedzonko na cały tydzień, zrobiłam gołąbki, bigos, fasoklę po bretońsku i grochówkę, wszystko w słoiki lub zamrożone,
jak już skończyłam to stwierdziłam, że dla mnie karmiącej nie ma nic:baffled:

to tyle i idę poczytać co się działo w sobotę na bb

same smakowitości, ja chyba tez tak muszę zacząć robić, bo ostatnio weny twórczej nie mam i obiady wymyślam na bieżąco, akurat na jutro zostało jeszcze bo więcej dziś zrobiłam, ale potem znów trzeba robić, a że weny wciąż brakuje to zrobie coś na jeden dzień i tak w koło macieju:zawstydzona/y:

a ja po rozmowie z psipsiółą, troszku lepiej na serduchu, a najśmieszniejsze, że w tym czsie kompot z truskawek i jabłek gotowałam, a że ja podzielnośći uwagi nie mam, to zapomniałam o tym kompocie, no i mi się owoce rozgotowały, myślę, musze ratować, no to siteczko w ruch i kompocik super palce lizak, ale owoców szkoda, mimo, że ciapka się zrobiła:-Dno to dawaj jogurt naturalny, troszku cukru i deserek jak sie patrzy:-Dmoże ja i szefowa kuchni jakaś nie jestem, ale czasem pomysły mam genialny, oj pychotka?a jest tam kto w krzaczora czy wszystkie na grilla polazły?:-)

Witam i ja :)

My nocka spokojna....ale malutka chodzi coraz poxniej spac....wczoraj poległa o 22:05 :szok::szok::szok: na butel obudizła sie o 4:30 i dalej kima do 7....no i rodzice wstawac...cycusia nie chce..nie to nie....:sorry2:

Zaraz leckam Was nadrobic kochane.....:tak::tak::tak:buziole z rana:)

reklama
Dzień dobry;-)
u nas nocka w miarę synuś obudził sie na cycanie o 1 , 4, i od 6:40 już nie śpimy:(
Wczoraj lało że hej wieczorem a dziś słonko świeci:-) trzeba na spacerek z dziećmi sie wybrać puki świeci bo ma dzis u nas padać;( jak ja nienawidze deszczu!!!

nie wiem czy będzie widać,mamusia co sadzisz??
śliczna kiecka;-)

Ostatnia edycja:
Do góry