reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

renia - dobrze, ze skurcze slabną, jakby sie nasilały to jest powód do niepokoju... ja bym na twoim miejscu odpoczeła, wzięła ciępłą kąpiel, jak to fałszywy alarm to powinno przejść. Wypij sobie meliskę, włącz spokojną kojącą muzyczkę i pomocz się w wannie przy świecach! Mam nadzieję, że pomogłam.

reklama
Misiówka dzięki za odpowiedź, przedostatni skurcz 22 minuty, teraz jest już 10 minut po ostatnim i mam nadzieje że też się wydłuży przerwa między nimi:-), jutro muszę narobić gołąbków mojemu żeby w razie godziny "0" miał biedak co jeść:-D:-D.

renia jeśli skurcze są nieregularne to nie denerwuj sie....i poczekaj na mnie kochana tak jak ja czekam na Ciebie....;-)

W oststnim miesięczniku M-jak mama jest fajny artykuł na ten temat: krew pępowinowa pozwala leczyć białaczki, chloniaki,guzy lite nie tylko u osoby od której ja pobrano ale np u rodzenstwa- podaja przypadek dziewczynki z Bydgoszczy.
W stanach leczy sie w ten sposob dzieicece porazenie mozgowe, sukrzyce typu 1.Trwaja badania nad leczeniem w ten sposób ch Alzheimera,Parkinsona, stawrdnienie rozsiane,dystrofie mięśniową, wyk sa do regeneracji mieśnia sercowego po zawale. Poz atm cała dziedzina przeszczepów i hodowli komórek .
My się zdecydowaliśmy bowiem uznaliśmy iż jesli mozemy zabezpieczyć bezp Naszemu Juniorkowi to chcemy z tego skorzystać.
Tyle kasy wydajemy na ciuszki, laktatory, grzebyki , kremy, łóżeczka na 5lat że ten wydatek wydaje sie być najbardziej trafioną decyzją.

Witam z rana dziewczynki!
Co za noc paskudna, przespałam moze z godzinę... Nie wiem, czy to przypadek, ale wczoraj wieczorkiem pierwszy raz wypiłam herbatkę z malin i w nocy strasznie bolały mnie krzyża, a mała dosłownie calutką noc się wierciła i kopała. Zero szans na spanie.
Jakby tego było mało, to jeszcze Jasiek znowu obudził sie z katarem i kaszlę. Chyba oszaleję, ledwie cztery dni był spokój i znowu kolejny katar, czyli 10 dni z głowy...
A miałam wczoraj taki dobry humor...

Dzien dobry.

Ja wczoraj mialam gosci wieczorkiem takze nie wchodzilam, obudzilam sie po 7 a teraz jak Cypi sie obudzil to chce mi sie znowu spac :zawstydzona/y:

Pytia ja tez wczoraj spozylam swoja pierwsza szklane herbatki i wieczorkiem tez mnie brzuch pobolewal ale nie mysle ze to od herbatki bo przeciez po szklance chyba nie ma takich przebojów :confused:

Wczoraj bylam u lekarza i nasz młody wazy już 2800, czyli w ciągu 3 tygodni przybral 800g(nie spodziewałam się). rozwarcia nie mam, ginka mi powiedziała, ze nie zanosi się zebym teraz urodziła. Jeszcze przez tydzien mam brac Fenoterol, a potem ..... ponoc po odstawieniu tych tabletek zaczynaja się skurcze i robi się rozwarcie. Czyli podejrzewam, ze to moje ostatnie 2 tygodnie w dwupacku.

reklama
Cześć Słoneczka:-)

A ja czekam na teściów i dostawę ubranek i tak szczerze mówiąc to najbardziej się ciesze z tego drugiego:-D:-D
A potem weźniemy psy , rodziców i siuup na Pola Mokotowskie na spacerek.

Życzę Wam Miłego Dnia:-)

Do góry