justyna
Fanka BB :)
hej !!!
oj to współczuje !!!!
no własnie jeszcze i ostatnio w poprzek czułam z sie obróciła i potem znów normalnie a na usg znów wypieła pupe do gina a teraz ide czwartek i zadecydujemy co wtedy !!!
a ja juz cieszyłam sie ze mi odpisałaś :-( bo to ja pytałam też ;-)
my tez przy Liwci zastanawialiśmy sie i to poważnie ale duzo lekarzy znajomych nam to odradziło !!! nawet oni swoim wnukom nie pobierali tego wiec to był tez argument na nie !!! a poza tym nikt nie mówi jakie są koszta późniejszego wykorzystania takiej krwi jak zajdzie potrzeba !!!
ide bo moja Liwucha znó tu przyczłapała i ma tysiąc pytań do Waszych suwaczków !!! Teraz Marzycielka na tapecie, otóz moje dziecko jest bardzo zainteresowane jak te misie mają na imie
a kazali mi dzwonic po wyniki tego wymazu i dzwonie juz któryś raz i zawsze coś a teraz pani mnie poinformowała ze są i tyle a pytam sie co wyszło ujemny dodatni a ona ze mi nie powie i mam odebrać i zgłosić sie do lekarza i on mi odczyta wyniki jaki jest
normalnie zdenerwowałam sie i męzowy pow ze zajedzie po ten wynik araz i przynajmniej bede wiedzieć !!!
Mam też problem z lekarzem...moja ginka złamała nogę...wizyte mam 19...ale ona do końca grudnia prawdopodobnie na zwolnieniu lekarskim więc będę musiała w 36 tc kombinowac nowego gina...paranoja![]()
oj to współczuje !!!!
Justyna a Twoje maleństwo jest jeszcze główką u góry? Kiedy masz wizytę?
no własnie jeszcze i ostatnio w poprzek czułam z sie obróciła i potem znów normalnie a na usg znów wypieła pupe do gina a teraz ide czwartek i zadecydujemy co wtedy !!!
miało być asiulko zamiast justynko:-)
a ja juz cieszyłam sie ze mi odpisałaś :-( bo to ja pytałam też ;-)
Bo my się zastanawiamy. Tylko ja mam wątpliwości. Czy naprawdę ta krew przechowywana tyle lat w razie czego może pomóc. Z drugiej strony zakładanie, że dziecku będzie potrzebna jest mhmmm...no wolałabym nie zakładać takiej sytuacji.
my tez przy Liwci zastanawialiśmy sie i to poważnie ale duzo lekarzy znajomych nam to odradziło !!! nawet oni swoim wnukom nie pobierali tego wiec to był tez argument na nie !!! a poza tym nikt nie mówi jakie są koszta późniejszego wykorzystania takiej krwi jak zajdzie potrzeba !!!
ide bo moja Liwucha znó tu przyczłapała i ma tysiąc pytań do Waszych suwaczków !!! Teraz Marzycielka na tapecie, otóz moje dziecko jest bardzo zainteresowane jak te misie mają na imie
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a kazali mi dzwonic po wyniki tego wymazu i dzwonie juz któryś raz i zawsze coś a teraz pani mnie poinformowała ze są i tyle a pytam sie co wyszło ujemny dodatni a ona ze mi nie powie i mam odebrać i zgłosić sie do lekarza i on mi odczyta wyniki jaki jest
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)